Evlilik Arefesinde 5 Yıllık İlişkim Anlamadığım Bir Şekilde Bitti

yada arkadaşım.. 5 yıldır gençliğini yaşayamadığını düşünerek tek bir kadınla hayatını sonlandırmak istemiyor, aynı zamanda seni de aldatmış olmak istemiyor olabilir. yaşayacağını yaşayıp hevesini alıp sana dönmek istemesi de çok muhtemel.

canım çok üzüldüm..ilgi, sevgi beklersin,ayrılıncada sen suçlu olursun..
ufacık sırt dönmede birini bulabilirler.sende yoluna bakıcaksın canım.2 ay ayrı kalmışsınız.üzülerek söylemem
gerekirse 2 ayda özlemesi gerekirdi..demekki bitmiş..sen içini ferah tut tatlım..giden bir gün elbet geri döner..

Of ben de en çok aldatılma olaylarından etkilenip, senin gibi yapıyorum

Konu sahibi arkadaşım cidden çok üzüldüm, okuyunca ben yaşamamışım gibi içim tuhaf oldu. Bazı insanlar yeni bir ortama girince ne oldum delisi olurlar. Büyük ihtimal şuan etrafındaki işle ilgili yenilikler onun egosunu çok güzel okşamış. Şuan "elimi sallasam ellisi" diye düşünüyor bence. Eğer bunu bir arkadaşım, kardeşim anlatıp akıl danışıyor olsaydı ilk diyeceğim şey "sakın arama, acaba beni unutur mu diye düşünme sorgulamak için bile arama sorma. Çünkü şuan mesaj da atsan arasan da durum değişmeyecek. Onun biraz kendi kendini çıkardığı gökten inmesi lazım, inip kafasını bi'güzel vurması lazım ki "lan oğlum ben bu kızla ne güzel anılar biriktirmiştim onu kaybedemem" diyebilmesi lazım. Başkası yoktur bence olsa sana söyleyebilirdi. Böyle hakaretler, kırıp dökmeler yaparken 5 yılın vefasından utanmıyor da benim gönlüm artık başkasına kaydı derken mi utanacak.

Sen duanı et, yaşamana bak. Dönsün diye değil, Allah hayırlısı versin diye dua et. İnşallah da öyle olur, güzel günlerin yakın olsun. Üzme tatlı canını

Oncelikle üşenmeyip uzun uzun yazdiginiz icin cok tesekkur ederim.
size bir sorum olacak; kardesiniz ne kadar surede atlatti (en azindan atlatmis gibi gorundu) bu durumu?

Rica ederim, detaylı anlatmak istedim ki,
bi nebze de olsa yardımcı olabilsin diye.
Yani tam olarak net bir süre veremem de
ancak 6 ay ile 1 yıl arası bir süreçti sanırım en fazla.
Üzerinden bir kaç yıl geçtiği için sağlıklı hatırlayamayabilirim.
Öyle ki kendi sağlınızdan önemli hiçbir şey yok
Benim için gidiyordu kardeşime yardımcı olamadığım için
gözümüzün önünde eridi resmen
Ne oldu? HİÇ!
Nolur hayattaki en önemli şeyin kendiniz olduğunu unutmayın
"Ben yoksam hiç kimse yok" diye bir cümle vardır, çok severim
Üzülün acı çekin, ayrılıkların olmazsa olmazıdır fakat çok uzun sürmeden silkelenin ve tamam artık diyip
yeni hayatınıza başlayın çok mutlu bir şekilde

yazarkenki üzüntünü içimde hissettim ne yazık ki diyeceklerim yok ama Allah yardımcın olsun içindeki acıyı alsın mutlu etsin seni inşallah.

