Henüz ölmediğinize göre devranın dönüp dönmeyeceğinden bu kadar emin olmayınAma tabiki önüne baksın umursamasın hayatına devam etsin..
Olsun ne fark eder? Işinizi gücünüzü elinize yeni almışsınız sonuçta... Adam daha askerliğini yeni yapmış, profesyonel hayata yeni atılmış... Bunun bilinçle falan alakası yok hayatın evreleriyle alakası var. Adam iş yaşamı evresine geç gelmiş demek ki... Şimdi de önünü görmek istiyor.
Zaten sen ne demek istediğimi bile anlayamamışsın, bunu yazmam bile beyhude aslına bakarsan... :)
devran falan dönmüyor ... benimde buna benzer bir ilşkim oldu .. bu kadar uzun süre sürmedi gerçi ama onu bekledim tam 2 yıl ... sürekli yalanlar dolanlar beni aldatmalar vs vs .... bir sürü kötü şey yaşattı bana .... sonuç ne oldu ben sürekli ağladım üzüldüm gecelerce o ise keyfine baktı .... ben önüme bakamadım başkasınla çıkamadım bunalımlar depresyonlar geçirdim ama kendisi beyfendi hala keyfinde .. yani ben eden bulura pek inanmıyorum .. ha öbür dünyada çeker o ayrı konu ....
konu sahibi sana diyeceğim tek şey önüne bak .... 28 yaşındaymışsın bak kendinden daha olgun birini bul .. seni sevsin kollasın .... öyle biri seni bu durumdan çeker çıkarır ... o gerizekalının arkasından ağlarsan hayat akıp gider .. üzüldüğünle kalırsın ... tam bir zaman kaybı bu yaratıklar işte ... madem niyetin yok kıza ne umut veriyrosun işte .... 25 inden önce akıl aranmazmış erkekte erkekler geç olgunlaşırmış bilmem nee ..benim eski sevgilim 30 u aşmış biriydi zerre olgunluk yoktu ..öte yandan kuzenim var kaç yaş küçük ne kadar olgun eşine çocuğuna karşı .... yaşla ilgisi yok ayrıca 28 yaş çok küçük bir yaş değil .... seninki iki kuruş görmüş şımarmış işte ..boşver üzüldüğüne değmez ...
yani o kadar güzel özetlemişsinki.. seninle tamamen aynı fikirdeyim. olgunluk yaşa bakmıyor bence. hatta güvendiğiniz, sırtınızı yasladığınız, öğrenciyken zaman zaman parasız kalıp son parasınıda sizinle paylaşan erkeğe güveniyorsunuz, güvenmek istiyorsunuz. tam herşey düzelecek derken, para kazanmaya başlamışken, hayallerinizi gerçekleştirebilecekken sizi birdenbire ortada bırakması pek affedilir değil. bunun yaşla, yeni ortamla değil kafayla alakası var.
ama ona sorsanız, ben çok dırdır yapıyormuşum işte çekilmez bi insanmışım, çok kıskançmışım, kendi hatalarımı farkedeceğim yerde hala 3. şahısların olup olmadığını sorguluyormuşum. kendi yalanlarını, beni zor günümde aramamasını hiç görmez ama. bana neden yalan söyledin dediğimde "çok bıktım senden ondan" diyebilen yüzsüz biri. lanet olsun hakkımı helal etmiyorum kendisine. yani benim asıl problemim sevgi aşk vs değil, sebep kim ve ne? ayrıca sinirim nasıl geçecek? elime geçirsem gırtlaklarım o derece. nasıl içim soğur onu merak ediyorum.
yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.
Yani benim de aklima ilk gelen baskasina asik olmasiydi ama şiddetle inkar ediyor ve yeminler ediyor. Hani oyle bisey olsa soylememesi icin bi neden yok gibime geliyor cunku zaten ayrilmisiz. Nasil bu hale geldik, ne hayal ediyodum simdi ne durumdayim..
Kendisi cok egleniyormus, iş geregi sehir disi yurt disi geziyor gununu gun ediyor suan, muhtemelen hic aklinda yokum..
zaten ayrılmışız diyosun ama ayrıldıktan sonra hafiye gibi adamın peşindesin, evini arıyosun buluşmak için fırsat yaratmaya çalışıyosun, sevgilim var dese bu seferde kızı araştırmandan onu rahatsız etmenden çekinmiş olabilir, yoluna bakmaktan başka çare yok
edit: arkadaşlar size ayrıca birşey daha danışmak istiyorum.
şimdi bu adam beni 2 aydan fazla zamandır görmedi. normalde gördüğünde yelkenleri suya indiriyor, uzaktan telefonda falan çok acımasızca konuşabiliyor fakat yüzyüze geldiğimizde iş değişiyor. sizce kendimi bir şekilde ona gösterip 1 dk falan gayet rahat ve mutlu bir şekilde ona selam verip hayatımdan gayet memnunmuşum gibi bir hava yaratıp sonra ortamdan uzaklaşsam nasıl olur sizce? ya da hiçbirşey yapmasam mı? ne dersiniz?
ayrıldık ve 2 ay hiç aramadım, sadece 1 kere aradım onda da yalanını yakalayıp sinir krizi geçirdim. yani öyle peşine düşmedim veya hafiyelik yapmadım, kendi kendime çilemi doldurdum.
sevgilim var dese asla kılımı kıpırdatmam çünkü artık yapacak bişey kalmaz, kendimi zorla sevdiremem sonuçta. ayrıca gönül bu, başkasına aşık olabilir ama 5 senenin hatrına bunu bana adam gibi açıklamak zorunda, sayesinde sinir krizleri geçiriyorum ve o hala beni suçluyor. bunları görmezden gelmesi beni deli ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?