evlilik bana yaramadi

dört hafta da bu kadar olduysan çocuk olunca ne yapacaksın çok merak ediyorum

Bence sen ev isini bosver once su bunalimdan cik. Cik gez biraz, kuafore git, alisveris yap, arkadaslarinla bulus. Sen evliligi gozunde buyutmussun biraz, insan kendinde baski hissettiginde boyle durumlar olabilir. Once kendini toparla sonra evi halledersin

Valla size yardımco olmak isterdim ama nasuıl olucam bilemiyorum ne yapma isteği ne şevki gördüm siz de. 4 hafta ya 1 ay bu kadar zamanda yeni evliyken cicim aylarında insan nasıl saçını bile taramaz kendine bakmaz hadi evi geçtim bekarken hiç mi kendinize özen göstermiyorsunuz kimbilir eşinizle görüşeceğiniz zamanla nasıl süsleniyordunuz eh adam da şimdi işten geldiğinde hiç olmazsa kendine çek düzen vermiş birini ister karşısında işten geliyor iki kap yemek ister ama dediğiniz gibi anneniz size hiçbir iş yaptırmamış sorumluluk almamışsın ondan böylesiniz ama artık evlisiniz ve o yuvadan siz sorumlusunuz tıpkı anneniz gibi. O yüzden silkelenip kendinize gelin evdesiniz işlerinizi düzenli yaparsanız birikmez ve yorulmazsınız her gün bir oda yapın zaten ne kirlenecek. Yemek deseniz basit şeylerle başlayıp geliştirin bir yerden başlamak lazım. Çalışıcam diyorsunuz o zaman nasıl yetişecekseniz peki. Valla çalışıyorum çocuk yok ama mesela evde yemeğim var ancak gidip yarına yemeğini yapıcam hazır olsun diye ve bugün çok çok yoğundum. Dün gittim iki seper ütü yaptım haftassonu arkadaşlarım geldi cuma akşamında ev sildim süpürdüm c.tesi öğlene kadar yiyecekleri hazır ettim yani övünmek için demiyorum insan istedikten sonra herşeye yetişir.

bunalımdan çıkmak için önce evine birkereye mahsus temizlikçi getir kadın evi temizlerken iyice izle ki sanada şevk gelsin
evin temizlendikten sonraki 2. adım önce güzel bir duş al kuaöfre git bakım yaptır güzel şeyle rgiy eşinle güzel biryemek yiyin roomantik bir gece geçirin ozman bunalımı atlatmışolursunuz
en azından evinizi temiz görünce biriktirmeden ufak ufak evinizi temizlersniz çok kirlenmez dağılmaz ozaman günde 1 2 saatınızı almaz ufaktefek işlerde kolay gelsin

Canim gec kalkma ben erken kalkarim ogleye kdar isimi bitiririm cok uyuyunca enerjin duser canin istemez sabah erken kalk esimle kalkiyorum ben islerimi btiriyorum sonra kadinlar klubu :)))

Eşim 7 buçukta kalkıyo. Ve akşam 7 de geliyor. Öğleye kadar anca takılıyorum. Sonra canım sıkılıyor. Tv,oyun,kk da bi yere kadar acayip canım sıkılıyor :)

Ben senin yerinde olsaydım madem bu kadar pis olduğunu düşünüyorsun evin (bence o kadar değildir),ilk temizliğin için tutardım bi kadın,güzelce temizletirdim evi.O temizleyince psikolojin de düzelicek ve bu temiz toplu evi dağıtmayayım diye uğraşırsın bence..

:) 2 katlı evi hergün sabah erken kalkıp temizler,saat 10 gibi yemek yapmaya baslar,1 gibi evin eksiklerini gidermek için alısveriş yapar,3 gibi bi dus alır,1 saat dinlenip,kendimi hazırlar,6 gibi sofra kurar ve eşimi beklerdim.tam 4 yıl...
ne oldu şimdi?
madalyamı verdiler ben cok iyi bi ev kadınıydım da ne oldu allah askına?
takmayın bu kadra..
bi program yapıp biraz disiplinli olunca herseye yetişirsiniz..
ama benim gibide olmayın bu da fazla,gerek yok.
erkekler cok temiz bi ev yerine temiz kendine bakan seksi seksi ortada salınan kadın isterler evde..
yemişim dagınıklığı,,
yarın sabah kalk,keyifli keyifli kahvaltını yap.yatagını topla,bulasıkları mutfaga tası,makineye at.ortalığı toparla.bi dus al,iş ilanlarına bak,yap bi kahve keyfine bak.
yemegini hazırla kendini hazırla ve kocanı bekle.
bitti gitti..
erkekler bos bırakılmaya gelmez,ortalık şam şeytanı dolu..
valla ne evli diyorlar neyaşlı..
aman dikkat..
kalk bi silkelen kendine gel.
ssevdiğin adamı almışşın,nikahı yapmıssın.sana iş mi yok.

