Evlilik Arefesinde 5 Yıllık İlişkim Anlamadığım Bir Şekilde Bitti

Henüz ölmediğinize göre devranın dönüp dönmeyeceğinden bu kadar emin olmayın Ama tabiki önüne baksın umursamasın hayatına devam etsin..

inşşş eden bulur tabi zamanla .... ama burda bulmasa bile öteki tarafta bulur buna inanıyorum ben ... aslında pekde umrumda değil artık başkasıylayım çünkü .... konu sahibide öyle yapsın hayat kısa sonuçta birinin arkasından ağlamaya değmiyor ... haksızlığa uğramış tabi bende yaşadığım için anlıyorum .....

yazmak istediğini anlamadım değil varsayımlarının yanlış olduğunu söyledim. ha bu demek değil ki sana hak vermiyorum, sadece yaş konusunu düzelttim.

bencede londoner arkadaşım üzülme değerli olan sensin eğer sen onu sevmezsen o senin için bir hiçtir... malesefki görmemiş bir insanmış parayı işi bulunca ortamlara dalarım olmadı geri dönersem elimde dursun demiş ama sen buna fırsat verme bitir ve önüne bak, ha illa hemen birini bul demiyorum tabii ki bu biraz zaman olabilir ne de olsa kanadın kırık şimdi ama mesela kariyerine yoğunlaş çevren gelişsin kendini gelştir vs vs sonrasında zaten sana dönse bile umrunda bile olmaz ve bence olmasında , çok geçmiş olsun

yani o kadar güzel özetlemişsinki.. seninle tamamen aynı fikirdeyim. olgunluk yaşa bakmıyor bence. hatta güvendiğiniz, sırtınızı yasladığınız, öğrenciyken zaman zaman parasız kalıp son parasınıda sizinle paylaşan erkeğe güveniyorsunuz, güvenmek istiyorsunuz. tam herşey düzelecek derken, para kazanmaya başlamışken, hayallerinizi gerçekleştirebilecekken sizi birdenbire ortada bırakması pek affedilir değil. bunun yaşla, yeni ortamla değil kafayla alakası var.
ama ona sorsanız, ben çok dırdır yapıyormuşum işte çekilmez bi insanmışım, çok kıskançmışım, kendi hatalarımı farkedeceğim yerde hala 3. şahısların olup olmadığını sorguluyormuşum. kendi yalanlarını, beni zor günümde aramamasını hiç görmez ama. bana neden yalan söyledin dediğimde "çok bıktım senden ondan" diyebilen yüzsüz biri. lanet olsun hakkımı helal etmiyorum kendisine. yani benim asıl problemim sevgi aşk vs değil, sebep kim ve ne? ayrıca sinirim nasıl geçecek? elime geçirsem gırtlaklarım o derece. nasıl içim soğur onu merak ediyorum.

şimdi çok üzülüyorsun belki ama zamanla gececektir. hem artık geri dönse bile yaşadığın acıları seni ağlatmalarını nasıl unutacaksın. sen herkesten değerlisin canım.. en önemli benim ben.. de ve hayatına devam etmeye çalış. bak gör seneye bu zamanlar asla hatırlamıyor olacaksın

Hareketli bi hayat yasıyo sen aklına gelmiyosundut bence de
senin de moralin düzelse bi şeylerle ugrassan aklına gelmeyecektirr
anladığım kadarıyla sizin ilişkinizde saygı bitmiş eğer barısırsanız sevginin de bittiğini anlayacaksın ve uzun sürmedenn ayrılacaksın
benm yasadıgım böyle oldu o yuzden hiç üzme kendini aklına getirmemeye çalış
bi gün hatırlayıp boş yere üzülmüşüm dîceksin emin ol canım atlatıcaksın hiç arama konuşma onla

1-) çok sık yemin eden çok yalan söyler derdi annem.....................ki haklı
2-)çok üzgünüm ama yüksek ihtimal seni aldatıyor...
3_)bunu öğrenmek zorundasın yoksa onu unutman çok zorlaşacak...

