- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi cillibombom
-
Ben de gezmeci tip ay evet oğlumla dışarı çıkayım usuturum korkum olmadan derdim eve tıkıldı yavrum ya soğuklardanBen Turk kadinlarindan birine gecen gün dedim ki 'ayy hava ne kadar guzel, bahar gibi'
Elcevap: Evet tam hali yikayip, temizlik yapmalik.
Allah'im kabul et yanina geleyim..
Canım hayırlısı olsun vardır bir nedenin, Allah sana bir ev nasip eder inşallah yine de.evet onunla yasiyordum ve ayriliyoruz simdi bosaniyoruz yani
Evleneli dort hafta olucak nerdeyse ama ev surekli daginik((( bi turlu yetistiremiyorum unutuyoeum erteliyorum bekarken elimi sicak sudan soguk suya sokmadim onunda etkisi var bi de ise baslicaktim baslayamadim 1 kasim da gel demislerdi sonradan vazgectik dediler onunda bunalimi uzerimde ne sacimi tariyorum ne eve bakiyorum tek yaptigim sey uyumak ve tv izlemek esim cik su bunalim halinden mucadele etme duygunu kaybettin sen boyle degildin diyor of durduk yere agliyorum falan bu ev nasil temizlenicek bana bi yol gosterin paspalin teki oldum ciktim ya ( nasil ev hanimi olunur bana ogretin
şöyle yapıyorsun canım çalışıyorsan tatil günü ortlama saati 8:30 a kuruyorsun ufak bir kahvaltı yapıyorsun yemek yapacaksan önce yemeğe giriş o ocaktayken bulaşıllara giriş o bitince süpürmeye geç o esnada çamaşırları yıkamaya at. sonra silmeye geç o bitince tuvalet banyoya geç,sonunda zaten terden her tarafn yapış olacak banyonu yap ütüye geç ve gün bitti geri kalanda eşin işten senin ev işi bittiğinde geliyorsa salata hazırla sofrayı kur. artık toplaması çay suyu koyması ona kalsın. bu kadar.Evleneli dort hafta olucak nerdeyse ama ev surekli daginik((( bi turlu yetistiremiyorum unutuyoeum erteliyorum bekarken elimi sicak sudan soguk suya sokmadim onunda etkisi var bi de ise baslicaktim baslayamadim 1 kasim da gel demislerdi sonradan vazgectik dediler onunda bunalimi uzerimde ne sacimi tariyorum ne eve bakiyorum tek yaptigim sey uyumak ve tv izlemek esim cik su bunalim halinden mucadele etme duygunu kaybettin sen boyle degildin diyor of durduk yere agliyorum falan bu ev nasil temizlenicek bana bi yol gosterin paspalin teki oldum ciktim ya ( nasil ev hanimi olunur bana ogretin
Daha bir ay olmadan bunalıma girdiyseniz,beş yıl sonrayı düşünemiyorum bile.
Hamileyim birde hareketli kızım var.
Gece yatmadan ortalığı toplarım,kızımın oyuncakları hep
Tezgahın üzerinde asla bulaşık bırakmam
sabah kalktım mı kızım yatarken lavaboları temizlerim,ortalığın tozunu alırım
kızımla kahvaltımızı yaparız,hergün evi süpürürüm ve silerim.
Tabi bunları yaparken nefes,nefese kalıyorum hamileliğimden dolayı.
Aslında ben bunalım evresinide aştım ama anne olmak kolay değil.hergün bu işler hatta yemek+ daha fazla ev işi beni bekliyor :)
Amin saol cnm insallah Rabbim razi olsun sendenCanım hayırlısı olsun vardır bir nedenin, Allah sana bir ev nasip eder inşallah yine de.
ya nasıl yapıyosun hamıle halınle..maşallah..benım nefesım kesılmeye basladı ,tıkanıyorum.daha 4,5 aylıgız bi de...
konu sahıbı arkadasın derdi tamamen depresyon...üsengeclık ondandır yani
Evleneli dort hafta olucak nerdeyse ama ev surekli daginik((( bi turlu yetistiremiyorum unutuyoeum erteliyorum bekarken elimi sicak sudan soguk suya sokmadim onunda etkisi var bi de ise baslicaktim baslayamadim 1 kasim da gel demislerdi sonradan vazgectik dediler onunda bunalimi uzerimde ne sacimi tariyorum ne eve bakiyorum tek yaptigim sey uyumak ve tv izlemek esim cik su bunalim halinden mucadele etme duygunu kaybettin sen boyle degildin diyor of durduk yere agliyorum falan bu ev nasil temizlenicek bana bi yol gosterin paspalin teki oldum ciktim ya ( nasil ev hanimi olunur bana ogretin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?