evlilik bana yaramadi

Ben Turk kadinlarindan birine gecen gün dedim ki 'ayy hava ne kadar guzel, bahar gibi'
Elcevap: Evet tam hali yikayip, temizlik yapmalik.
Allah'im kabul et yanina geleyim..

Birazdan 'Ayyy ben harika bir ev kadiniyim. Sacimi kocisim ve cocuklarim icin supurge ediyorum. Ustum basim camasir suyu kokuyor. ' cular gelir.
kız sen evlende o zaman görücem seni..o mükkemmel gördüğün erkekle aynı evde yaşam çok farlı artı ailesi ilede nikah kıyıyormuşsun:))

Daha bir ay olmadan bunalıma girdiyseniz,beş yıl sonrayı düşünemiyorum bile.
Hamileyim birde hareketli kızım var.
Gece yatmadan ortalığı toplarım,kızımın oyuncakları hep
Tezgahın üzerinde asla bulaşık bırakmam
sabah kalktım mı kızım yatarken lavaboları temizlerim,ortalığın tozunu alırım
kızımla kahvaltımızı yaparız,hergün evi süpürürüm ve silerim.
Tabi bunları yaparken nefes,nefese kalıyorum hamileliğimden dolayı.

Aslında ben bunalım evresinide aştım ama anne olmak kolay değil.hergün bu işler hatta yemek+ daha fazla ev işi beni bekliyor :)

Benim de evim dağınık, ölmedim.
Süper kadınlar da beni çileden çıkartıyor belirteyim.
Neden her işi dört dörtlük yapma gibi bir dertleri var anlamış değilim.
Ev tertemiz olacak, çocuklarla ilgilenilecek, 3 çeşit yemek çıkacak falan ohooo.
Çıtayı yükseltmeyin arkadaşlar.

Ben Turk kadinlarindan birine gecen gün dedim ki 'ayy hava ne kadar guzel, bahar gibi'
Elcevap: Evet tam hali yikayip, temizlik yapmalik.
Allah'im kabul et yanina geleyim..
Beni de beni de.
Gercekten Turk kadinlari ruh hastaligi derecesinde ev temizligine onem veriyor. Yabanci kadinlar bizim yaptigimiz temizligin yarisini yapmiyorlar evlerinde. Evlerine ayakkabiyla girdikleri halde ustelik. Ve yalnizca Turkiye'de ''Temizlik yapmaktan aileme vakit ayiramiyorum. Butun gencligim camasir suyuyla lavabo ovalayarak gecti.'' cumlesi gururla, ovunulecek, hava atilacak bir sey gibi soylenir. Ecnebiler icin temizlik yalnizca bir is. Ev pislenir temizlerler o kadar. Bizim gibi 'kadinlik onuru' olarak gorup namus meselesi haline getirmiyorlar. :)

Son düzenleme:
şöyle bir silkelenin kendinize gelin. bu aralar malum pastırma yazı, sabah kalkın camlarınızı açın, çayınızı, kahvenizi yudumlayın. ileriki saatlere ertelemeden kendinizi ve evinizi toplamaya başlayın.
nasıl olsa iş bulacaksınız, bugün olmasa yarın. evinizin evliliğinizin tadını çıkarın.

doğru canım..ama hergün yemek yapmak daha sıkıcı..ahçı tutamayacağımıza göre ömür boyuda annelerimiz bize yemek yapamayacağına göre yemek yapmak zorunluluk:)

evi çok kirlenmez evet ..ama bir aylık evlilikte bunalım kötü..birazda olumlu düşünmeye çalışmak gerek değilmi..
Ay yok kirleniyo. Ye ic atma cöpü bak ne hale geliyo bende ilk zamanlar bi kaybettim kendimi. Ev aldı başını gitti. Bir sabah uyandım esim ustunde mutfak önlüğü, elinde eldiven temizlik yapmis. Ev ışıldıyo,nasil utandim anlatamam o gün bugündür elimden geldigince temiz tutuyorum evi :)

maaşallah çok nlayışlı eşin varmış..rabbim bozmasın..

Hayir bir de kocalarindan bu yaptiklari temizlik icin onay ve takdir bekliyorlar ya ben ona bitiyorum. Ya hu erkege ne yeni aldigin lavanta kokulu yuzey temizleyiciyle bufeyi piril piril yapmandan? Git kocanla cay-cerez esliginde Arka Sokaklar izle.

temizlik ne la o kadar dağılmışım ki sadece evi toplamam 1 hafta sürdü, temizlik kısmına girmiyorum bile dağınık ev = huzurlu ev sloganıyla yaşıyorum, mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…