- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
- Konu Sahibi cillibombom
-
Aminnn insallah herseyin hayirlisirabbim sanada nasib etsin ayrı eve çıkmayı gönlünce inşallah..
süpürge olduğu doğru saçlarınBirazdan 'Ayyy ben harika bir ev kadiniyim. Sacimi kocisim ve cocuklarim icin supurge ediyorum. Ustum basim camasir suyu kokuyor.' cular gelir.
Ben Turk kadinlarindan birine gecen gün dedim ki 'ayy hava ne kadar guzel, bahar gibi'Kusuruma bakma da ne kadar abartiyorsun her seyi.O basini iki yana sallayan caresiz smiley falan.Evini toplamiyorsan ne olmus? Yarin toplarsin, obur gun toplarsin. Turk kadinlari su ev isi olayini neden vatan millet meselesi haline getirirler anlamam.
kız sen evlende o zaman görücem seni..o mükkemmel gördüğün erkekle aynı evde yaşam çok farlı artı ailesi ilede nikah kıyıyormuşsun:))Birazdan 'Ayyy ben harika bir ev kadiniyim. Sacimi kocisim ve cocuklarim icin supurge ediyorum. Ustum basim camasir suyu kokuyor.' cular gelir.
evi çok kirlenmez evet ..ama bir aylık evlilikte bunalım kötü..birazda olumlu düşünmeye çalışmak gerek değilmi..Bırak dağınık kalsin
Ben Turk kadinlarindan birine gecen gün dedim ki 'ayy hava ne kadar guzel, bahar gibi'
Elcevap: Evet tam hali yikayip, temizlik yapmalik.
Allah'im kabul et yanina geleyim..
Aslinda sac kremi kullansalar problem cozulur.süpürge olduğu doğru saçların
doğru canım..ama hergün yemek yapmak daha sıkıcı..ahçı tutamayacağımıza göre ömür boyuda annelerimiz bize yemek yapamayacağına göre yemek yapmak zorunluluk:)Ben de ben de.
Gercekten Turk kadinlari ruh hastaligi derecesinde ev temizligine onem veriyor. Yabanci kadinlar bizim yaptigimiz temizligin yarisini yapmiyorlar evlerinde. Evlerine ayakkabiyla girdikleri halde ustelik. Ve yalnizca Turkiye'de ''Temizlik yapmaktan aileme vakit ayiramiyorum. Butun gencligim camasir suyuyla lavabo ovalayarak.'' gecti cumlesi gururla, ovunulecek, hava atilacak bir sey gibi soylenir. Ecnebiler icin temizlik yalnizca bir is. Ev pislenir temizlerler o kadar. Bizim gibi 'kadinlik onuru' olarak gorup namus meselesi haline getirmiyorlar. :)
Ben evliyim zaten ayol. Ordan bekar gibi mi gorunuyorum.kız sen evlende o zaman görücem seni..o mükkemmel gördüğün erkekle aynı evde yaşam çok farlı artı ailesi ilede nikah kıyıyormuşsun:))
Ay yok kirleniyo. Ye ic atma cöpü bak ne hale geliyoevi çok kirlenmez evet ..ama bir aylık evlilikte bunalım kötü..birazda olumlu düşünmeye çalışmak gerek değilmi..
ciddimisin ..nasıl bir ev hanımısın..merak ettim şimdi..Ben evliyim zaten ayol. Ordan bekar gibi mi gorunuyorum.
maaşallah çok nlayışlı eşin varmış..rabbim bozmasın..Ay yok kirleniyo. Ye ic atma cöpü bak ne hale geliyobende ilk zamanlar bi kaybettim kendimi. Ev aldı başını gitti. Bir sabah uyandım esim ustunde mutfak önlüğü, elinde eldiven temizlik yapmis. Ev ışıldıyo,nasil utandim anlatamam o gün bugündür elimden geldigince temiz tutuyorum evi :)
Yerinde baskasi olsa kesin beni kapinin onune koymustu zatenmaaşallah çok nlayışlı eşin varmış..rabbim bozmasın..
Hayir bir de kocalarindan bu yaptiklari temizlik icin onay ve takdir bekliyorlar ya ben ona bitiyorum. Ya hu erkege ne yeni aldigin lavanta kokulu yuzey temizleyiciyle bufeyi piril piril yapmandan? Git kocanla cay-cerez esliginde Arka Sokaklar izle.Benim de evim dağınık, ölmedim.
Süper kadınlar da beni çileden çıkartıyor belirteyim.
Neden her işi dört dörtlük yapma gibi bir dertleri var anlamış değilim.
Ev tertemiz olacak, çocuklarla ilgilenilecek, 3 çeşit yemek çıkacak falan ohooo.
Çıtayı yükseltmeyin arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?