İyi de burada pazarlık yapan taraf siz olmuşsunuz ki. Devamlı şunu aldık, bunu aldık diyorsanız adam da öeh der yani sonunda.
çok merak ediyorum nişanlınız "bizde adettir ilk 5 yıl annemle yaşayacaksın" dese gelenek diye evet mi diyecektiniz?
Bence sen stajını bitir ve maaşın arttiginda evlenin canım
Bence sen stajını bitir ve maaşın arttiginda evlenin canım
Bekar 2 kardeşi var. benden 2 yaş buyuk. bi ara beraber yaşarız falan bile demişti ben karşı çıktım. kendi annesi de karşı çıkmış
Ben adamin uslubunu ve tavrini cok cirkin ve hesapci buldum. Benim sevdigim erkek boyle konussa ben ondan sogurdum. Yani mesele para degil, olaya yaklasimi.....bilmiyorum yapmam, etmem, sana rest cekerim vs vs benim hic hosuma gitmedi. Maddi gucu yoksa bile bunu insanca , guzelce soylemek var, bir de sen kimsin ya resti cekerim demek var, tavirlari hic hos degil bence.
Bide insan bu süreçte nelerle yuzlesiyor ayıp etmiş sevgilin sende acma bu konuyu, seneye evlenme sakin bekle ayaklarının üzerinde dur öyle. Bide sakin nisan yapma erkenden aileleride hemen tanıştırma. Sen bi ayarla işini öyle düşün bunları
orta yolu bulursunuz cnm eğer cimrilik hastalık derecesinde değilse
yok zaten hiç cimri değildir ama bu konuda böyle davranıyor
Sakın yapma, tecrübeli birinden tavsiye sana.kendisi abinin düğününden önce nişan yapalım diyordu. beni abimin düğününde birileri görür diye. ama artık erkenden yapmayı düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?