- 30 Haziran 2012
- 3.464
- 188
- 103
- Konu Sahibi cillibombom
-
dört hafta da bu kadar olduysan çocuk olunca ne yapacaksın çok merak ediyorumEvleneli dort hafta olucak nerdeyse ama ev surekli daginik((( bi turlu yetistiremiyorum unutuyoeum erteliyorum bekarken elimi sicak sudan soguk suya sokmadim onunda etkisi var bi de ise baslicaktim baslayamadim 1 kasim da gel demislerdi sonradan vazgectik dediler onunda bunalimi uzerimde ne sacimi tariyorum ne eve bakiyorum tek yaptigim sey uyumak ve tv izlemek esim cik su bunalim halinden mucadele etme duygunu kaybettin sen boyle degildin diyor of durduk yere agliyorum falan bu ev nasil temizlenicek bana bi yol gosterin paspalin teki oldum ciktim ya ( nasil ev hanimi olunur bana ogretin
Yaaa çalışan kadınlar napsın o zaman napsııınn. Bu tip konuları okuyunca kafamı nerelere vurayım şaşırıyorum :)
Canim gec kalkma ben erken kalkarim ogleye kdar isimi bitiririm cok uyuyunca enerjin duser canin istemez sabah erken kalk esimle kalkiyorum ben islerimi btiriyorum sonra kadinlar klubu :)))
Ben senin yerinde olsaydım madem bu kadar pis olduğunu düşünüyorsun evin (bence o kadar değildir),ilk temizliğin için tutardım bi kadın,güzelce temizletirdim evi.O temizleyince psikolojin de düzelicek ve bu temiz toplu evi dağıtmayayım diye uğraşırsın bence..Evleneli dort hafta olucak nerdeyse ama ev surekli daginik((( bi turlu yetistiremiyorum unutuyoeum erteliyorum bekarken elimi sicak sudan soguk suya sokmadim onunda etkisi var bi de ise baslicaktim baslayamadim 1 kasim da gel demislerdi sonradan vazgectik dediler onunda bunalimi uzerimde ne sacimi tariyorum ne eve bakiyorum tek yaptigim sey uyumak ve tv izlemek esim cik su bunalim halinden mucadele etme duygunu kaybettin sen boyle degildin diyor of durduk yere agliyorum falan bu ev nasil temizlenicek bana bi yol gosterin paspalin teki oldum ciktim ya ( nasil ev hanimi olunur bana ogretin
evet onunla yasiyordum ve ayriliyoruz simdi bosaniyoruz yaniCanım benim öyle içten yazmışsın ki Allah sana en güzellerini nasip eder inşallah :)
Kv ile mi yaşıyorsun? öyle yazınca, her şey gönlüne göre olsun..
Evleneli dort hafta olucak nerdeyse ama ev surekli daginik((( bi turlu yetistiremiyorum unutuyoeum erteliyorum bekarken elimi sicak sudan soguk suya sokmadim onunda etkisi var bi de ise baslicaktim baslayamadim 1 kasim da gel demislerdi sonradan vazgectik dediler onunda bunalimi uzerimde ne sacimi tariyorum ne eve bakiyorum tek yaptigim sey uyumak ve tv izlemek esim cik su bunalim halinden mucadele etme duygunu kaybettin sen boyle degildin diyor of durduk yere agliyorum falan bu ev nasil temizlenicek bana bi yol gosterin paspalin teki oldum ciktim ya ( nasil ev hanimi olunur bana ogretin
"koşşşş kızzzz kaynanan geliyor" psikolojisine girmeyi dene
Ayyy ne güzel işte arada kopmak da lazım ALLAH DA BENİ GÜLDÜRÜR İNŞALLAHHHhahahahhahahahahhahaaaaa....
cok yasa emiii...
okudkca gülüyorum :)
Ayyy ne güzel işte arada kopmak da lazım ALLAH DA BENİ GÜLDÜRÜR İNŞALLAHHH
Kaldırcan poponu kardeşim ni de yeni evlisin adamı hemrn bıktirma erkekler neşesiz ve bunlaım kadınlardan çabuk sıkılir..tertip düzen isterler.Evleneli dort hafta olucak nerdeyse ama ev surekli daginik((( bi turlu yetistiremiyorum unutuyoeum erteliyorum bekarken elimi sicak sudan soguk suya sokmadim onunda etkisi var bi de ise baslicaktim baslayamadim 1 kasim da gel demislerdi sonradan vazgectik dediler onunda bunalimi uzerimde ne sacimi tariyorum ne eve bakiyorum tek yaptigim sey uyumak ve tv izlemek esim cik su bunalim halinden mucadele etme duygunu kaybettin sen boyle degildin diyor of durduk yere agliyorum falan bu ev nasil temizlenicek bana bi yol gosterin paspalin teki oldum ciktim ya ( nasil ev hanimi olunur bana ogretin
Işten olmuşsun kocadan da olma dost tavsiyesi..Evleneli dort hafta olucak nerdeyse ama ev surekli daginik((( bi turlu yetistiremiyorum unutuyoeum erteliyorum bekarken elimi sicak sudan soguk suya sokmadim onunda etkisi var bi de ise baslicaktim baslayamadim 1 kasim da gel demislerdi sonradan vazgectik dediler onunda bunalimi uzerimde ne sacimi tariyorum ne eve bakiyorum tek yaptigim sey uyumak ve tv izlemek esim cik su bunalim halinden mucadele etme duygunu kaybettin sen boyle degildin diyor of durduk yere agliyorum falan bu ev nasil temizlenicek bana bi yol gosterin paspalin teki oldum ciktim ya ( nasil ev hanimi olunur bana ogretin
Haahh işte bunu demeni bekliyordum temiz kalpliymişimamin amin...sen beni güldürdün allahta seni güldürsün o zaman..
:)
Teşekkür ederim :) henüz çocuğum yok ama olunca ona da bakıcam yanihem çalışıp hem evine hemde çocuğuna bakan kadınları hep takdir etmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?