ben suankı erkek arkadasımla 2 yıl flort ettıkten sonra bu olaya benzer bı olay yasadım. Daha once onunla aynı unıversıte okuyordum ben 2 yıllıktaydım oda 4. son zamanlarda dgs sınavlarına hazırlanmaya baslamıstım bır heyecanlıyımkı ama sormayın oda dgs ıle gecıs yapmıs bırıydı bu arada benım yanımda o donemlerde hıc olmadı yok kazanamazsın gıt ıstanbula calıs falan ınat ettım kazandım hemde marmarayı. tabı bu sok. o zamanla hem okuyo oda hem calısıyor. calıstıgı ısyerınde yonetıcı oldu. bende ıstanbula geldım bu arada. benı bı aramamalar yogunumlar falan. ıs ayrılık safhasına geldı ve ben o gune kadar onu alttan alan kız bıttı dedım. oda hıc yok demedı. cunku cevresı genıslemıstı benımle 2 yıldır bazı seylerden sıkılmıstı dırdır edıyorum yerı gelıyo nazlanıyorumkı ona olan emegımı ölse ödeyemez. bak hatırlayınca sınırlendım :) ona gorede suclu bendım bısıler duraganlasmıs cevresınde daha neselı bısılerı takmayan kızları gordukce benden sıkıldıgını dusunuyorum ben. 6 ay boyunca bır kere aramadım. ve onun gırdıgı fırmada ıstanbulda ıse gırdım ve yonetıcı olarak. egıtım verecektım dıger ıllerdekı yonetılere tabı aralarında bu da var. maıl attım sok olmus :) Bu arada onun bana yapamazsın dedıgı herseyı yaptım ve Allahın ısı tamamen. cunku o yonetıcı oldu dıye havalanmıstı ve ılıskımız sonlanmıstı maıl attıgım gun benı aradı teyıt edıyo benmıyım dedı daha sonra tekrar aradı ben ısten cıktım bılgın olsun dıye. sonrasında bı sekılde tekrar barıstık bı 3 senedırde boyle beraberız suan askerde :) ben onunla cınsel bı bırlıktelık o zamanlar yasamadım. onemlı mı degıl ama benım erkek arkadasım onem vermıyomus gıbı gozuken ama onem veren tıplerden.. Sonra barıstıktan sonra baktım cınsel bırlıktelıge onem verıyor benım bunu onunla yasarsam onu terketmeyecegımı dusunuyor cunku. bende hala yasamadım sımdı askerden sonra evlılık planları yapıyoruz hayırlsı olsun. O yuzden hıcc uzulme canım her zaman dık ol.. Oyle ona msjlarda flan saydırma da ne kadar gızemlı olursan onlar o kadar gelıyor emın ol. Erkkek arkadasımla barıstıgımda cevredekı tum kızlar anı yasarken sen cok gelecege yonelık yasıyordun cok duzenlı tertıplıydın kacmak ıstedım ama cok buyuk hata ettım demıstı. Bu arada barıstıktan sonra burnundan getırdım tabı. 5 yıllık bır flortlugunuz olmus yarın tekrardan barısma ıhtımalınız olabılır bırak o naparsa yapsın sen gerı donusu olmayacak laflar etme. Ama bence hayatında bırı degılde cevresınde cok afedersın bıraz onu havayı soktu. O kendıne gelır hemde oyle bır gelırkııı

Sizinkisi resmen basari öyküsü valla bravo diyorum.
Ben suan yeni oldugu icin midir bilmiyorum ama kendimi cok gucsuz hissediyorum. Nasil toparlanip hayata tutunurum bilmiyorum. Kolum kanadim kirik suan.

Bak cnm öncelikle yok 5 yil yok su kadar zaman die bakmiycaksin....Seni anliyorum hazmedemiyorsun ama sana deger vermeyen biri icin neyin kavgasini veriyorsun...DÖN kendi

icine ben degerliyim BEN deee...Bir iliskide biseyler bitmisse en ufak mesele bir sebeb olur...Bir süre daha yasa acini ve sonra koyverr gitsin hep beyninden

hem yüreginden gönderrrr...Hic bir aci sonsuza kadar sürmez merak etme...!!!!!

çok benzer bişi yaşadım. "başka biri mi var" dedim. gülümseyeerek "hayır nereden çıkarıyosun" dedi. "doğru söyle" dedim, "sana hiç yalan söylemedim ki" dedi. "seni üzmememk için değil, bana yakışmayacağı için yapmam böyle bişeyi" dedi.

aynı buradaki gibi bi aşırı suçlaıyıcı mesajlar, senin yüzünden böyle oldu falan...

sonuç: başka biri. onu da gecenin bi yarısı telefonunun 1 saat meşgul çalmasından anladım. aradım açamadı korkak.

