evlilik bitti bitecek

arkadaşım,şimdi sen eşinin ailesiyle aranızı düzeltmek için bir adım atsan öyle pat diye değil ama,nasıl tepki alacağını kestirebiliyor musun?

ne kadar sancılı bir sürec bu ya ne olacaksa olsun herkes çizer yolunu gider böyle nereye kadar gidecek aynı evde 2 yabancı ortak noktaları bir cocuk valla allah yardımcın olsun ne dıyım ınsallah sen ne istiyorsan o olur

arkadaşım,şimdi sen eşinin ailesiyle aranızı düzeltmek için bir adım atsan öyle pat diye değil ama,nasıl tepki alacağını kestirebiliyor musun?

nasıl yapabilirim ki yakında mahkememiz var yapsam bile faydasız istenmeyen gelin oldum boşanmamı istediler hep aynı şeyler tekrarlanacak

durum gerçekten çok zor Allah yardımcınız olsun. evlilik tek taraflı bir kurum değildir. iki tarafın da emek vermesi lazm. eşiniz annesiyle sizin aranızda bir denge kuramamış anlaşılan. ayrılmayı tek çare olarak görüyorsunuz anladığım kadarıyla. oğlunuza nasıl söyleyecinizi düşünüyorsunuz. ama o farkındadır emin olun. mutlaka olan ona olacaktır bir boşanma durumunda ama şu anda da olan ona oluyor.
bence evlilik ehliyeti diye bir şey olmalı. bunu alamayanlar evlenmemeli kardeşim. bu ne yahu! olan hep çocuklarla kadınlara oluyor erkeklere hiçbişey olmuyo!

sağol canım gerçekten çok kötü durumdayım konuşamıyoruzki sonca ulaşalım bu şekilde beni mahvetti

sağol canım. boşanmayı tek çare olarak görüyorum çünkü tek taraflı herşey sadece ben düzeltmeye çalışıyorum bekliyorum ama ne yaparsan yap diyor konuşmuyor boşanmada da beni yanlız bırakıyor ne beraber olalım ne boşanalım her konuda yanlız bırakıyor tek başıma yapamıyorum kaldıramıyorum artık

en kötüsü de konuşamamak zaten. belirsizlik en kötü sonuçtan bile kötü olur.çok üzüldüm gerçekten durumuna.hani konuşsanız bir şekilde bir noktaya varılır ama böyle nereye kadar?belki mahkeme gününe kadar bir şekilde konuşur seninle en azından mahkemeyle alakalı??

Eğer o mahkemeye gidip şahitlik yaparsanız eşinizle olmayan diyaloglarınız daha kötüye gidebilir En iyisi mahkemeye gitmemeniz

mahkemeyede gelmez belki benimle. karakola ifade vermeye bile gelmedi çünkü. bunları böyle şeyleri düşündükce deli oluyorum adamın umrunda değilim her yerde her konuda yanlızım evlilik bumu ya evde hizmetçi konumundayım başka hiçbir paylaşım yok

okadar karışık bir durum içindeyimki anlatamıyorum bile sağlıklı düşünemiyorum her taraftan üstüme geliniyor en kötüsüde eşim destek vermiyor kendi halinde kendi zevkinde off off kafayı yiyeceğim

mahkemeye gitmesem daha kötü olur benim açımdan çünkü şahit değil davalı benim

Kamu davası açılmıştır büyük bir ihtimalle gitmezseniz dava düşer yada ertelenir.Ayrıca eşinizin karakola gelmemesi normal onlar anne babası benim ailem olsa bende gitmezdim çok kötü olsalar bile .Ama şöylede bir şey var eğer dava sonuçlanır ceza alırlarsa sizin evliliğiniz dahada çıkmaza girer

bilincindeyim bununda daha kötü olacak herşey ne yapmalıyım ne yapmam gerekiyor onu bilmiyorum

cok zor bisey yaa,dua et canim dua et
en son tavsiyem su: birgun cocugunuzu bi tanidiga birakin ve bos bi zamaninda ikinizide eve kapat ve karsisina gec deki'artik boyle uzatmalari oynamaktan yoruldum bugun her ne varsa,icimizi dokucez birbirimize ve butun yanlislari soyluycez'" telefonmus,televizyonmus,ismiz gucmus hepsini bi silin kafanizdan ve karsi karsiya oturup cok ciddi bi sekilde:'Artik bugun hersey aciga kavussun"'de
telefonlari kapat,televizyonun fisini cikar cihazi kaldir biyere saklaki acamasin televizyonu.

