evlilik bitti bitecek

istenmeyen gelin oldum hep kayınvalidem bana ve aileme sürekli hakaretler ve küfürler ediyordu evime gelmelerini istemiyor dayanamadım patladım ciddi anlamda psikolojim bozuldu eşim bunlara sessiz kalıyor

merhaba allah hepimizin yardımcısı olsun.hayırlı kararlar veririz inşallah

7 yıllık evliyim.eşimin çok hataları oldu.kumar dışında başka bir sorunumuz olmadı.sonuçta hep birilerine gebe kaldık.2senedir herşey çok güzeldi ve herşey düzeldiğine emin olmuştum.
yine bir yalanını yakaladım.ne kadar itiraz etsede inanmıyorum.
bu eksisi herşeyi alıp götürdü.şuan karar verme aşamsındayım.ailem en büyük destekçim. ben çalışmıyorum ve kendime öz güvenim hiç kalmadı.
hep düzelecek,düzeldi ümidiyle bu seneye kadar geldim ama yok yoruldum.
yinede bir tarafım kabul edemiyor ondan ayrı kalmayı.
ikimizde bunalıma girdik.4 gündür eve gelmiyor.
7 yıldan sonra onsuz bir hayat yeniden başlamak zoruma gidiyor.
bu iletten kurtaramadı kendini ve işin kötüsü kumar alışkanlığını kabullenmiyor.
çokkk kötüyüüüüm çooook

evlilik ne kadar zor.
neden eşler biribirini anlamakta zorluk çekerlerki.
eşim benim arkadaşım annem,babam olmalı,yokmu böyle evlilik.
ailesinle anlaşamadığınızı şahit olduğu halde nasıl da orta yol bulmaya çalışmaz.asıl sorun zaten bu.
eşinizinde özveride bulunması şart

Son düzenleme:
17 yaşında evlendim hep sustum göz yumdum hakaretlere olumsuzluklara ama bunaldım eşimle konuşamıyoruz iki yabancı gibi ilişki yok aileme yansıtmadım problem olmasın diye ama öğrendiler

istenmeyen gelin oldum hep kayınvalidem bana ve aileme sürekli hakaretler ve küfürler ediyordu evime gelmelerini istemiyor dayanamadım patladım ciddi anlamda psikolojim bozuldu eşim bunlara sessiz kalıyor

ozaman baska tabi esinizin sucuda buyuk boyle bir olaya sessiz kalması yanlıs olmus annesini karıstırtmayacaktı susturcaktı onun ne haddine gelinin ailesinin eve gelip gelmemesine karısmak kim olsa sonunda patlar zaten insanız neticede bir yere kadar hersey..esinizin bosanmakla ilgili fikri ne acaba bunu ogrenseniz hani lafı atılsa ortaya tepkisi ne olucak acaba

Son düzenleme:
ben evden çıkmıyorum sen ne yaparsan yap demesi ne demek kızlar eşim neden söylüyor ayrılmakmı istiyor artık oda kendimi suçlu hissediyorum çünkü sadece ben ayrılık düşüncesindeyim gibime geliyor ama seçenek sunuyorum çıkalım evden herşey düzelir diyorum ne yaparsan yap ben ıkmıyorum diyor yaa

doktora gorunse keske sonucta kotu bir alıskanlık bu ancak bu sekilde engellenir heralde ama kabul etmiyormusda kumar alıskanlıgı oldugunu ama bence alın karsınıza konusun evliligi bitirmek istemediginizi yalnız bir sartla doktora gitmesi gerektigini soyleyin guzelce anlatın kızmadan bagırmadan belki oyle olunca oda kabul eder

Son düzenleme:
canim cok zor bi durum olmasi gerek,Allah sabirlar versin dua et bol bol dua et bi evliligin yikilmasi bu kadr kolay olmamasi gerek

esinin ailesiyle nasil sorunlar yasandiki anlatabilirmisn?
artik yolun sonu gibi dusunup,bitti iste burya kadarmis gibi konusuyosun,onun yerine senin hatalarini,onun hatalarini bize anlatki yardimimiz dokunsun boyle hemen pes etmemelisin
anladigim kadariyla konusmakta zorlaniyosunuz ve bu yuzden sorunlar cozulmuyo
aklima bi fikir geldi, bi mektup yazsan esine?