"bunu yüzüme söyleyeceksin erkek gibi" dedim, açamadı...sonra itiraf etti zorlayınca...

biz 6 sene boyunca çok büyük kavgalar ettik, ama ayrılmadık. başka birisi olmasa böyle ayrılamazdı şimdi anlıyorum.

senin durumunda da başka biri olduğunu düşünüyorum. çok zor biliyorum üzüleceksin bunu okuyunca, ama biran önce gerçeklerle yüzleşmen lazım.

ama belki de sadece sıkıldı, yoruldu ilişkiden ve bitirmeyi tercih etti. umarım da böyledir.

ne kadar zamanda düzeldi demişsin, ben de sıkıntıdan 8 kilo falan vermiştim.

6 ay sonra başka biriyle çıkmaya başladım inan aklıma bile gelmiyodu

aşk acısı yaşamaya kendini endekslemezsen, yani ne biliyim sürekli acıklı şarkılar dinleyip resimlerine bakıp ağlamazsan daha kolay geçer emin ol.

Son düzenleme:
Belki saçma gelecek ama ben şuna artık ciddi ciddi inanmaya başladım.
Evrene gönderdiğin msj...Ayrılıklarda ne zaman kafamda bitirsem kendimi öfkeyle doldursam bi bakıyorum msjlar aramalar ama ne zaman kii
Büyük tartışmalar ayrılıklarda bende acı çeksem o geri dönüşler geç oluyor:)
Umursamaz olan kazanıyor.
Bak mesela kaçak dövüştüğü için senin ki,sen daha bir meraklanıp üstüne düşüyorsun oda bunu hissediyor cepte görüyor seni.
Ama eğer ki salak olmadığını bir haltlar karıştırdığından emin olduğunu yüzüne vurur ayrılır bende artık hayatıma keyfime bakıcam dersen ve gerçekten
tüm bağları koparıp beyninden de bitirirsen çok pişman olacaktır er yada geç.

Biliyorum 5 yıla kıymak istemiyorsun onun yaptığı gibi kıyıp,kirletmek ama bazen kıymak gerekiyor canım.
Düşünme aklına getirme neye sinir oluyorsa onu yap mutlu olduğunu göster ona.

bu tarz birşeyi yaşayan arkadaşlar veya bu tarz şeylere tanık olmuş olanlar varsa lütfen bana fikir versinler kafayı yiycem. neden böyle oldu yaa yemin ederim çıldırmak üzereyim ve sonrasında ne olacak sizce?

Ilişkiye üniversite döneminde başlamışsınız... Bu da demektir ki 18'li yaşlarda başlayıp 25'i bile görmediğiniz ya da en fazla 25'i gördüğünüz bir ilişki olmuş...
Her şeyden önce kadınlar erkeklerden çabuk olgunlaşır. Ve her zaman söylemişimdir: Bir erkeğin 25'ten öncesinde mantık aramayın, silin diye...
Belli ki adam seninle üniversite döneminde hoş anılar biriktirmiş. 5 sene de bunun için hayli hayli yeterli bir süre. Aşk meşk kalmamıştır emin olabilirsin.
Şu an adamın yapmak istediği tek şey önüne bakmak... Yeni bir başlangıç, güzel bir iş, farklı bir yaşam... Evlenmek gibi bir gayesi olmadığı gibi sana bunu söyleyemeyecek kadar haysiyetsiz bir varlık olması konusunda eleştirilebilir, haklısın... Ama dediğim gibi bir erkeği 25'inden öncesiyle ele alarak ona bel bağlamak konusunda baştan sona sen haksızsın.
Haa... Elbette istisnalar vardır. Bilmelisin ki istisnalar kaideyi bozmaz diye şahane bir vecize de vardır. O istisnaları baz alarak kendini rahatlamaya çalışmanı önermem, işleri zorlaştırırsın kendi açından.
Şu an ben bunları söylüyorum diye bana kızabilirsin ancak gidişat doğrultusunda sen de çok iyi göreceksin ki bu işe kafa yorduğun müddetçe söylediklerimin bin katı üzüleceksin.

Universiteye baslarken ikimizin de farkli sebeplerden ötürü 2. Universitemizdi ve 23 er yasindaydik ve suan 28 yasindayiz.
oyle dusundugun gibi kucuk falan degiliz, herseyin bilincindeyiz.

Universiteye baslarken ikimizin de farkli sebeplerden ötürü 2. Universitemizdi ve 23 er yasindaydik ve suan 28 yasindayiz.
oyle dusundugun gibi kucuk falan degiliz, herseyin bilincindeyiz.

