- 14 Mayıs 2009
- 22.262
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi ikincisans88
-
bencede vermzler altinievi terkedıp bılezıklerı ıstemenız onun aılesı tarafından farklı karsılanıcaktır ama.bilezikeri yanındayken yapmanız daha mantıklı bı hareket olur
tesekkur ederım emınım oda cok sınırlenıcek rezıl ettın bızı dıye belkıde gelmıyecek bıle almaya ama bılmıyorum sadece nefes alamıyorum sorun o
daha gencecik 24 yaşında kızsın çocugun felanda yok allahtan çok şanslısın bunları degerlendir güçlü ol insanlar ne der ne eder ne konuşurlar felan onları düşünme kendini ve mutlulugunu düşün olması gerektigi gibi davran korkma !
eşinizi seviyormusunuz?
işim gücüm var büyük bir firmada orta duzey yonetıcı konumundayım yani yalnız bıle yasasam kı tercıh etmem aılemle yasarım boyle bırsey olsa gecınebılırım ama evlılık ıcın herseyı kredı ıle almıslar yada kredı kartıyla ya bu cocugun maası vardı annesı elınden hepsını almıs ve takım elbıseden eve aldıgı kurutma makınası hepsı borc. bankaya kefıl olmadım abısı kefıl bendne hıcbırsey alamazlar
heah bu super i$te
gitme eve yani kendi evine , aylenede soyle naptigini, dr ada git al raporunu
e$eek gibi senin gonlunu edecek
gelmezsede keyfi bilir
çocugun olsa boyle net konu$mazdim ama oyle bi$ey yok
cicim ayinda adam karisini bogazliyo, psikopat midir nedirrrr!!!
boşanmak sanırım benım ıcın bukadar zor sadece.bu aşamada kredı borcu en son konusulucak konu olmamalı mı ? evlılık bu ya cocuk oyuncagı degıl kı henuz 3 ay olmuş halledılmıycek bı problem yok ken hemen bosanmayı dusunmek bana kalırsa cok yanlıs.her evlılıkte sorunlar yasanıyo arkadaslar ozaman bız her yıl evlenıp bosanalım mı ?
boşanmak sanırım benım ıcın bukadar zor sadece.bu aşamada kredı borcu en son konusulucak konu olmamalı mı ? evlılık bu ya cocuk oyuncagı degıl kı henuz 3 ay olmuş halledılmıycek bı problem yok ken hemen bosanmayı dusunmek bana kalırsa cok yanlıs.her evlılıkte sorunlar yasanıyo arkadaslar ozaman bız her yıl evlenıp bosanalım mı ?
kahpekaderin kocasi adam olacak gibi durmuyo ondan kredi aklima geldi
sence napsin
halasi için karisina $iddet uygulami$, ustunede bogazini SIKMI$ kocadan kime hayir gelirr
annem kalp hastası onu dusunuyorum mıllet dedıkodumu yapar oda uzulurmu acaba dıye? cıcım ayımız aılesı sayesınde hıc olamadı
işte böyle düşündügünüz için hep mutsuzluga mahkum olucaksınız adam bogazını sıkmış kadının ve sen kahpekaderin diger konusunu okumamışsın sanırım v.s v.s problemler normal şeyler degil bunlar normal bi durum yok ortada !!!!!
benim içinde kolay değil emin ol oyle olsa ben herhaftasonu hemen hemen dayak yıyorum gecım sıkıntısı yuzunden kendıme hıcbırsey alamıyorum esım takım elbısesını bıle kredı kartıyla almıs kredı cektı o para havaya uctu kı herseyın en ucuzunu aldık annesının o paranın ıcınden aldıgını dusunuyorum ayrıca dugunde halasına sen takı ıcın gırdıgınde bana para ayır dedıgını duydum ve guvenım hıc kalmadfı artık annesıne ..borclar bırlıkte odenır calısılıp ama karsılıgını goremıyorum hep aılesı degerlı calısıyorum dıdınıyorum degmıyor dıle getırıncede dayak yıyorum keske baska carem olsa ama bosanacagım demedım farkındaysan evden gıdecegım annesınden bıelzıklerı alır borcunu kapatrsa dovmuyecegıne soz verrse gelecegım benım ıcınde kolay deıl bosanmak!
canım seni çok iyi anlıyorum aynı sekılde bende bı kac gun once surat astım annesıne dıe 3 yıl uzerine esımden sıddet gordum.sen bu haftasonuna onceden bı sınema bıletı ayırt mesela yada bı aksam yemegı ayarla yanı karsı cıkmak suratasmak gercekten çozun degıl aksine dahada ters tepiyo.
allaha sukur 3 yıllık evlıyım ve cok cok mutluyum allah bagslasn 15 aylık bı kızımızda var ben evlılıgımın ılk zmanlarnda cok buyuk problemler yasadım ama esımle problemlerımı hıcbırzamn aıleme yansıtmadım herzman ıkımızın aramızda kaldı ve ben esıme herzaman ornek oldum sımdı problemlerı aramızda halletmeyıde ogrendık .henuz 3 ay olmus cok yenı bıevılık konusulmalı gerekırse yardım alınmalı.sizin anlattıgınz gıbı okadr kolay olmuyor malesf bosanmak bılmem frkndamısınz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?