Evlilik arifesinde adamın çocukları ve eşi olduğunu öğrendim

Nikah için aylar öncesinden tarih falan alınıyor başvuru yapılıyor benim bildiğim. Bunu yapmamişsınız iki hafta kala gelip burda nabız yoklamaya çalışmaktan başka bir şey değil bu. Vicdanınız rahat değilse niye bize soruyorsunuz?

Nikah üstüne nikah nasıl olacakmış o.
Bariz kuma olacaksınız işte.
Henüz daha aklı ermeyen deli dolu kızlar gibi davranmayın yaşınızı başınızı almışsınız.

Merhaba düğüne iki hafta kalarak hiç çocuğu yok bildiğim adamın askerden gelmiş iki oğlunu ve eşinden ayrılmadığını öğrendim...ilk başta tanışmadığımızda söylemediği için kaybederim diyerek söylememiş... Eşiyle ve çocuklarıyla görüştürmeye hazır bitmiş bir evlilikmiş...bir şansı hakediyormu eşile ayrılsa tekrar sans vermelimiyim korkuyorum bir kızımda var kimseye birşey diyemedim herkes düğün bekliyor
Hangi fıkradan alıntı bu. Ayrıca çok kötü bir fıkra... Bacım ayrılsana adam bildiğin serefsiz mis... Üzüldüm adına umarım acınız tez zaman da biter

Şimdi ben anlamadım. Herkes düğün bekliyor diye evli adamla evleneyim mi diye mi soruyorsunuz siz?

Konu sahibi nerdesin? Konuyu açıp kaçmışsın eğleniyor musun? Hiç inandırıcı değil.

Nasıl yani? Karısıyla mı görüşeceksin? Ne diyeceksin merak ettim. "şey ya sana lazım değilse kocanla ben evlenicem" falan mı diyeceksin?
Eşiyle tanıştıracak olması da şu yönden iyi aslında. Adam nelerden hoşlanır nelerden hoşlanmaz. Ne ister ne istemez bilgi alir. Daha mutlu olmak için bunlar da göz önünde bulundurulmali.

Yapmayın şunu kendinize. Sizi kandıran adam sizinle evlense bile gider sizi de başkasıyla aldatır aynı vaatleri ona da verir. Ayrılın.

Daha evlenmeden yalanlar sırlar havada uçuşuyor hemde saklanacak birsey değil. Sizin kafanızda hep soru işareti olmayacak mı acaba yalan mı söylüyor diye? Guvenebilecek misiniz onu sorun kendinize.

Eşiyle tanıştıracak olması da şu yönden iyi aslında. Adam nelerden hoşlanır nelerden hoşlanmaz. Ne ister ne istemez bilgi alir. Daha mutlu olmak için bunlar da göz önünde bulundurulmali.
Haklısın her ayrıntı önemli. Ha bide çocuklarla da tanışacakmış. "Düşün adamın yakasından" demese bari 🙄

Merhaba düğüne iki hafta kalarak hiç çocuğu yok bildiğim adamın askerden gelmiş iki oğlunu ve eşinden ayrılmadığını öğrendim...ilk başta tanışmadığımızda söylemediği için kaybederim diyerek söylememiş... Eşiyle ve çocuklarıyla görüştürmeye hazır bitmiş bir evlilikmiş...bir şansı hakediyormu eşile ayrılsa tekrar sans vermelimiyim korkuyorum bir kızımda var kimseye birşey diyemedim herkes düğün bekliyor
Bu ne saçmalık silsilesi .Bir de soruyor musunuz

Back
X