evet haklısın onlar aile illaki beraber olacaklar bu durumda işte yine ben yanlız kalıyorum ailesini atamaz benim için ki ben diye birşey yok zaten düzelse bile ailesini özleyecek.. boşanma davası açsam çocuğun velayetini alamam diye korkuyorum ondan bende temkinli davranıyorum beklemekle kalıyorum mecburen çünkü dediğin gibi dava açsam boşanmak isteyen ben olmuş oluyorum
arkadaşım,şimdi sen eşinin ailesiyle aranızı düzeltmek için bir adım atsan öyle pat diye değil ama,nasıl tepki alacağını kestirebiliyor musun?
ne kadar sancılı bir sürec bu ya ne olacaksa olsun herkes çizer yolunu gider böyle nereye kadar gidecek aynı evde 2 yabancı ortak noktaları bir cocuk valla allah yardımcın olsun ne dıyım ınsallah sen ne istiyorsan o olur
durum gerçekten çok zor Allah yardımcınız olsun. evlilik tek taraflı bir kurum değildir. iki tarafın da emek vermesi lazm. eşiniz annesiyle sizin aranızda bir denge kuramamış anlaşılan. ayrılmayı tek çare olarak görüyorsunuz anladığım kadarıyla. oğlunuza nasıl söyleyecinizi düşünüyorsunuz. ama o farkındadır emin olun. mutlaka olan ona olacaktır bir boşanma durumunda ama şu anda da olan ona oluyor.
bence evlilik ehliyeti diye bir şey olmalı. bunu alamayanlar evlenmemeli kardeşim. bu ne yahu! olan hep çocuklarla kadınlara oluyor erkeklere hiçbişey olmuyo!
Eğer o mahkemeye gidip şahitlik yaparsanız eşinizle olmayan diyaloglarınız daha kötüye gidebilir En iyisi mahkemeye gitmemeniz
mahkemeye gitmesem daha kötü olur benim açımdan çünkü şahit değil davalı benim
Kamu davası açılmıştır büyük bir ihtimalle gitmezseniz dava düşer yada ertelenir.Ayrıca eşinizin karakola gelmemesi normal onlar anne babası benim ailem olsa bende gitmezdim çok kötü olsalar bile .Ama şöylede bir şey var eğer dava sonuçlanır ceza alırlarsa sizin evliliğiniz dahada çıkmaza girer
Kamu davası açılmıştır büyük bir ihtimalle gitmezseniz dava düşer yada ertelenir.Ayrıca eşinizin karakola gelmemesi normal onlar anne babası benim ailem olsa bende gitmezdim çok kötü olsalar bile .Ama şöylede bir şey var eğer dava sonuçlanır ceza alırlarsa sizin evliliğiniz dahada çıkmaza girer
ödev konusu daha önceleri defalarca oldu sonra annenle yaparsınız topla diyor yorgunum tv izleyeceğim gibi şeyler söylüyor[/QUOTE/
cok zor bisey yaa,dua et canim dua et
en son tavsiyem su: birgun cocugunuzu bi tanidiga birakin ve bos bi zamaninda ikinizide eve kapat ve karsisina gec deki'artik boyle uzatmalari oynamaktan yoruldum bugun her ne varsa,icimizi dokucez birbirimize ve butun yanlislari soyluycez'" telefonmus,televizyonmus,ismiz gucmus hepsini bi silin kafanizdan ve karsi karsiya oturup cok ciddi bi sekilde:'Artik bugun hersey aciga kavussun"'de
telefonlari kapat,televizyonun fisini cikar cihazi kaldir biyere saklaki acamasin televizyonu.
sen once onu dinle ve sozunu aslaa kesmeden sonunun gelmesini bekle,itriz felan etme,bittiginden emin oldugunda senn simdi konusmak istedigini ve onun sadece dinlemsini soyle ve icini bosalt.
ama burda suna dikkat edin,birbirinizin sozunu kesmeyin,eger soyledigi biseyde haksiz oldugunu dusunuyosan atlamadan bekle ve sonra tartismaya cevirmeden yanlis dusundugunu soyle.
biri konusurken oburu kesinlikle susucak.
bu konusmayi yaptiktan sonra beni haberdar edermisin canim?
dediğni yapacağım canım ama cevabını biliyorum yinede denemekte yarar var. senide haberdar ederim umarım bir sonuca bağlayabiliriz
kızlar evliliğim bitmek üzere ama anlamıyorum böylemi başlıyor boşanma olayları nasıl ilerliyor eşimle yaklaşık bir aydır konuşmuyoruz bile ve aylardır soğuğuz ne yapmalıyım bitmiş sanırım çoktan yardım edin akıl verin ne yapmalıyım
dediğni yapacağım canım ama cevabını biliyorum yinede denemekte yarar var. senide haberdar ederim umarım bir sonuca bağlayabiliriz
insallah canim ya insallh, bi elini ac dua et RAbbime,o seni herzaman duyuyo,hatta simdi dua et.ben senin icin 1 kere okudum canim,sonunda Allahtan hayirli olani dilemeyi unutma
Allah'ım Bizin Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salat ve rahmet, mükemmel bir selam ve selamet vermeni diliyoruz. O peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara onun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar onun hürmetine elde edilir. Onun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salat et.
SALATI TEFRİCİYE DUASI:
(euzu besmele)Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?