- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 35
- Konu Sahibi cillibombom
-
"koşşşş kızzzz kaynanan geliyor" psikolojisine girmeyi deneEvleneli dort hafta olucak nerdeyse ama ev surekli daginik((( bi turlu yetistiremiyorum unutuyoeum erteliyorum bekarken elimi sicak sudan soguk suya sokmadim onunda etkisi var bi de ise baslicaktim baslayamadim 1 kasim da gel demislerdi sonradan vazgectik dediler onunda bunalimi uzerimde ne sacimi tariyorum ne eve bakiyorum tek yaptigim sey uyumak ve tv izlemek esim cik su bunalim halinden mucadele etme duygunu kaybettin sen boyle degildin diyor of durduk yere agliyorum falan bu ev nasil temizlenicek bana bi yol gosterin paspalin teki oldum ciktim ya ( nasil ev hanimi olunur bana ogretin
ayy yepyeni eşyalı evi insan zevkinden temizler yahu..çocuk olunca işeyip kusunca depresyona girersinEvleneli dort hafta olucak nerdeyse ama ev surekli daginik((( bi turlu yetistiremiyorum unutuyoeum erteliyorum bekarken elimi sicak sudan soguk suya sokmadim onunda etkisi var bi de ise baslicaktim baslayamadim 1 kasim da gel demislerdi sonradan vazgectik dediler onunda bunalimi uzerimde ne sacimi tariyorum ne eve bakiyorum tek yaptigim sey uyumak ve tv izlemek esim cik su bunalim halinden mucadele etme duygunu kaybettin sen boyle degildin diyor of durduk yere agliyorum falan bu ev nasil temizlenicek bana bi yol gosterin paspalin teki oldum ciktim ya ( nasil ev hanimi olunur bana ogretin
insan evi dağınık ve pis görünce depresyona girer bacım arkadaşın orantısı ters yönde kurulmuşayy yepyeni eşyalı evi insan zevkinden temizler yahu..çocuk olunca işeyip kusunca depresyona girersin
Haftada bir günün sil süpür olacak.
Bir gün çamaşır, ütü mesela.
Diğer günler topla ortalığı dağınık kalmasın.
Yatağından başla, oturma odan diye sırayla git.
Yemek yap pişerken lavabo, tezgah hallet.
Evdeyken çok zor gelmez sanırım.
Ama içindeki mutsuzluk hissi seni tembel yapan..
Mutlu bir insan kendini bu kadar salmaz..
Önce o mutsuzluğu ortadan kaldırmak lazım.
Cok ama cok haklisin bu ara cok mutsuzum bu issizlik yuzunden
rabbim sanada nasib etsin ayrı eve çıkmayı gönlünce inşallah..ahhh ahh yerinde olmak icin neler vermezdim ne guzel kendi ayri evin varmis ve seni seven bi esin ben o yeni evi sirf merakimdan silerim toplarim ya once sabah bi kalk guzelce yatagini topla sonra gir mutfaga canak kasik ne varsa yika tezgahini sil bal dok yala olsun sonra gec salona daginik bisye varsa topla sonra elektrik supurgesiyle gec butun evi sonra toz al ve gec mutfagin basina kocacina ellerinle kekler borekler pisir ahhhh Rabbimmm bana nasip et boyle ayri evde yasamayi yeni esyalarda yasamayi ve esimle mutlu olmayi bak ben neler yapiyorum ona tv yine izle ama islerini bitirdikten sonra hadi mutluluklar diliyorum sana
Evleneli dort hafta olucak nerdeyse ama ev surekli daginik((( bi turlu yetistiremiyorum unutuyoeum erteliyorum bekarken elimi sicak sudan soguk suya sokmadim onunda etkisi var bi de ise baslicaktim baslayamadim 1 kasim da gel demislerdi sonradan vazgectik dediler onunda bunalimi uzerimde ne sacimi tariyorum ne eve bakiyorum tek yaptigim sey uyumak ve tv izlemek esim cik su bunalim halinden mucadele etme duygunu kaybettin sen boyle degildin diyor of durduk yere agliyorum falan bu ev nasil temizlenicek bana bi yol gosterin paspalin teki oldum ciktim ya ( nasil ev hanimi olunur bana ogretin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?