' 9 senedir acisiyla tatlisiyla neler yasadik biz,ben seni cok seviyorum oglumuz icin sorunlari cozmeye calisalim,o bizim bi parcamiz,hatirlasana hamile oldugumu ogrendiginde nasil sevindigini?
o parcamiz bi yana, ben boyle olmasini istemiyorum seninle bi omure varim bitanem, ikimizde yuzumuzu asip evde bi yabanci gibi yasamak yerine birbirmizi anlamaya calissak?biliyorum ben su su hatayi yaptim ve seni uzdum,onun yerine soyle soyle yapsaydim cok daha iyi olurdu ama dusunemedim' felan diye

bu mektupta sadece kendi hatalarini yaz ve onun hatalarini yuzune vurma,sadece hatalarindn pisman oldgunu anlatmaya calis,haa,mesela eskilerden anilarnizi anlata bilirsin,hatta eskiden sana yazdigi,yada senin ona yazdign bi mektubuda eline verecegin bu mektubun yanina koy,boylece eski zamanlari hatirlar.senin sozunu kestigini soyluyorsunya,boylece kimsenin sozu kesilmis olmaz.

insallah yardim edebilmisimdir
Allah yardimcin olsun canim

dedim ya canım evden çıkmazsak boşanacağız ne yaparsan yap diyor tamam çıkalım yada biraz daha idare et demiyor

dedim ya canım evden çıkmazsak boşanacağız ne yaparsan yap diyor tamam çıkalım yada biraz daha idare et demiyor

herseye tepkisiz kalıyor hani sen bosanmak istesen bile o istedi der heralde..sen yasadıgın hayatı daha iyi biliyorsun hep boyle gidermi:26: ailenden yardım al biraz gi onlarla konus onların fikri ne bu konuda tek basına dusunmekte yorar insanı

hep susan taraf yapıcı taraf oldum msj attım umrunda olmadı çok rahat bir adam düzelir dedim hep ama ciddi anlamda psikolojim bozuldu yanlız savaşıyorum eşim destek olmuyor bu konuda umrunda değilim gece dışarı çıkacağım desem napim git diyor

bundan rahatsızım zaten umrunda değilim eşimin ne yaparsan yap diyor.. aileme yansıtmak istemiyordum daha kötü olmayalım diye ama öğrendiler durumları şimdi eşimi aramalarına engel oluyorum çünkü arayıp nie böyle oldu deseler eşim nie herşeyi sölüyosunda beni arıyorlar diyip kavga çıkaracak ve kötü tartışacak benimle onun iin ailemi uzak tutmaya çalışıyorum

anliyorum seni canim,ama sen soyle yapsan? disari gitmek istemedigini ve bi gece onla basbasa oturmak istedigini farkettirmeye calissan?
mesela eve geldiginde enerjik bi ssekilde gulucuklerle hosgeldin diyp,guzel bi sofra hazirlasan? oglunuza nasil davraniyo esin?

eşler arası konuşmama birlikte olmama aylardır ayrı yatma bir şey bitmiş olarak gösteriyor sanırım ama nasıl olacak toparlayamıyorum adamın umrunda değilim elimden geleni yaptım... çocuğuma nasıl anlatırım

emin olki canım herşeyi yaptım ama banamısın demiyor. çocukla arası çok iyi ben birşey istesem almaz ama onun istediği en pahalı şeyi bile ikiletmeden alır

ne oldu da eşinle ipler koptu ben hala anlayamadım sadece kayınvalide mi

sürekli onların evliliğe bana ve aileme olan müdahalesi araya soğukluk koydu ve zamanla bu güne geldi benim evden çıkma isteğim onun ne olursa olsun çıkmama isteği ters düşürdü

Hakkınızda hayırlısı çok üzüldüm umarım zamanla düzelir... Sizde hemen yıkıcı olmayın bence alttan alan taraf gene siz olun durumun düzelmesini bekleyin.. Belki eşiniz kişilik olarak o şekildedir ailesi ile sorununuz olduysa başka bir yere taşınalım,gidelim buradan gibi şeylerle daha çok kendinizden soğutmayın belli ki ailesine düşkün siz ailesini sevmeseniz bile şu anlık ortamı düzeltmeye bakın. Daha sonrasında her şey düzelirse eğer isteklerinizi o zaman dile getirirsiniz. Tersine gitmeyin yani.. ALLAH yardımcınız olsun.. :26:

Kayınvalidenle yalnızca sen mi kavga ettin? Nasıl bir kavgaydı, haklıyken haksız duruma düşecek kadar kötü bir tepki mi verdin? Nasıl bir problemin ertesinde yaşandı bu tartışma, birikmiş ve geçmişte olan şeyler yüzünden küçük bir şeye mi patladın? Yoksa çok büyük bir olay oldu da, dayanamadın o ölçüde mi tartıştın? O günün akabinde mi eşinle aranız bozuldu ve seninle konuşmuyor? Eşinin annesiyle arası nasıl şu an? Çok soru var ama, cevaplanmadan ne söylense benim açımdan sanki yanlış olur gibi...
Aylardır demişsin... Hiçbir adım atmadın mı peki eşine? yani, yakınlaşmaya çalışmadın mı? Öyle karşılıklı olarak bekliyor musunuz? onu anlayamadım ben...
Adım attığın halde, eşin seninle konuşmuyor, seni yok sayıyor ve ailesiyle gayet sıcak ilişkilerinde devam ediyorsa eğer, bıkıp gitmeni bekliyordur herhalde..
Yanlış anlama.. anlattıklarından farazi bir yorum çıkarsam, bunu çıkartırdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…