evlilik bana yaramadi

ciddimisin ..nasıl bir ev hanımısın..merak ettim şimdi..
Calisiyorum, ama tabi yari zamanli ev hanimiyim.
Turk standartlarinda tembelim. Keyfime duskunum. Hergun yemek pisirmem.Bol bol zeytinyagli yaparim ki ertesi gun de yensin. Bol bol salata yeriz.

Calisiyorum, ama tabi yari zamanli ev hanimiyim.
Turk standartlarinda tembelim. Keyfime duskunum. Hergun yemek pisirmem.Bol bol zeytinyagli yaparim ki ertesi gun de yensin. Bol bol salata yeriz.
yemek şeklinizi beğendim..sağlıklı beslenme önemli bence ..faas food yada hazır yiyecekler sağlıklı değil...

Hayir bir de kocalarindan bu yaptiklari temizlik icin onay ve takdir bekliyorlar ya ben ona bitiyorum. Ya hu erkege ne yeni aldigin lavanta kokulu yuzey temizleyiciyle bufeyi piril piril yapmandan? Git kocanla cay-cerez esliginde Arka Sokaklar izle.
30 yıldır yaşıyorum, daha bir kere de bu derece temizlik yaptığı için eline sağlık diyen koca görmedim
Ne gerek var bu kadar hırpalanmaya anlamıyorum, totonuz yer görsün azıcık ya

evet size katılıyorum..işleri güçleri temizlik..halı silkeleme türkiyede gördüm..hiç bir yere çıkmayayım sürekli temizlik..yemek..başka düşünce yok..bizim binada var..akşama kadar temizlik..her gün sübürge sesini duymaktan nefret ediyorum..birde çamaşır suyu kullanma hastalıkları var..

Bir de sunu fark ettim yurt disinda erkekler evde temizlik yapilmis mi yapilmamis mi umursamiyorlar. Ama Turk erkekleri ultra temiz/maharetli turk anneleriyle buyuduklerinden kendileri hic bir seye dokunmasalar bile karilarindan temizlik adina beklentileri yuksek oluyor. Surayi sil, bak surda leke kalmis, tezgah boyle mi silinir?
Tabi bu benim sahsi gozlemim %100 dogru degildir. Ama ornegini cok gordum. :)
Camasir suyu da cok zararli aslinda.

bende öyle temizlik hastası değilimdir. 1.hafta süpür görünen yeri silerim 2.hafta ancak dip bucak silerim yani .

Ne gerek var hırpalamaya kendini .dünyaya bir kere daha gelinmicek bunu ben ablama çok söylerim ama o gider yeri kazır silerken yani.
kızın canına garezi var

benimde nişanlım tam bir temizlik hastası bende tam tersine normalim yani ama ona göre anormal olacağğım kesin

evlendiğimizde napcam bilmiyorumm

aynen sizin gibi düşünüyorum..bencede 100%..kaynana ilk önce gelin titiz mi diye denetliyorlar..kafayı bozmuşlar..resmen temizlik için..bir tane komşum..ayyy diyor çamaşır suyu kullanmadan temizlikten saymıyorum..illaki ev çamaşır suyu kokacakmış..vah akılsızlar diyorum..

Sormamda sakinca yoksa siz nerelisiniz?

Olmaz ama boyle. Kocani kendinden ve evden sogutucaksin allah korusun.

Ev islerini yapmak zor geliyorsa yardimci tutmayi dene. Ufak tefek isleri kendin yaparken, yardimci da iyi bir temizlik yapar

4 hafta bıkmak için biraz erken sanki.belki de alışamadın bi takım işlere ondan kaynaklanıyor.kendine çok yüklenmeden azar azar yap bişeyler hem vakit geçer

Bir kere de konu açtıktan sonra zahmet edip dönüşler yapsanız.
Açıp gidiyorsunuz gidiş o gidiş.

Canim kusura bakma biraz yazilanlari okudum sonra kalktim eve baktim ay korku filmi gardolap almis gidiyo acik cekmeceler yerdeki tokalar kirliler kirlileri makineye attim dolabimi topladim salonu supurdum toz aldim oh dedim :) size tesekkur etmek icin geri geldim ve kalanlari simdi okudum o yuzden cevap yazamadim

Sen de kusura bakma. :) Oh ellerine sağlık,şimdi keyif zamanı...

cok zorlama hemen, haftada bir genel temizlersin, gunluk de gerekirse kullandigin oturma odasini ve mutfagi supurursun.. yemek-bulasik mecbur gunluk cikar ama pratigin olunca hemen hallolur Allah in izniyle.. gozunde buyutme, ruh halinin etkisidir

Ev hanımıyım sabah erkenden kalkarım kahvaltı yaptıktan sonra eşim gidince oğlumun çizgi filmini açarım.O çizgi film izlerken yatak odamı toplarım sonra mutfak oğluma yeni bir oyun bulurum çizgi filmden sonra o oynarken çamaşır varsa atarım makinaya.Ütü varsa kaldırırım az olur kurur kurumaz ütülerim çünkü.Bir kahve molası:) Sonra evleri süpürürüm oğlumu besledikten sonra toz alırım tuvalet banyo yıkarım.Oğluşumu uyuturum o uyuyunca bende biraz uyur dinlenirim kalkıncada yemeğimi koyarım.(süpürge 2-3 günde bir açarım ütüde kuruyana kadar çamaşırlar rahatım)yani bu en yoğun sürekli dolanınca o bile olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…