- 4 Eylül 2014
- 502
- 327
- 78
- Konu Sahibi cillibombom
-
canım ben de yeni evliyim ev işini bazen ben ben e yetiştiremiyorum ama sen sanırım depresyondasın. daha yeni evlisinyazık en güzel zamanlarınızı cicim aylarınızı böyle yıpratma eşine de sana da yazık. kalk duş al üstünü giyini makyaj yap kocanı da koluna al çık gezmeye. istersen bir seferliğe mahsus temizliğe yardımcı al çünkü ev dağınık olunca insan iyice miskinleşiyor işler de ağır geliyor ama ev düzenli olunca sen de daha canlı oluyorsun. o yüzden diyoruz ki rızkın ne zaman gelirse çalşmaya başlarsın ama bu günlere bir daha dönemezsin TİTRE VE KENDİNE GEL tek çözüm yolu bu anlattıklarımm..ayy yepyeni eşyalı evi insan zevkinden temizler yahu..çocuk olunca işeyip kusunca depresyona girersin
canım ben konu sahibi değilim yanlış alıntı yaptın sanırım:)canım ben de yeni evliyim ev işini bazen ben ben e yetiştiremiyorum ama sen sanırım depresyondasın. daha yeni evlisinyazık en güzel zamanlarınızı cicim aylarınızı böyle yıpratma eşine de sana da yazık. kalk duş al üstünü giyini makyaj yap kocanı da koluna al çık gezmeye. istersen bir seferliğe mahsus temizliğe yardımcı al çünkü ev dağınık olunca insan iyice miskinleşiyor işler de ağır geliyor ama ev düzenli olunca sen de daha canlı oluyorsun. o yüzden diyoruz ki rızkın ne zaman gelirse çalşmaya başlarsın ama bu günlere bir daha dönemezsin TİTRE VE KENDİNE GEL tek çözüm yolu bu anlattıklarımm..
Halbuki biri bana deseki ayy hava ne guzel hemen derimki koss kos disari cikalim gezmelere gidelim aman ne oyle ya omru temizlikle gecenleri anlamiyorum bana yeterki gezme tozma olsunBen Turk kadinlarindan birine gecen gün dedim ki 'ayy hava ne kadar guzel, bahar gibi'
Elcevap: Evet tam hali yikayip, temizlik yapmalik.
Allah'im kabul et yanina geleyim..
evet yanlış alıntı yapmışım canım kusura bakmacanım ben konu sahibi değilim yanlış alıntı yaptın sanırım:)
Ben Turk kadinlarindan birine gecen gün dedim ki 'ayy hava ne kadar guzel, bahar gibi'
Elcevap: Evet tam hali yikayip, temizlik yapmalik.
Allah'im kabul et yanina geleyim..
mesajlarınızla güldürdünüz beni, (o türk kadınlarından biri de benim)biri bana dese, hava bahar gibi ne güzel benimde cevabım, tam temizlik havası olurdu sanırım, gezme-tozma fazla sevmiyorum.Halbuki biri bana deseki ayy hava ne guzel hemen derimki koss kos disari cikalim gezmelere gidelim aman ne oyle ya omru temizlikle gecenleri anlamiyorum bana yeterki gezme tozma olsun
Canım benim öyle içten yazmışsın ki Allah sana en güzellerini nasip eder inşallah :)ahhh ahh yerinde olmak icin neler vermezdim ne guzel kendi ayri evin varmis ve seni seven bi esin ben o yeni evi sirf merakimdan silerim toplarim ya once sabah bi kalk guzelce yatagini topla sonra gir mutfaga canak kasik ne varsa yika tezgahini sil bal dok yala olsun sonra gec salona daginik bisye varsa topla sonra elektrik supurgesiyle gec butun evi sonra toz al ve gec mutfagin basina kocacina ellerinle kekler borekler pisir ahhhh Rabbimmm bana nasip et boyle ayri evde yasamayi yeni esyalarda yasamayi ve esimle mutlu olmayi bak ben neler yapiyorum ona tv yine izle ama islerini bitirdikten sonra hadi mutluluklar diliyorum sana
Canim gec kalkma ben erken kalkarim ogleye kdar isimi bitiririm cok uyuyunca enerjin duser canin istemez sabah erken kalk esimle kalkiyorum ben islerimi btiriyorum sonra kadinlar klubu :)))Kimse dört dörtlük değil bikere. Benimde evim her daim toplu değildir. Mesela 1 haftadır mutfak işi duruyordu şöyle sağlam bi temizlik ve düzenlemek istiyordum çok dağınıktı mutfak 1 hafta bekledikten sonra anca yapabildim onu da gecenin bi yarısı yaptım. Çamaşırlar duruyordu havalar da kötü bu aralar biriktikçe birikmişti onları da bugün attım makineye dışarı serdim hava iyi diye :) Çalışmadığım için bende aynı duygulardayız. Bütün gün uyku ve internet uyandıktan sonra. İşleri genelde akşam ve gece yapıyorum3 sene olucak evleneli idare ediyorum bi şekilde. Ama eşine karşı güler yüzünü yitirme bunalım modunu ona yansıtma. Yoksa ev işi hallediliyo bi şekilde.
Evleneli dort hafta olucak nerdeyse ama ev surekli daginik((( bi turlu yetistiremiyorum unutuyoeum erteliyorum bekarken elimi sicak sudan soguk suya sokmadim onunda etkisi var bi de ise baslicaktim baslayamadim 1 kasim da gel demislerdi sonradan vazgectik dediler onunda bunalimi uzerimde ne sacimi tariyorum ne eve bakiyorum tek yaptigim sey uyumak ve tv izlemek esim cik su bunalim halinden mucadele etme duygunu kaybettin sen boyle degildin diyor of durduk yere agliyorum falan bu ev nasil temizlenicek bana bi yol gosterin paspalin teki oldum ciktim ya ( nasil ev hanimi olunur bana ogretin
Birazdan 'Ayyy ben harika bir ev kadiniyim. Sacimi kocisim ve cocuklarim icin supurge ediyorum. Ustum basim camasir suyu kokuyor.' cular gelir.
Aaa olur mu temizlik yaptığımda eşim akşam mis gibi olmuş der. O kadar yorulmanın ödülü :)) valla bende sıkılıyorum artık ev işinden, bekarken çalışıyordum bu ne ya hergün aynı şey sabah kalkış şeklim bile aynı çocuk olsa hiç başedemiycem heralde, hergün pratik süpürgeyle süpürüyorum bıktım tozlardan hele ütü fenalık geldi bazen tek tek ütülüyorum yarın ne giyecekse onu eşimde sevmiyor öyle.Hayir bir de kocalarindan bu yaptiklari temizlik icin onay ve takdir bekliyorlar ya ben ona bitiyorum. Ya hu erkege ne yeni aldigin lavanta kokulu yuzey temizleyiciyle bufeyi piril piril yapmandan? Git kocanla cay-cerez esliginde Arka Sokaklar izle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?