hep susan taraf yapıcı taraf oldum msj attım umrunda olmadı çok rahat bir adam düzelir dedim hep ama ciddi anlamda psikolojim bozuldu yanlız savaşıyorum eşim destek olmuyor bu konuda umrunda değilim gece dışarı çıkacağım desem napim git diyor
emin olki canım herşeyi yaptım ama banamısın demiyor. çocukla arası çok iyi ben birşey istesem almaz ama onun istediği en pahalı şeyi bile ikiletmeden alır
öncelikle o minik yavrunuza cok üzüldüm kim bilir ne haldedır şimdi..anne konusmuyor baba susuyor..cocuk ne halde acaba sıkıcı bunaltıcı bır evde yasamaka zorunda...hiç onun psikolojisini dusunmuyormusunuz asla suclama mayetınde söylemıyorum ama artık yeter ya konusun adam gıbı (susturuyor cvp vermıyor gibi bahanelere sıgınmayın)
dinlemiyorsa dinnettırın kendınız evladınız ıcın ...bır orta yol bulun yoksa olan cocugunuza olcak herseyın farkında ve psikolojık olarak her an cökebılırr..
aynı evin içinde birbiriyle konuşmadan,paylaşım olmadan yaşamak çok zor bir durumdur herhalde.eşinizin ailesiyle anlaşamıyor olabilirsiniz fakat mahkemelik olmanız işi çok daha zor bir boyuta getirmiş.sizin o evden çıkma talebiniz bir arkadaşın da söylediği gibi eşinizi ailesini tamamen terketmiş hissine sevkedebilir,o yüzden teklifinizi kabul etmiyor olabilir.bu arada ailesiyle aranızı düzeltme imkanınız yok mu?ha sonrasında çok muhteşem bir ilşkiniz olmayabilir ama ortayı bulmak açısından deneyemez misiiniz?eşinizle de durumunuz düzelir. sonuçta bir yuva sözkonusu,üstelik bir de yavrunuz var.sadece bu sebep bile bir fedakarlık yapmanıza değer derim arkadaşım.tabii yaşadıklarınızı siz bilirsiniz ama yuva yıkılması çook korkunç geliyor bana,özellikle de çocuk var ise şartlar mümkün olduğunca zorlanmalı derim ben nacizane fikrim bu..
cocugunuzla beraber biseyle yapmaya calissaniz,mesela bi odevi oldugunda oglum ben anlamiyorum diye bisey uydurup,babasina dogru yoneltmeniz?boylece dialogunuz olur,yada ogluna babasini ovseniz esinizde yaninda oldugu zaman?
iyide anlamadığım şey tamam kavga etmiş mahkemelik falan olmussunz eşin tarafından bakarsan bir taraf eşi bir taraf annesi..hiç mi yanyana gelip hiçmi konusmadınz allah askına aynı evın içinde 1 ay nasıl küs durulur o konusmuyorsa sen ac konuyu bitecekse bitsin devam edecekse etsin en kötüsü belirsizliktir
arkadaşım daha öncede yazdım adam bitsin ne yaparsan yap diyor
Gerçi mahkemelik falan olmuşsunuzumarım düzelir.
kusura bakma diğer yorumları okumadım!
ee adam bitsin diyorsa sen neden hala bekliyorsun ki ...annesi ile eşi arasındaki dengeyi kuramamıs (cocugu olmasına ragmen) bitsin diyorsa hiç ugrasmam düzelsin diye ama kim mahkeme acarsa boşanmak isteyen taraf o olur ya onu bekliyo heralde sen dayanama git boşanma davası ac dıye ...
bende düzelmesini umuyorum ama sadece benim istememle olmadığı açık belliki tek ben istiyorum düzelmesini eşim hiçbirşey yapmıyor umrunda değil
önemli değil canım. işte sorun hem ne yaparsan yap diyor hem kendi birşey yapmıyor böylede ben rahat değilim sadece ben istiyormuşum gibi
asla karamsar konusmak istemem senide etkilemek istemem ama mahkeme olayı işi biraz bozmus düzelse bile yeniden bozulacak duruma gelir onlar eşinin ailesi bir şekilde görüşecekler torunlarını görmek isteyecekler...düzelmesini istiyorsun haklısın cocugun var ama bunlarada gögüs germeyi bilmen grekecek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?