selam kızlar aradığım kısmeti bulamıyorum en son erkek arkadaşımdanda ayrıldım kafama yatkın biri çıkmadı hiç karşıma ankaradayım geçen bir evlilik ajansı denk geldi uyumlu kişileri tanıştırıyorlarmış sizce buraya başvurmak mantıklımı bir sonuç elde edebilirmiyiz nasıl olur sizce??
bişi den kastın ne ?
ajanslaramı güvenmiyosun tanışacağın adamlaramı ?
:) yok ya o kadar pahalı değil fiyatları uygun
sonuçta tanıştığım kişiyle evleneceğime ben karar verecem tanımadan karar vermem ajanslarla ilgili şüphe var içimdeçünkü nufus cüzdanı fotokopisi falan istiyorlar kötüye kullanırlarmı?
Ne kadar mesela :)
Bu devirde insan babasına bile güvenemiyo ki.
canım 3 aylık 150 tl 6 aylık 250 tl gibi fiyatlar
Boşver arkadaşım, Türk erkeğinin sağına soluna güven olmaz. Evlenirsin 5 yıl sonra bir kavga da "evliliğe de cok meraklıymışsın, koşa koşa ajansa yazılmışsın" falan der:)
Kader kısmet işleri bunlar.
ya evet kader kısmette, arkadaş çevreniz yoksa, sosyal değilseniz, fazla işten eve evden işeyse, iş yerinde adamlarda hödükse
görücü usulüde yoksa nerden bulacak insanlarki
yolda yürürken çarpışıp elinde kitapların düşmesi sadece filmlerde olur gibi geliyor bana
ayrıca ajansa kayıt olan 2 kişi var ortada kadın koşa koşa gitmişse erkekte koşa koşa gitmiş olmuyormu
bunları ajansa illa kayıt olsun diye yazmıyorum ama günümüzde malesef bu tarz sorunlar büyük dert oluyor
Katılıyorum sana, ben de seninle aynı fikirdeyim ama kadının hassasiyetiyle erkeğinki bir değil biliyorsun.
Bir de cidden iyice tanımadan, referansı olmadan birileriyle görüşülmemeli.
2 yıl önce falan, bizim mahalleden bi tane amca esra erola katıldı. Hepimizin bildiği tanıdığı bir yaşlı :) Adam sapık cıktıEsra kovmuştu onu, herkese asılmış falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?