Evlilik: Aşk mı, mantık (maddiyat ve aile) mı?

pinar85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
192
0
96
İstanbul
evlenmeyeceğiniz bi insanla arkadaşlık da kurmaz, başından iş ilerlemeden ayrılırsınız...
peki bu kişinin huyu suyu iyi olsa, sizi seviyor olsa( zaten nasıl emin olabilirsiniz ki sevgiden..) ama ailesinde sayısız boşanma... babası evi terk etmiş.. aile büyüklerinden maddi destek veren kimse yok.. sadece maaşı var.. bakmak zorunda olduğu annesi ve küçük kardeşi var.. büyük kardeşleri hiç bi şekilde anneye ve küçük kardeşe bakmıyor.. evi arabası yok.. ailede sayısız boşanma var. boşanma sonrası ortada kalan çocuklar var..
bunları düşünüp ayrılmak mı mantıklı? yoksa devam mı etmeli..
mantıklı bakmaya çalışıyorum.. aşk bugün var yarın yok. ama karakter ve aile kalıcı şeyler.. e maddiyat da bi noktada olmalı. en azından ev en basit ihtiyaç evlenmek için.. bugün evlenecek olsa bu kişiye bi oturma grubu bile alacak kimse yok.. büyük kardeşleri katiyen sahip çıkmaz..
ama kendisi çok iyi huylu.. samimi sevgi dolu
kızlar bana bi akıl
zaman kaybedecek yaşta değilim

valla canım allah size versin çalışın yapın boşver ailede bizde de yardım eden yok nişanlımla..istemiyorum zaten ama iyi huylu sevgi dolu olması yetmez mi senin için..boşanan çok olsun ailesinde beş parmağın beşi bir mi?
her evlenenin evi mi var sanki sonradan alan bir sürü eş dost var etrafımda..önemli olan düşkünlüğü sevgisi,dürüstlüğü ve çalışkanlığı..size sadece bunları söyleyebilirim.

içime su serptin resmen canım sağol

Önce aşk!
Hep dediğim gibi illa ki aşk!
Ancak adamın hayatında o kadar çok sıkıntı varken beni de etkileyip sıkmaya boğmaya başlar..
Üzgünüm ama fakir edebiyatıyla mutlu olamam ben..
Aşkından ölsem de bana uygun değilmiş diyerek bitiririm..
Sıkıntıya gelemem ben..
Kaldı ki bu saydıklarınız bizim ilişkimizin sorunları değil,adamın kişisel problemleri. Az ya da çok yansıyacaktır beraberliğimize..
Cıkssss istemem ben!

ailesinde bosanmislarin olmasi onun sucu degil elbette
onu bununla degerlendirmezdimde
ailesine bakmak zorunda olmasi negatif bir durum olurdu benim icin
bu bir yerde calissanizda gayret göstersenizde isteklerinize kavusamayacaginizi gösteriyor
ev araba gibi bir maasla iki ev gecinemeyecegine göre

sende çalışırsın birbirinize destek olursunuz..eskiden anne babalarımız hazır eve yada arabayamı konmuşlar
bakmayın şimdi herşeye çok çabuk sahip olunduğuna
zamanla evininizde olur arabanızda bunu başarabilmek için sadece erkekten maddiyat beklemek doğru olmaz sizde çalışın hayata beraber tutunun

ask bugun var yarin yok belki ama ask oyle sonup gitmiyor, sevgiye donusuyor ve yillar boyu devam ediyor...
bu hissi mantik evliligi yaptigin kisiye karsi hissedemezsin.
mantik evliligi bana ev arkadasi olmak gibi geliyor, sacma geliyor acikcasi...
sadece yasin geldi diye sevmedigin, asik olmadigin adamla nasil evlenebilirsin? bu sence cidden mantik evliligi olur mu?
asik olmadigin adamla nasil ayni yatagi, ayni odayi paylasmayi kabul edebilirsin? bu sana garip gelmeyecek mi?
sevmedigin adamla evlenip, 2 yil sonra aramizda etkilesim yok, bir sevgiyi paylasmiyoruz hersey cok monoton falan filan deyip bosanmak istemeyecek misin?

sevdigin adamdan kolay kolay bikmazsin, ayni yastiga seve seve bas koyarsin, askinizin meyvesini hayal edersin hep ve cok istersin , bir omru birlikte gecirmeyi hayal edersin ve bu fikir sana cok guzel gelir ama ayni seyleri mantik evliligi yaptigimiz zaman hissedebilecegimizi sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…