Evlilik böyle bir şey mi?

Kocam bana yanaşmayınca bu adam artık beni sevmiyor diye kendi kendime triplere giriyorum, 2 sene değil 2 ay olmasa heralde çoktan boşanmıştım.
Cinsellik dışında anlattığınız herşey evliliklerde yaşanabiliyor. Kaç yıldan sonra yaşandığı evliliğin dinamiğine bağlı tabi.
Yalnız sizin öncelikle dert etmeniz gereken şey cinsellik, böyle ev arkadaşı gibi yaşamaya devam ederseniz daha çooook ilgi alaka beklersiniz

Bence seni rahat tepmiş insan daha ne ister ki çocuk musun sen sürekli simartsin komiksiniz gerçekten bu durumu bazen erkek bazen kadın yaşıyor ben karşıda ki kişilere üzülüyorum daha nasıl mutlu ereceklerse sizleri Allahım akıl fikir versin aklınızı başınıza toplayıp eşinize sahip çıkın disarlarda neler var neler. O kadar şiddet gören sevgisiz yasayan yiyecek ekmek bulamayan var ki sizde ki durum çoğu kişide oluyor ve bizler gerçekten şükretmesini bilmiyoruz söyleceklerim bu kadar tövbe estagfur çekip kendinize gelin rabbim yuvanı sahip olmanı nasip etsin.

Evlenince çoğu erkek bu moda gecıyor canım . Bende eşimle aynı anda uyumam, çocukları uyuttuktan sonra eşim de uyur , benim için gğnün rahat saatı onlar uyuduğu zaman başlıyor. Bırkac saat keyıf yapıp kendime vakıt ayırıyorum. Eşin de kendine ait zamanlar yaratıp vakit gecırıyor olabılır bu normal.
Süprizler sımartılmalar vs zaten çogu erkek evlenınce monotona bağlıyor. Ben çok romantık bir insan değilim mesela eşimden de böyle beklentilere girmiyorum. Özel günleri önceden hep ben hatırlatırım aman unutmasın ayagını denk alsın öyle bir gaflete düşmesin diye :)
Bazı insanlar duygularını dışa dönük ve yoğun yaşar gösterir , bazısı içinde yasar göztermez ama sen sevildiğini bilirsin bir kadın olarak. Adamın huyunu zaten bilerek evlendin bu yuzden beklentini minimuma indirirsen üzülmezsin canım.

Bir an kendşm yazdım sandım gercekten aynı şeylerii yaşıyorum düşünüyorum ama tek fark var ben daha 4 aylık evliyim.. vazmıgeçmeliyiim şimdiden bilmiyorum
Sizin daha erken 4 ay fazla değil.ben çok mutsuz hissediyorum kendimi ve yalnız.eşimi artık seviyosam sadece karı kızı gece hayatı vs kötü alışkanlığı yok diye.yoksa bana duygusal manada çok uzak gönlüm hiç okşanmıyor

Öyle şeylere tonlarca para dökmeye karşı .ilk zamanlar psikoloğa aile danışmanına gidelim derdim .kavgalarımızın nedenini hep bende görürdü kendin git derdi.zaten sorun olduğunu sanmıyorum.eksiklik benim mutsuz olmam yaklaşımları hep sert geliyor .ben de sizin gibiyim hep yanaşıyorum zaten.sonuç değişmiyor konuşma iletişim sıfır bizde .bi arkadş gibi hiç bi zaman dertleşemedim anlaşılmadığım için .hiç yanımda olmadı bunu hissettirmedi bana

yıla yakın evliyiz.bir şey yaşamadık olamadı.oda etkiliyor illaki ilişkimizi.
Bu ne demek, anlamadım.

Seven koca bekler gibi bir laf etmedim cinsellik konusunda.naz yapan hatta yapabilen de yok zaten.yazdıklarımı yanlış anlamışsınız.peki teşekkürler

Onun gerginliği beni de geriyor ve sonuç olamıyor.bide benim için bu yaşanacak nolan sevilmeden bunu ruhsal manada hissedemeden çok zor oluyor.

Vajinismussunuz kisaca.
Esiniz denemelerinizden sonra israrci olmamis, sizde bu sorununuzu esinizin cozmesini beklemissiniz, daha cok ilgilensin, daha cok bu sorunla alakali adimlar atsin diye.2 yil olmus hala karsilikli bekliyorsunuz.

Yani Kim ne zaman uyuyor, gelip bana ilgi gostermiyordan once bu konuyu bir halletseniz. Cok ustu kapali cevaplar veriyorsunuz, size boyle yardimci olamaz ama buradaki kadinlar.Eger vajinismussaniz tedavi olun, bunun kocanizin ustelememesiyle ilgisi yok, ayrica oyle bile olsa sizin probleminiz bu. 2 yillik evlilikte cinselligin olmamasi hic normal ve sagliklida degil. Siz neden beraber uyumuyoruz diyorsunuz, neden beraber olamiyoruz diye dusunmelisiniz once.

Cinsellik olmayinca evli olmanin ne anlami kaliyor. Haliyle insanlar birbirine soguk oluyor. Ben 3 ay vajinusmus yasadim evet insan kabullenemiyor ama sizin durumunuz coktan doktorluk. Bir an evvel terapi alin, egzersiz yapin, cem kkeçenin vajinusmus kitabını tavsiye ederim. Cinsellik arttikca sorunlariniz nasil azalicak gorun..

