yaşadığım yerden farklı bir yere evlendim geldim..
kendim mühendisim eşim lise mezunu bunu hiçbir zaman sorun etmedim yada dillendirmedim..
kendisi başlarda özgüveni çok yoktu ama zamanla askerliğini yapıp güzel bir işe girdi biraz da zayıfladı ve etrafında bir sürü insan olunca süslü püslü gözü açıldı..benim 4 4 lük olmam onu cezbediyordu ama o da artık herşeyi başarmaya başlamıştı..
neyse bir afatla evlendik..
eşimin ailesi çok enterasandı..aile bağlarımız kuvvetli diyorlar yılda 1 kere evime gelmiyorlar.sadece benim değil eltimede giden yok.
doğum yaptım kilolar azıcık kaldı,çalışmaya devam ediyorum ve yoruluyorum..
evde kızımı bırakmak başlarda hiç sorun değildi ama dillendikçe ondan ayrı duramaz hale geldim..
her haftasonu kayınvalidem yok pazar yok anneanneye yok güne götür beni diye eşimi arayıp duruyor
o kadar akıllı bir kadın ki zavallılıkla işlerini yaptırıyor ve kayınpederim çok saygın tanındık biri ona lafı geçmiyor artık adam da bıkmış bunlardan
bir yere gidecekler 5 saat hazırlık sürer mi ya?
akşama kadar mutfaktalar akşam çıkan yemek hazır mantı???
çok ağır kanlılar..
eşim de çok inatçı..artık sevgi mi desem saygı mı desem bitti.
işe giderken rimel sürme dikkat çekiyor peki aşkım diyorum..
eve gelince kadın programı izleme seviyeni düşürme diyor peki aşkım diyorum..
o renk giyme seni şişko gösteriyor peki aşkım ama ben onu çok seviyordum diyorum..
onu yapma böyle bunu yapma şöyle..
azıcık farkla bişey söyleyeyim yalancısın iftira atıyorsun diyor şok olup kalıyorum tabi
artık herşeye amenna demekten bıktım..imkanım olsa ayrılmak bile çok istiyorum
kendim mühendisim eşim lise mezunu bunu hiçbir zaman sorun etmedim yada dillendirmedim..
kendisi başlarda özgüveni çok yoktu ama zamanla askerliğini yapıp güzel bir işe girdi biraz da zayıfladı ve etrafında bir sürü insan olunca süslü püslü gözü açıldı..benim 4 4 lük olmam onu cezbediyordu ama o da artık herşeyi başarmaya başlamıştı..
neyse bir afatla evlendik..
eşimin ailesi çok enterasandı..aile bağlarımız kuvvetli diyorlar yılda 1 kere evime gelmiyorlar.sadece benim değil eltimede giden yok.
doğum yaptım kilolar azıcık kaldı,çalışmaya devam ediyorum ve yoruluyorum..
evde kızımı bırakmak başlarda hiç sorun değildi ama dillendikçe ondan ayrı duramaz hale geldim..
her haftasonu kayınvalidem yok pazar yok anneanneye yok güne götür beni diye eşimi arayıp duruyor
o kadar akıllı bir kadın ki zavallılıkla işlerini yaptırıyor ve kayınpederim çok saygın tanındık biri ona lafı geçmiyor artık adam da bıkmış bunlardan
bir yere gidecekler 5 saat hazırlık sürer mi ya?
akşama kadar mutfaktalar akşam çıkan yemek hazır mantı???
çok ağır kanlılar..
eşim de çok inatçı..artık sevgi mi desem saygı mı desem bitti.
işe giderken rimel sürme dikkat çekiyor peki aşkım diyorum..
eve gelince kadın programı izleme seviyeni düşürme diyor peki aşkım diyorum..
o renk giyme seni şişko gösteriyor peki aşkım ama ben onu çok seviyordum diyorum..
onu yapma böyle bunu yapma şöyle..
azıcık farkla bişey söyleyeyim yalancısın iftira atıyorsun diyor şok olup kalıyorum tabi
artık herşeye amenna demekten bıktım..imkanım olsa ayrılmak bile çok istiyorum