Evlilik Arefesinde 5 Yıllık İlişkim Anlamadığım Bir Şekilde Bitti

Ay canım ya çok üzüldüm Konuşsan açık açık ne olur ki böyle güzel aşkları yok etmeseniz

Ay canım ya çok üzüldüm Konuşsan açık açık ne olur ki böyle güzel aşkları yok etmeseniz

ayrılık kararı almadan onlarca kez konuştum, neyin var neden böyle davranıyosun, bak böyle bitmesin birbirimiz gibisini bida bulamayız vs ne dediysem olmadı, hatta "bak eğer başka birine aşıksan lütfen bana söyle bu çok normal birsey asla kızmam insan gönlüne söz geçiremez anlarım seni" bile dedim ama nuh dedi peygamber demedi. adam o işe girdikten sonra resmen havalara girdi beni beğenmez oldu statü manyağı oldu. buarada bende üniv mezunuyum onun gibi ama o iş konusunda benden daha şanslı oldu "malesef".

çok üzüldüm rabbim sabır versin ama bence artık ona karşı sert ol yazıklar olsun böyle adamlara ,benim başıma gelse napardım diye düşündüm..heralde hasta olurdum üzüntümden ama ona asla geri adım atmazdım ...inşallah herşey düzelir sıkma canını nedesek boş tabi...dua et hakkında hayırlısı olsun:26:

başkasına aşık olmuş olabilirmi?
böyle bir değişimin altından böyle bişey çıkar heralde

Canim uzuleceksin tabi cunku sen hala seviyorsun ama bence onun sevgisi de ilgisi de bitmis malesef bitirmek icin bahane zaman ariyormus gibi geldi
zaten herzaman olan kalana olur gidene bir sey olmaz.. Sende yoluna devam edeceksin basini dik tutacaksin baska seylerle mesgul olacaksin ki herseyi zamana birakmak zorundasin. Insallah duzelir insallah pisman olur döner ne diyim kimse yarin ne olacagini bilemez ama bence sen sakin ve sessiz ol veya olmaya calis

söylediklerim belki seni üzebilir ama belli ki onun hayatında başka biri var artık.. ailesine arkadaşında kalacağını, size ise eve gideceğini hatta haftasonu dayısını hastaneye götüreceğini söylemiş. belli ki başkasının yanında geçirecek haftasonunu.. size neden söylemiyor bilmiyorum ama belki de o kişiyle olmazsa tekrar dönmek için sizi cepte tutmaya çalışıyor ya da onca yılın hatrına sizden ayrılır ayrılmaz başka birini bulduğundan utanıp bunu size söyleyemiyor. bunlar sadece benim düşündüklerim böyle de olmayabilir tabi ama büyük ihtimal hayatında başka biri var. bazen çok severiz bittiğini kabullenmek istemeyiz, yaşadıklarımız ve ileride yaşayacaklarrımız kurduğumuz hayaller mahveder bizi ama şunu da unutmayalım ki aşk bazen bitebiliyor bugün deli gibi severken öbür gün sevmeyebiliyorsun. sanırım ki o bu durumda şuanda.. inşallah senin kıymetini anlar sana döner diyeceğim ama sana bu şekilde yalan söylemiş ve büyük ihtimal haftasonunu başka bir kadının yanında geçirecek olan erkeği sen kabul edebilecek misin? her şeyden önemli olan senin kendine duyduğun saygı olmalı.. bence onu artık arama ve kendini küçük düşürme üzüldüm senin adına.. uzun ilişkilerin bitmesi çok zor olur biliyorum. allah bu zor günlerinde yanında olsun

Bence böyle bir adama geri dönme.

Karşındaki insanın duygularını önemsemesi lazım hele ki 5 yıllık sevgilin.

Kolay olmayacak ama unutman en mantıklısı gibi.

Çünkü bu kadar garip davranışları ve yalanları sadece aldatmaya işaret olabilir

yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.
Yani benim de aklima ilk gelen baskasina asik olmasiydi ama şiddetle inkar ediyor ve yeminler ediyor. Hani oyle bisey olsa soylememesi icin bi neden yok gibime geliyor cunku zaten ayrilmisiz. Nasil bu hale geldik, ne hayal ediyodum simdi ne durumdayim..
Kendisi cok egleniyormus, iş geregi sehir disi yurt disi geziyor gununu gun ediyor suan, muhtemelen hic aklinda yokum..

Ya cok uzuldum boyle konulari okuyunca sanki benim basima gelmis gibi oluyorum.. ne denir ki simdi bilemedim. Birakmak en iyisi sanirim gidene kal desende bosa nasilsa, istese gitmezdi zaten hic..
bir de kendi iliskimi sorguluyorum bazen sevgilime diyorum iste boyle yapanlarda var ben sana nasil inanayim? Tartisma cikiyo tabi paranoyak misin sen diyo bana.. ama oyle degil mi nasil anlayabiliriz ki birakicak mi, sahip mi cikacak.. bir yolu olsa keske bunlari bilmenin bizde boyle uzulmesek zaman kaybetmesek..

Belki genel bir yorum olacak ama, uzun süren ilişkilerde yaşanan şeyler bunlar maalesef. Bekle bence, 5 seneyi hemen silemez o da. Özler muhakkak ve geri dönüşü olur sana. O zaman karar verirsin sende ne yapacağına.