sen once onu dinle ve sozunu aslaa kesmeden sonunun gelmesini bekle,itriz felan etme,bittiginden emin oldugunda senn simdi konusmak istedigini ve onun sadece dinlemsini soyle ve icini bosalt.

ama burda suna dikkat edin,birbirinizin sozunu kesmeyin,eger soyledigi biseyde haksiz oldugunu dusunuyosan atlamadan bekle ve sonra tartismaya cevirmeden yanlis dusundugunu soyle.
biri konusurken oburu kesinlikle susucak.

once kayinvalidenle sorunlari degilde sizin ilskiniz acisindan sorunlari konusun,baktin her konunun ucu yine kv leyle olan husubede geliyo,ozmn ailevi bi mesele var.ama yani ilk once sizin durumlarinizi,evliliginizi,sevginizi askinizi ele alin
bu konusmayi yaptiktan sonra beni haberdar edermisin canim?

Son düzenleme:

tam yazıyordum ki siz vermişsiniz cevabı.sonuna kadar katılıyorum

anladığım kadarıyla davalı taraf olduğunuza göre dava sizin aleyhinize açılmış. Peki davayı açan eşinin ailesimi yoksa kamu davasımı açıldı? Karşı taraf sizden şikayetçi oldu mu? Bu davayı açtıracak kadar nasıl bir kavga ettiniz? Aile içi kavgalarda kamu davası açılmaz bir tarafın şikayetçi olması gerekir yada kamusal bir alanda bir zarar vermesi gerekir. Karakolluk olacak kadar ne olduğunu anlatmadığınız için kimse olayın iç yüzünü bilerek yorum yapamıyor. Eşiniz kavgadan öncedemi böyle umursamazdı ve sizinle küstü yoksa kavga dolayısıylamı bu duruma geldiniz. Kendi ailenizin kavgadan haberi var mı? Aynı binada nasıl yüz yüze bakıyorsunuz? Taraf olmayan aile büyükleriniz yokmu arayı düzeltebilecek? Eşinizle ortak arkadaşlarınız varsa onlarda en azından aranızı düzeltme için yardım edebilir. Daha bir sürü soru geliyor aklıma daha açık yazarsanız daha yardımcı olacak yorumlar yapılacakır.

canım Allah yardımcın olsun okurken çok üzüldüm
bu kayınvalidelerin ne sorunu oluyor gelinlerle hiç anlamıyorum Allah bildiği gibi yapsın
anasının sözünden çıkmayan eşleriniz 2. plana atan erkeklerede yazıklar olsun
eşin ayrılmak istiyorsa, ailesinin yanındaysa onlarda seni istemiyorlarsa bence sende onları isteme
maden belirsizlik içerisinde tek başına bırakıldın, sende kendini ayrılığa hazırlamaya başla , yaşın daha çok genç , ailende arkandaysa kendine iş bul yeni bir düzen kurmak için birşeyler yap , o arada da sende eşinin sana davrandığı gibi , ona ilgisiz ve umursamaz davran. Onun seni belirsizlik içerisinde beklettiği gibi sende onu belirsizlikte bırak
bir süre sonra oda sıkılacaktır, gidip boşanma davasını o açacaktır böylece çocuğun velayitide sana kalır nafakanıda alırsın hayatını bir düzene sokarsın
bir sen boşanan kadın değilsin bunu bil istenmediğin sevilmediğin insanlar için daha fazla zamanını harcama

Canım herseye rağmen bıdaha dene. Herkes 2. bir sansı hakedıyor.

\

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…