Kaldırcan poponu kardeşim ni de yeni evlisin adamı hemrn bıktirma erkekler neşesiz ve bunlaım kadınlardan çabuk sıkılir..tertip düzen isterler.

Işten olmuşsun kocadan da olma dost tavsiyesi..

eşinden mi bıktın..mutlu gibi değilsin..bu yüzden bunalıma girmiş gibisin..sanki hayattan soğmuşsun..önce kendine gel..daha sonrada eşinden olma..

Aslinda mutsuz olunca insan isler aksiyor evet. Fakat cocuk da olduktan sonra böyle bir lüksü kalmiyor insanin. Mutsuz da olsak o evin carki dö-ne-cek! Nerede eski genc asi hallerim, eskiden elimden mp3 düsmezden simdi düdüklü tencerenin kapagiyla oynuyorum. Tavsiyem herkesin de dedigi gibi bugünün isini yarina birakma, ha biraktin sonraki güne birakma. Ücüncü günü zaten illaki kayinvalidenler gelir. Ben de öyle. Hava günes acti mi kosa kosa camasir yikiyorum. Sen bütün isleri hizlica yapip keyfine bakmayi dene bence, cocuk olunca ona da zaman vermez. Issizsin ve dinlenmek icin cok zamanin var bari temiz temiz dinlen yayil evinde :)

hem çalışıp hem evine hemde çocuğuna bakan kadınları hep takdir etmişimdir
Teşekkür ederim :) henüz çocuğum yok ama olunca ona da bakıcam yani

Ya mesele düzenli olmaktan geçiyor. Amaan çekmece açık kalsınn amaan toka yere düştü kalsın falanla olmaz bu iş. orası bekar evi değil ki. Elin sürekli evin üzerinde olmalı, her an biryerleden birşeyler toplar vaziyette olmalısın :)

Cillibom kardeşim yeni evliler özellikle ayrı ewe cıkmıssa ilk aylarda olur böle... Ohhh karısan yok görüsen yok keyif yapım sonra can sıkıntısına sonra bunalıma dönüşür... Şükürlee olsun öle bi sorunun yok.. Hersey senin elinde kuzum... Hayy bıkkınlık gecirecek bunalıma girecek kadar uzun degil.. Su zamanlarının kıymetini bil.. Totonu kaldır kocana khvaltı hazırla... Öpücüklerle gönder güzel dilekler ve dualarınla gönder öle bi işve yapki işe zor gitsin adam..
Ac müzigi böle sevdigin hareketli parcaları usb ye koy cal bagla sacları yukardan temizlk yapan kadın basıdır ;D
Güzelce siiil süpür evini... Böle şıkır şıkır olsun heryer.... Ahhh gülümmmmm ahhhhh bu haller kac sene sonrası hallerimiz.. Allh saglık vermiş yuva vermiş eş vermiş eşine iş vermiş yawrum neyi dert ediyon.. Kalk erkwnden ac camları haa sohuk olsun boswer dha bebiş yok bişi yok.. Şöle bi etrafına bak şükret haline....
Hadi bakalım... Böle olmaz.. Bak saat kac .. Kocamı kızımla yolcu ettik.. Cay keyfi yapıyommm ohhhhhh....

Cbnm bende 5 haftalk evliym çalışıyorum üstelik yeni evli olunca herkes gelmek istiyo dun izinliydm aksamda misafr vardi sabahdan aksama kadar temzlk borek corek yaptm calissaydm daha az yorulurdm misafir gitti gece gece supurgeye tuttum evi planli olmazsan yetisilmiyor gercektn pratiklik sart bak evdeymissin ustlk kalk bi silkin bi ucundan basla ve trmizligin takibinde ol yoksa zor heke ise baslaynca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…