evlilik benim icin tam bir fiyasko

bana fıkır verın kızlar cekıp gıdeyımmı annemın evıne yoksa yılbası ıcın gene kuzenı kardesı falan ıcmeye gelıcekler evdemı kalmalıyım?

işim gücüm var büyük bir firmada orta duzey yonetıcı konumundayım yani yalnız bıle yasasam kı tercıh etmem aılemle yasarım boyle bırsey olsa gecınebılırım ama evlılık ıcın herseyı kredı ıle almıslar yada kredı kartıyla ya bu cocugun maası vardı annesı elınden hepsını almıs ve takım elbıseden eve aldıgı kurutma makınası hepsı borc. bankaya kefıl olmadım abısı kefıl bendne hıcbırsey alamazlar

altınları kendım ıcın ıstemıyorum zaten eşim borcunu kapasın dıye ıstıyorum ben.. ama ayrılık olursa annemle babamın taktıgı ıkı bılezıgı alırım bırakmam onlara ALLAHIM sen yardım et herkese rezıl olurum ya 3ay olmadı daha ocak 7de olucak okadar hevesle evlendın dıyecekler teyzem aılem kımse ıstemedı nebıcım aıle bunlar dedıler dınlemedımbukadarmı gozum kordu ALLahım

heah bu super i$te
gitme eve yani kendi evine , aylenede soyle naptigini, dr ada git al raporunu

e$eek gibi senin gonlunu edecek
gelmezsede keyfi bilir
çocugun olsa boyle net konu$mazdim ama oyle bi$ey yok
cicim ayinda adam karisini bogazliyo, psikopat midir nedirrrr!!!

boşanmak sanırım benım ıcın bukadar zor sadece.bu aşamada kredı borcu en son konusulucak konu olmamalı mı ? evlılık bu ya cocuk oyuncagı degıl kı henuz 3 ay olmuş halledılmıycek bı problem yok ken hemen bosanmayı dusunmek bana kalırsa cok yanlıs.her evlılıkte sorunlar yasanıyo arkadaslar ozaman bız her yıl evlenıp bosanalım mı ?

annem kalp hastası onu dusunuyorum mıllet dedıkodumu yapar oda uzulurmu acaba dıye? cıcım ayımız aılesı sayesınde hıc olamadı

karisini bogazlayan afam her zaman psikopat dir da ilk aylar ba$ka olur ya ondan oyle dedim:)

kahpekaderin kocasi adam olacak gibi durmuyo ondan kredi aklima geldi
sence napsin
halasi için karisina $iddet uygulami$, ustunede bogazini SIKMI$ kocadan kime hayir gelirr

benim içinde kolay değil emin ol oyle olsa ben herhaftasonu hemen hemen dayak yıyorum gecım sıkıntısı yuzunden kendıme hıcbırsey alamıyorum esım takım elbısesını bıle kredı kartıyla almıs kredı cektı o para havaya uctu kı herseyın en ucuzunu aldık annesının o paranın ıcınden aldıgını dusunuyorum ayrıca dugunde halasına sen takı ıcın gırdıgınde bana para ayır dedıgını duydum ve guvenım hıc kalmadfı artık annesıne ..borclar bırlıkte odenır calısılıp ama karsılıgını goremıyorum hep aılesı degerlı calısıyorum dıdınıyorum degmıyor dıle getırıncede dayak yıyorum keske baska carem olsa ama bosanacagım demedım farkındaysan evden gıdecegım annesınden bıelzıklerı alır borcunu kapatrsa dovmuyecegıne soz verrse gelecegım benım ıcınde kolay deıl bosanmak!

kahpekaderin kocasi adam olacak gibi durmuyo ondan kredi aklima geldi
sence napsin
halasi için karisina $iddet uygulami$, ustunede bogazini SIKMI$ kocadan kime hayir gelirr

tabiki şuan aile içinde olmadıgımız için tam olarak şu öyledır bu boyledır dıemıyoruz ama hanı bana kalırsa eşiyle başbaa kalıp durumu anlatmalı ve eger bu sekılde devam edıcekse kesın bır dılle ona eler yapıcagını soylemelı

annem kalp hastası onu dusunuyorum mıllet dedıkodumu yapar oda uzulurmu acaba dıye? cıcım ayımız aılesı sayesınde hıc olamadı

annen kalp hastası olabilir biraz daha zaman geçince senin mutsuz olduğunu anlamaya başlıycak ozaman zaten üzülecek
elalem neder diye de yaşanmaz bırak ne derse desin sen biliyosun gerçeği
padişahın bile arkasından konuşurlarmış boşver
önemli olan sensin burda mutlumusun böyle mutlu olacakmısın bunları sen biliyosun
evi terkedince kocan akıllanıp seni almaya gelecekmi
gelmezse sonuçları göze alabiliyomusun
ekonomik sıkıntında yokmuş mantığınla ver kararlarını
bu dünyaya eziyet çekmeyemi geldin

işte böyle düşündügünüz için hep mutsuzluga mahkum olucaksınız adam bogazını sıkmış kadının ve sen kahpekaderin diger konusunu okumamışsın sanırım v.s v.s problemler normal şeyler degil bunlar normal bi durum yok ortada !!!!!

arkadaşlığınız kaç yıl sürdü ,evlenince soğumuştur normal

ankarada olsan bırak şu kocanı gel eve çıkalım derdim o derece kılım o kocana ayyyy bak sinirlerim depreşti

allaha sukur 3 yıllık evlıyım ve cok cok mutluyum allah bagslasn 15 aylık bı kızımızda var ben evlılıgımın ılk zmanlarnda cok buyuk problemler yasadım ama esımle problemlerımı hıcbırzamn aıleme yansıtmadım herzman ıkımızın aramızda kaldı ve ben esıme herzaman ornek oldum sımdı problemlerı aramızda halletmeyıde ogrendık .henuz 3 ay olmus cok yenı bıevılık konusulmalı gerekırse yardım alınmalı.sizin anlattıgınz gıbı okadr kolay olmuyor malesf bosanmak bılmem frkndamısınz?

ben bu mesajı suan gordum her hafta dayak yedıgınızı bılmıodum sadece bırkere bogazınızı sıktı sanıyorum.gercekten ozaman probem cok cok buyuk demektır annenızın evıne gıtmenız mantıklı olucaktır.dayaga tabıkı susmamalısınız.allah yardımcınız olsun cok uzuldum

üsteki mesajınızdan da anlaşılıyor problemleri kendi aranızda hallettiğiniz.

bence konu sahibine cesur ve kararlı olmasını,kendi kararlarını kendisinin alabileceğini söylemeliyiz.(bunu 'boşanmalı'anlamında söylemedim)

şiddete boyun eğmeyi,içinde şiddet taşıyan bir adamı değiştirebilceği yalanını değil.

sadece bir defada olan bağırış çağırış değil ki olay,her haftasonu dayaktan bahsediliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…