anlaşılır olması bakımından bu şekilde yazdım

seni anlıyorum ..benimde boğasım geliyordu ... çünkü çok fedakarlık yaptım ..çok üzüldüm ... benimki seni aldattım birisi var hayatımda ne yapayım canım akşam gelmiş bana olan oldu işte diyebilecek kadar yüzsüzdü ..resmen aldattığını söyledi bana .. bide ben dürüstüm diyordu ... bu dürüstülük değil bu resmen acımasızlık ... benim onu ne kadar sevdiğimi bile bile canımı yaktı hep ...seninkide aynı hesap ... benimkininde cebinde 5 kuruş yoktu asistandı o zamanlar ... ben öderdim hep hesabını .... o derece .. ama hiç gocunmazdım ... bir ekmeği bölüşmek hoşuma giderdi ..... ama işte değmiyor ...
ama artık atlattım ben hiç düşünmüyorum zaten başkası var allaha şükür seviyorum seviliyorum hoş oda gitse umrumda değil ..insan duyarsızlaşıyor bir süre sonra .... yani daha güçlü oluyorsun ....
yıllar geçti hala kin var içimde tabiki .. ama eskisi gibi değil ... uğradığın haksızlık seni sinir ediyor haliyle .... yıllar geçsede affetmiyeceğim en güzel yıllarımı verdim üzüldüm ağladım hep ağlayarak geçirdim bekleyerek umutlanarak ... o koyuyor bana zaten .... asla affetmem .. şeytan görsün yüzünü ... bu aşağılık insanlar için ağlamaya değmez ....

özelden mesaj atan destek olan arkadaşlara çok teşekkür ederim fakat cevap yazamıyorum malesef 100 mesaj sınırına takıldım, hepinize çok teşekkür ediyorum tekrardan sizler mutlu olun inş..

bu asker dönüşünde erkeklere bişi oluyor sanırım :)

bizde eşimle hiç kavga etmezdik. beni üzmemeye çalışır, bir dediğimi iki etmezdi. neyse askere gitti geldi. onun yaşı büyüktü zaten. herkes biliodu bizi. bir an önce iş bulsunda evlilik olaylarına başlayalım istiyordum. zaten hiç parası yoktu ve kendi evini kendi geçindiriordu. herşekilde acil iş bulması gerekiordu.

ben buna iş ilanları yolladıkça bu kuduruyordu. normalde ben ayrılığın a sının lafını etsem kahrolurdu. bu askerden sonraki dönem beni çağırdı ve onu çok sıktığımı söyledi. şeytan ona dön arkanı git demiş hatta :) bu lafı duyunca neden ayrılmadım diye bazen pişmanlık duyuyorum. hiç ayrılmamıştık. bi kere olsun ayrılaydım iyiydi :)

neyse ben o gün çok kırıldım ağladım. kendi kendime ona bi hafta mı bir ay mı ne süre vermiştim. sonra ayrılcakttım. o süre içinde işe girdi ve düzeldi herşey.

ama hala söyler, askerlik çok zor, ve sen bana baskı yaptın şöle böle diye. benim rahatlamam lazımdı falan filan der.

sizin durumda da ya böle bir askerlik depresyonu mu diyeyim travması mı diyeyim öle bişi var.

yada başka biri var.

canım sen onu ne zaman umursamaz davranır ve hayatından artık çıktığını, söz gelimi 'seninle artık düşman bile değilim, sıradan bir insansın' mesajını yansıtabildiğin an köpek gibi pişman olacak ve eteğine yapışacaktır emin ol..

şimdi senin üzgün olduğunu, acı çektiğini biliyor ve egosunu tatmin ediyor.

benim nacizane önerim bundan sonra ne ara ne mesaj at, ve hiç bir mesaj- aramasına da cevap verme. kudursun. uzun süre aramaz belki ama erkek işte sen nasıl ona alıştıysan o da sana alıştı ve hayatında biri olsa dahi seninle yaşadıklarını onda bulamayacak, en fazla nefsini körlicek.

değmez böyle adama tek bir göz yaşın bile.. bunu da ona hissettir bence..

