Evlilik böyle bir şey mi?

1moonse3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
420
133
103
Antalya
Öncelikle ilgilenip yorumladığınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Neresinden başlamalıyım bilmiyorum ilk aklıma gelenle başlayayım en iyisi.

Eşim ben yatmaya gittiğimde ,telefonuyla veya TV ile biraz oyalanır öyle gelir yanıma.bu bazen yarım saat bazen bir saat.birlikte yatsak ya dediğimde aynı anda yatmak zorunda mıyız diyor.uykusu hemen gelmiyormuş.sizler de farklı zamanlarda mı yatarsınız normal mi bu sizce? Bu arada çocuk filan yok.

Eşim kendi başına bir şey düşünüpte beni hiç mutlu edeyim demez oldu .ilk zamanlar 1,2 bir şey yapmıştı oda küsmüştük barışalım diye idi ,normal zamanlarda yaptığı bir şey olmuyor.söyledim bende ,beni mutlu edicek bir şeyler düşünüp yapmasını istedim aklına tek gelen yemeğe götürmek .daha doğrusu düşünmedi bile,zaten haftanın belli bi günü dışarda yeriz .dışarda yemek yedircem ya işte dedi okadr.

Böylesi durumlarda sinirlerime hakim olamaz oldum artık döküp kırar oldum elime geçeni ,üzüntüden ve yalnız hissetmekten.bukadr soğuk katı davranışlı yaşanmamalı bi evlilik diye düşünüyorum. Olumlu ve sevecen davranışlar olmaz mı sevenler arasında .haftada bir veys 2 haftada 1 kavga ediyoruz konuşmuyoruz günlerce.

Boşanmayı düşünüyorum bazen,hatta sıksık.sonra boşanıncaki Hayatımdan korkuyorum daha kötüsünümü yaşarım ki diye. Ama emin olduğum bir şey var sevildiğimi sıcacık hissetmek istiyorum .ne bileyim gözümün içine sevgi dolu baksın istiyorum şımartsın istiyorum ne varki zor pahalı bir şey değil ki.haksız mıyım?

2 yıla yakın evliyiz.bir şey yaşamadık olamadı.oda etkiliyor illaki ilişkimizi.fakat ne olursa olsun seven böyle davranmaz diye düşünüyorum.bu davranışlar az çok en başında n beridir var zaten

Boşanma hakkında bilgi almak istiyorum yaşayan bilen varsa. Süreci, parasal anlamda vs
 

Sizin evlilik hayaliniz neydi? Surekli simartilir pohpohlanirim diye mi dusunmustunuz mesela?
Adam sizi sevgiliyken aya cikariyordu evlenince mi degisti mesela?
 
Sizin evlilik hayaliniz neydi? Surekli simartilir pohpohlanirim diye mi dusunmustunuz mesela?
Adam sizi sevgiliyken aya cikariyordu evlenince mi degisti mesela?
Sevgiliyken de olmamıştı evet ama sevdiğim için olumsuz bakamıyordum hep belki diyordum.sürekli bir şey istediğim yok tabi .sıcaklık görmek hissetmek istiyorum
 
ben neden boşanmak istediğini anlamadım.neden kocamla aynı anda uykum gelsin ki gelmez gelmez bundan daha normal ne var.ayrıca kocam yanımda uyurken ben öyle uyumadan dön dön duramam hem ben rahatsız olurum hem onu rahatsız ederim.siz evliliği hollywood filmlerindeki gibi mi sanıp evlendiniz? çok ütopik film senaryoları dışında kimse her gün eve elinde sürprizlerle gelmiyor yok öyle bir dünya.özel günleri hatırlasın yeter.siz bence evde fazla boşta kalmışsınız , gidin bir iş bulun da hayat gailesi nedir bir anlayın.aldatıyor mu dövüyor mu aç açıkta mı bırakıyor baskı mı yapıyor ? bir şey yaşayamadık olmadı derken cinsel anlamda 2 yıldır hala birleşemediyseniz de bir doktora gidin ne bekliyorsunuz? boş yere huzursuzluk yaratmayın en sonunda adamın gözünü dışarı zorla döndüreceksiniz.
 
[QUOTE="1moonse3, post: 58382939, mem

2 yıla yakın evliyiz.bir şey yaşamadık olamadı.oda etkiliyor illaki ilişkimizi.fakat ne olursa olsun seven böyle davranmaz diye düşünüyorum.bu davranışlar az çok en başında n beridir var zaten

Bu kısım butun problemlerin ana noktası... 2 yıl çok uzun bir süre ... Muhakkak uzman desteği almanız lazım...
 
Birşey yaşamadık olamadı derken ?
 
Sevgiliyken de olmamıştı evet ama sevdiğim için olumsuz bakamıyordum hep belki diyordum.

Iste belki ya da degisir umuduyla evlenenler nedense sonra hep sorun yasiyor. Ayrica sizin evliliginizde bunlardan daha onemli sorunlar da var gibi gorunuyor. Surekli birilerini suclamak belki sizi rahat hissettiriyor ama ortada bir sorun varsa bu tek tarafli degildir diye dusunuyorum. Ozelestirinizi de yapin derim. Destek almayi da dusunun lutfen.
 
Iki yil güzel bir zaman. tavsiyem sen ilk adimi at. üzüm üzüme baka baka kararir.
sen adin at o da alisir zamanla. bekleme birsey durduk yere. hayatin neselenmesini istiyorsan ilk kendinden basla. erkekler genelde durgundur zaten. ben de bir salsam esim bilgisayardan kafasini kaldirmaz.
azicik isve azicik cilve tatli tatli. yani kizmak yerine gidip kucagina oturup oynadigi oyunu pic ederek zafer kazaniyorum. hadi gel sunu yapalim diyorum bu sekilde güzel giden bir evliligim var.
siz gülün, espri yapin o da size katilir.
 
2 yila yakin evlilikte birsey yasayamadiniz bu ilginc peki caresine baktiniz mi??
 
çoğunlukta o şekil de yapıyorum ama hep ben hep ben sıkılıyor um bir müddet sonra.ondan da görmek istiyorum benim için bişeyler düşünsün yapsın
 
çoğunlukta o şekil de yapıyorum ama hep ben hep ben sıkılıyor um bir müddet sonra.ondan da görmek istiyorum benim için bişeyler düşünsün yapsın

seni seviyor mu bu önemli. benim esimden bir beklentim yok bu yönde mesela. ben karar veririm ben planlarim sorun olmaz. baska bir eksiklik mi var. size olan ilgisi bence sorun öyle mi?
 
Onu söylemiştim zaten de garip geldi bana doktora falan görünmediniz mi ?
2 yıl çok uzun bi süre ya
Doktorluk bir durumumuz yok aslında.kavgalarımız sık oluyor ilk zamanlarda da 1 aya yakın küs kaldığımz oluyordu.soğuyorum küslük sonrası canım istemiyor olamıyor.eşimde değişiktir cansız biri .ilk zamanlarda bir iki deneme de olmayınca hemen can sıkmaya gitti haliyle olmadı.ondan somrasındada hep stres olduk.o an yaşanacağında.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…