Olsun ne fark eder? Işinizi gücünüzü elinize yeni almışsınız sonuçta... Adam daha askerliğini yeni yapmış, profesyonel hayata yeni atılmış... Bunun bilinçle falan alakası yok hayatın evreleriyle alakası var. Adam iş yaşamı evresine geç gelmiş demek ki... Şimdi de önünü görmek istiyor.

Zaten sen ne demek istediğimi bile anlayamamışsın, bunu yazmam bile beyhude aslına bakarsan... :)

Son düzenleme:

canım üzgünüm ama sevgilin artık farklı ortamlarda olmanın heyecanını yaşıyor öğrenciyken yaşadıkları geçti şimdi farklı insanlarla beraber o yüzden böyle değişti yani 3. kişi değil ama özgürlüğünüün tadının çıkarıyor şu an ona sen ayak bağı gibi geliyorsun sen yoluna devam et bence ondan sana hayır olacağını sanmam

Bu kadar yıpranmışsa ilişki tamire gerek yok bence. Hele söz konusu olan erkekler olunca. 5 yıl arayla onun bu gel gitleri devam eder durur. Emdiğin süt burnundan gelir. Hele hele aile olmak , yeni bir aileye girmek , kaynana görümce ile uğraşmak tam anlamıyla eşler arası uyumu ve bağı gerektiriyor. Hele çocuk oldu mu kadın için çok farklı bir süreç başlıyor. İnsan ne için evlenir hayatı paylaşacağı bir eşi olsun , bir yuvası olsun, huzuru olsun, mutlu olsun diye... Eeee 5 seneyi aşamamış bir adamla çocuk sorumluluğu , ailelere sorumluluk, hayatın süreçleri göze alınır mı? Ne gerek var böyle adamlara .Olmasalar daha iyi .

Hah canım süpersin... Ben biraz sivri dilliyim sen gayet soft özetlemişsin demek istediğimi :) Hemfikiriz tamamen. Sevgiler

Bildiğim bir şey varsa bu konularda : Gün olur devran döner

adam bariz seni aldatıyor. Öbürüyle zaman geçiriyor. Seni de cepte tut ki öbürü ile ilişki yürümezse sana geri dönmek için. Sana geri dönse bile adam yine arayış içinde olacaktır. Kendini kandırma bence. Unut böyle Birisini kendi yoluna bak arkadaşım.

Bildiğim bir şey varsa bu konularda : Gün olur devran döner

devran falan dönmüyor ... benimde buna benzer bir ilşkim oldu .. bu kadar uzun süre sürmedi gerçi ama onu bekledim tam 2 yıl ... sürekli yalanlar dolanlar beni aldatmalar vs vs .... bir sürü kötü şey yaşattı bana .... sonuç ne oldu ben sürekli ağladım üzüldüm gecelerce o ise keyfine baktı .... ben önüme bakamadım başkasınla çıkamadım bunalımlar depresyonlar geçirdim ama kendisi beyfendi hala keyfinde .. yani ben eden bulura pek inanmıyorum .. ha öbür dünyada çeker o ayrı konu ....
konu sahibi sana diyeceğim tek şey önüne bak .... 28 yaşındaymışsın bak kendinden daha olgun birini bul .. seni sevsin kollasın .... öyle biri seni bu durumdan çeker çıkarır ... o gerizekalının arkasından ağlarsan hayat akıp gider .. üzüldüğünle kalırsın ... tam bir zaman kaybı bu yaratıklar işte ... madem niyetin yok kıza ne umut veriyrosun işte .... 25 inden önce akıl aranmazmış erkekte erkekler geç olgunlaşırmış bilmem nee ..benim eski sevgilim 30 u aşmış biriydi zerre olgunluk yoktu ..öte yandan kuzenim var kaç yaş küçük ne kadar olgun eşine çocuğuna karşı .... yaşla ilgisi yok ayrıca 28 yaş çok küçük bir yaş değil .... seninki iki kuruş görmüş şımarmış işte ..boşver üzüldüğüne değmez ...

Henüz ölmediğinize göre devranın dönüp dönmeyeceğinden bu kadar emin olmayın Ama tabiki önüne baksın umursamasın hayatına devam etsin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…