Allah yardımcın olsun, gönlünü ferahlatsın..

zaten ayrılmışız diyosun ama ayrıldıktan sonra hafiye gibi adamın peşindesin, evini arıyosun buluşmak için fırsat yaratmaya çalışıyosun, sevgilim var dese bu seferde kızı araştırmandan onu rahatsız etmenden çekinmiş olabilir, yoluna bakmaktan başka çare yok

ayrıldık ve 2 ay hiç aramadım, sadece 1 kere aradım onda da yalanını yakalayıp sinir krizi geçirdim. yani öyle peşine düşmedim veya hafiyelik yapmadım, kendi kendime çilemi doldurdum.
sevgilim var dese asla kılımı kıpırdatmam çünkü artık yapacak bişey kalmaz, kendimi zorla sevdiremem sonuçta. ayrıca gönül bu, başkasına aşık olabilir ama 5 senenin hatrına bunu bana adam gibi açıklamak zorunda, sayesinde sinir krizleri geçiriyorum ve o hala beni suçluyor. bunları görmezden gelmesi beni deli ediyor.

anlıyorum seni ama durum zaten başka birinin olduğunu ya da olması için çabalandığını gösteriyo açıklamaya gerek yok bence

edit: arkadaşlar size ayrıca birşey daha danışmak istiyorum.
şimdi bu adam beni 2 aydan fazla zamandır görmedi. normalde gördüğünde yelkenleri suya indiriyor, uzaktan telefonda falan çok acımasızca konuşabiliyor fakat yüzyüze geldiğimizde iş değişiyor. sizce kendimi bir şekilde ona gösterip 1 dk falan gayet rahat ve mutlu bir şekilde ona selam verip hayatımdan gayet memnunmuşum gibi bir hava yaratıp sonra ortamdan uzaklaşsam nasıl olur sizce? ya da hiçbirşey yapmasam mı? ne dersiniz?

onu geri mi kazanmak istiyosun

Okul yıllarında başlayan ilişkileri sürdürmek zor neden dersen ; erkeklerle kadınların yapıları farklı, 5 yıl senin için sevgiye verilmiş emek demek ama onun için esaret demek. İşe başlayıp çevresinde farklı bir hayat görünce, ben niye yaşayamıyorum derdine düşmüş olabilir. Erkeklerin uçarı dönemleri oluyor, gezmenin tozmanın, erkek arkadaşlarla alem yapmanın, küçük kaçamaklar yaşamanın zamanları var ve ciddi bir ilişki bunlara engel.

İnsanlar değişebiliyor zamanla, çok seven sıcacık bir adam bir süre sonra ilişkiden bunalabiliyor, en bitmez denen aşklar birden kendini cenderede gibi hissettirebiliyor. Özellikle erkekler kişilikleri oturmadan başladıkları ilişkileri sürdürmekte zorlanıyorlar. Çünkü iş hayatına atılıp, girdiği yeni çevrede oluşan adam, geçmişten gelen o kadınla uyum sağlayamıyor. Her erkek hayatının bir döneminde bu karmaşayı yaşıyor, kimi atlatıyor kimi de tamamen farklı bir yol çiziyor kendine.

Sana önerim yoluna devam et, bu yüzden yıkılma. Belli ki bitmiş bir şeyler, bunun için kendinde suç arama, bu da hayatın doğal bir devinimi, özel bir sebep arayıp kendini yıpratma. Zordur ayrılıklar ama kendi yolunu çiz. O kaderinde ki adamsa, Rabbim olsun dediyse zaten yolunu bulup sana gelecektir. Yok değilse sen kendi hayatını kurmuş olursun. Ne ona kötü diyebilirim ne sana şurada hata yaptın diyebilirim, sadece büyüdünüz, okul zamanları bitti ve değiştiniz, hepsi bu.

Son düzenleme:
belli ki başkasına aşık olmuş onunla olmazsa diye de seni cepte tutuyor.yoksa neden aniden değişiversin

bu ılıskının caba gosterılecek bı yanı kalmamıs ,kendını gostermek gıbı bır telasa bosuna dusme cunku o baska lımanlara demır atmıs buyuk ıhtımal

bende hep faceden takip ediyordum hatta başka biri gibi bile konuşmuştum .. insan merak ediyor bu çok normal ... yani okadar seneni paylaşmışsın ..bıçak gibi kesemiyorsun haliyle .... verdiği acı var sana .... ama zamanla geçer uğraşma bence artık .... kafan rahatlasın artık ... ölmüş gibi düşün zor ama başarıcaksın ..ben başardıysam herkes başarır ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…