evlilik aşamasında gelenek-görenek çatışması:(

İyi de burada pazarlık yapan taraf siz olmuşsunuz ki. Devamlı şunu aldık, bunu aldık diyorsanız adam da öeh der yani sonunda.

öyle anlamış da olabilir tabi ki. ben o amaçla söylememiştim. zaten bu konuyu bir daha açmama kararı aldım. evlenme hevesim bile azaldı

çok merak ediyorum nişanlınız "bizde adettir ilk 5 yıl annemle yaşayacaksın" dese gelenek diye evet mi diyecektiniz?

Bekar 2 kardeşi var. benden 2 yaş buyuk. bi ara beraber yaşarız falan bile demişti ben karşı çıktım. kendi annesi de karşı çıkmış

Ben adamin uslubunu ve tavrini cok cirkin ve hesapci buldum. Benim sevdigim erkek boyle konussa ben ondan sogurdum. Yani mesele para degil, olaya yaklasimi.....bilmiyorum yapmam, etmem, sana rest cekerim vs vs benim hic hosuma gitmedi. Maddi gucu yoksa bile bunu insanca , guzelce soylemek var, bir de sen kimsin ya resti cekerim demek var, tavirlari hic hos degil bence.

Bence sen stajını bitir ve maaşın arttiginda evlenin canım

bence de hiç acele etmeyin. yaşınız daha çok müsait. elinize mesleğinizi alın daha güçlü olun.
zaman ola hayrola şimdi bugün böyle diyor ama ilerde ne olacağını kimse bilemez
benim eşimde bana neler neler söylerdi neler neler anlatırdı ama çok farklı şeyler yaşadık
hevesiniz tabiki kaçar daha şimdiden tartışmaya başlarsanız
zaten evlendiğine binpişman olacaksın canım
ağırdan almaya çalış

Bekar 2 kardeşi var. benden 2 yaş buyuk. bi ara beraber yaşarız falan bile demişti ben karşı çıktım. kendi annesi de karşı çıkmış

işte siz her şeyi erkek tarafı yapar kartını oynarsanız o da bunu oynayacak.. demedi demeyin.. o karşı çıkan annesi teklif ettirecek hem de size..

her şeyi ortak ve beraber yapın, ne şiş yansın ne kebap..varsın eksikleriniz de olsun, onu beraber tamamlamanın keyfi hiçbir şeyde yok inan..

ben de aynısını söyledim.. sen orta yolu bulmak dengeyi sağlamak ve önemli olan evlenmemiz gerisini hallederiz diyeceğin yere bu şekilde yapıyosun dedim. sonra mesaj yazmış aşkım kafanı takma sen benim böyle dediğime bakma her şeyi hallederiz diye. zaten hep böyle yapar. önce yağar gürler, sonra özür diler..

Bide insan bu süreçte nelerle yuzlesiyor ayıp etmiş sevgilin sende acma bu konuyu, seneye evlenme sakin bekle ayaklarının üzerinde dur öyle. Bide sakin nisan yapma erkenden aileleride hemen tanıştırma. Sen bi ayarla işini öyle düşün bunları

Her şeyi ikinizin ortak yapması en güzeli lakin ; adamın olaya yaklaşım tarzı hiç de sevimli değil
Ben yapamam, ben edemem höt höt o nedir öyle
Cicim aylarınız bunlar, ben sana kıyamam çözeriz bir şekilde çul çaput nedir demek varken böyle çemkiriyorsa işiniz var bu adamla. Tabi ki her şeyi erkek tarafı yapmak zorunda değil ki ben ailelerden bir şey beklenmesi taraftarı asla değilim ama onun erkek olarak senin için gayreti olması lazım. Az yapar, gücü kısıtlıdır onlar başka şeyler ama yüreğinde o gayret olmalıydı, eş seçimini biraz daha düşün bence

kendisi abinin düğününden önce nişan yapalım diyordu. beni abimin düğününde birileri görür diye. ama artık erkenden yapmayı düşünmüyorum

orta yolu bulursunuz cnm eğer cimrilik hastalık derecesinde değilse

en güzeli yarı yarıya yapılması zaten. ileride eşinizin ailesiyle yüzgöz olmazsınız, "biz sana şunu şunu aldık, bizim aldığımız bilmem neyi kullanıyorsun" dedirtmezsiniz işte, ne güzel? site böyle konularla dolup taşıyor.

Evlenmeden evlilik zehir oluyor anasını sattımın dünyasında
Beraber herşeyinizi alsanız olmazmı?
Günümizde hep böyle. Aileler karışınca her kafadan bi ses cıkıo. Yok bunu begendim yok bu güzel zıkkımın kökü

Evleneceğiniz kişiyi bir daha düşünün.
Olan durum neyse ona göre yapılır her şey maddiyat masraf sorun edilirse hayır olmaz o işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…