üzgünüm ama; bundan sonra ayrı yollara gidecekseniz, olacak olan bu... seni her yerden silmesi ve sonrasında attığın mesajlar ile bu kesinleşmiş gibi...

yeni işe girdiğinde belki bir kızdan etkilendi ve sana karşı soğudu; belki de bir kızdan değil ama iş- güç- para sahibi olmak onu değiştirdi, ben neymişim diye kendini birşey sandı.

artık tekrar birleşseniz bile, sağlıklı ve mutlu bir birliktelik olmaz bence. yıpranmış ve birbirinizi yıpratmışsınız.

dünyada kalan son erkek değil, unutmaya çalış. kafanı dinle, kendini başka şeylerle meşgul et. onun peşinden gitme artık. yaşın da genç, karşına başka niceleri çıkacaktır.
hakkında hayırlısı olsun.

ilerde bir gün sana dönmek isterse diye başka biri olduğunu söylemek istemiyor olabilir.

Muhtemelen seni dusunmedigini tahmin ediyorsun sen de onu dusunme neden kendini bu saatte hirpaliyorsun ??
Baska biri var mi yok mu diye kurcalamayin daha cok uzulursunuz bence

arkadaşlar, insanlar 20-30 yıllık eşlerine=hayat arkadaşlarına(+çocuklarına) karşı birden sırtlarını dönebiliyor. kendine başka yollar çizip o yolda ilerleyebiliyor.
hiçbir zaman bunun garantisi olmaz ki.

bunları düşünerek paranoyaklaşmanın da anlamı yok.
sevgilinizden, eşinizden çok kendinize güvenin her zaman.

gitmek isteyeni ne yaparsanız döndüremezsiniz, fiziken yanınızda olur ama aklı başka yerde olur, onun da size faydası olmaz, mutlu olamazsınız.
siz ilişkinizi güzel yaşamaya bakın, sonradan pişman olacağınız sözlerden-davranışlardan kaçının, yeter...
karşınızdaki kıymetinizi bilemezse de bırakın gitsin.

yani eger baska biri varsa ve beni, onca yillik guzel iliskimizi bu sebeple bitirmisse cidden hakkimi helal etmiyorum..
Baskasina dokundugunu dusunemiyorum bile.. Içim nasil yaniyor anlatamam..
Nasil gecicek bu aci? Nasil kurtulcam ben bu psikolojiden? Of off

Ben değil ama kardeşim yaşadı bunu
Çocukluk aşkı gibi bişeydi.. 7-8 yaşlarından beri arkadaşlardı.
Çocuğu sorulduğunda büyüyünce kardeşimle evleneceğini söylerdi.
Büyüdüler ve evliliğe giden 5 yıllık ilişkileri başladı.
Askere gittiği dönem, kardeşim üniversitede okuyordu.
Normalde bakımlı olan, bakkala bile parlatıcısını sürmeden inmeyen kardeşim
özel üniversiteye gittiği halde, sanki eşi askermiş gibi, kendine özenmemeye başladı.
Her gün mektup yazıp, ay sonunda onları ciltletip defter defter yolladı mektuplarını.
Dönüşüne kısa bir zaman kala, hadi artık dönünce iş olayını oturtayım, iş resmiyete dönsün diyordu.
Ve geldikten sonra birkaç görüşme neticesinde soğukluk başladı. Bir kısa mesajla ise 5 yıl silindi gitti..
Kardeşim 12kg verdi, yemedi içmedi, odasından çıkmadı, yüzü gülmedi..
Atlattı çok şükür ki.. Sonrasında baktık kronolojik olarak eski sevgililerine dönmeye başladı çocuk.
Kardeşimden öncekiyle bir süre çıktı fotoğraflar bilmem ne derken, sonra ondan önceki vs vs..
Kardeşimi aramadı mı aradı, msjlar attı..
Ama geçmiş olsun, çok canını yaktı, çok kırdı, üzdü..
Tamamen ilişkileri bitti ancak içlerindeki duygular ne alemde kimse bilemez bunu.
Hayata döndü kardeşim, eski neşesi geldi yerine. Belki hisleri bitti belki bastırıyor fakat HAYAT DEVAM EDİYOR..
Umarım siz de en yakın şekilde, en sıkıntısız şekilde atlatırsınız..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Oncelikle üşenmeyip uzun uzun yazdiginiz icin cok tesekkur ederim.
size bir sorum olacak; kardesiniz ne kadar surede atlatti (en azindan atlatmis gibi gorundu) bu durumu?

Ben de başka bir kadın diyorum, durup dururken ayrılan, huyu suyu değişen çok erkek görmedim açıkçası.

Dünyada bugüne kadar biten milyonlarca aşk gibi siz de acı çekeceksiniz, zamanla unutacaksınız, sonra ara ara hatırlayacaksınız, biraz gülümseyeceksiniz. Sonra yeniden aşık olacaksınız, bu sefer kendinizi, dünyayı daha iyi tanıyacaksınız, adımlarınızı daha sağlam basacaksınız. (hatta bizler gibi bir erkek anlaşılmaz bir şekilde uzaklaştığında aslında ne olduğunu bir bakışta çözdüğünüzü düşüneceksiniz :))

Ağlayın, üzülün, kızın... Sonra iyileşeceksiniz. Unutmayın, ayrılık da sevdaya dahil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…