Benim esim suan bile uzun sure iliski olmasin evde ki herseyden bana laf soyler, ilgisiz olur

1.5 yıllık evliyiz eşimle beraber yatağa gittiğimz çok nadirdir o daha az uykuyla durabiliyor ben öyle değilim o daha gececi ben daha sabah insanıyım ben 11 gibi yatarım eşimse 1-1.30 da anca gelir yatağa ancak haftasonu ya da eşim yorgun ve erken yatacaksa birlikte gireriz yatağa.
Bunun dışında romantk sayılabilecek bi çiftiz ama doğum günü fln dışında elinde çiçekle bir kez gelmedi ben ona göre daha öönem veririm bu konulara ..
açıkçası bunlar bana sorun gibi gelmedi sizin asıl ciddi sorununuz cinsellik olmaması. Evliliğin dinamiğidir cinsellik evliliği ayakta tutar bence eşiniz için çok acı bi durum bu.

Sana kadınlığını hissettirmiyor sen de ona erkekliğini. Cinsellik olmadan evlilik olmaz. Iki yıl bu şekilde coook uzun bir zaman.

Bu kısırdöngüyü sen kır. Belki de çok iyi anlasacaksınız ama şu an iki düşman gibisiniz. Mutsuz olmak ve mutsuz etmek için evlenmiyoruz. Mutlu olmak ve mutlu etmek için evleniyoruz.

Bir psikologa git. Imkanım yok diyorsan devlet hastanesine git. Tatlım önce sen değiş. Kadınlık öğrenilen bisey önce sen tam bir dişi ol ki kocan canlansın.

Madem onu kendine koca yaptin uğraşmak zorundasın ama eline geceni kirmak fayda etmez, dikkat bu sekilde çekilmez. Seda Diker'in kitaplarını okumanı öneririm.

Seven koca bekler gibi bir laf etmedim cinsellik konusunda.naz yapan hatta yapabilen de yok zaten.yazdıklarımı yanlış anlamışsınız.peki teşekkürler
Bu mesajınızda komple o anlam çıkıyor.
2 yıla yakın evliyiz.bir şey yaşamadık olamadı.oda etkiliyor illaki ilişkimizi.fakat ne olursa olsun seven böyle davranmaz diye düşünüyorum.bu davranışlar az çok en başında n beridir var zaten
Hala yazanlara 'doktorluk bir durumumuz yok' diyorsunuz. Bence açtığınız konu bunun problem olduğunu artık size farkettirirse acmaniza değmiş olur.
Bu bir sorun, size gönderdiğim linkte 24 bin sayfa konuşulmuş, yaygın görülen bir sorun.
Ama çözümsüz birşey değil. Nice kadın kendi kendine ya da psikolojik destekle bu sorunu çözüyorlar. Bence o topikte gezmek sana da iyi gelecek.
'bu adam cinsellik haketmiyor' diye düşünme, bazı şeyleri kendin için yap. Çünkü bu sorun devam ederse hem evliliğinizin düzene girme ihtimali olmayacak, hem de bosansan bile yeni ilişkinde kanlı canlı bir sorun olarak ikinizin ortasında olacak, yine aynı şeyleri yaşayacaksın. Hem de kendini bu zevkten mahrum kalacaksın.
Hiç değmez inan ki.
şu sayfayı, 'merhaba hanimlar,aranıza katılmak istiyorum' yaz. Başarmanın yolu başlamaktan geçer:?

Vajinus musunuz acaba bunu yenmeye çalıştınız mi

Eski topraklara sorun: böyle her şeyde boşanmaya kalkıyorlar mıymış? Her evde oluyor bunlar. Ben de 7 aylık evliyim daha ne tatile gittik ne balayına ne de doğru dürüst gezmeye. Sürekli maddi sorunları aşmaya çalışıyoruz benim eşim de geceleri geç geliyor yanıma ama onun dışında benim için arada bir şeyler yapmaya çalışır. Hiçbir şey yapamasa kahve yapıp ayağıma getirir mutlu olayım diye. 2 aydır iş sorunu yaşamamıza rağmen paradan arttırıp birbirimize yeni yıl hediyesi aldık mesela. İki yıldır hiç mi mutlu zamanınız olmadı? Bunlar hastalıklı düşünceler. Evlilik bir ortaklıktır. Mesela kabus gördüğünde kocana sarılıp uyumaya devam etme lüksüdür. O ay eline fazla para geçince dışarda kahvaltı edebilme mutluluğudur. Bir gün ev sahibi olma hayalidir, en basiti sinemaya birlikte gitme keyfidir. Mesela benim bir arkadaşım var eşinin işi sebebiyle mi keyiften mi bilmem her ay farklı bir ülkede. Ben de ister miydim isterdim. Ama imkanım var mı yok. O zaman ne yapmalı? İsyan edip mutsuzluk mu yaratmalı? Ya da eşim yatağa geç geliyor diye bana az güzellik yapıyor diye huzursuz mu olmalı? Evliliği yolda mı buldunuz kuzum? Düşün bakalım kolay mıydı o yuvayı kurmak? Geçmişe git her şeyi hatırla. O zaman boşanma konusunda fazla istekli olduğunu ve aslında hiçbir neden olmadığını anlarsın. Evlilik ayağına çiçek gelmesi değil, o çiçek buketini birlikte yapabilmektir. Katlanacaksın. Yeter ki en büyük sorun bu olsun. Bu ülkede bu kadar nimet bile önemli bir şey unutma.

Iyi de siz diyorsunuz ki doktorluk bi durumumuz yok sonra da doktora para dokmeye karsi diyorsunuz ne dediğiniz belli değil.
Vajinismus sorunu varsa sorun adamda değil sizde sizin kafanızın içindedir.
Bu acıdan eşiniz haklı yani.
Eşiniz sizinle gelse evet çok güzel olur gelmiyorsa da kendiniz gitmeliydiniz 2 sene öyle oturacaginiza .
Ayrıca ne demek öyle şeylere para dökmeye karşı??
O zaman yıllarca böyle arkadaş gibi takılsin madem karısıyla ne tuhaf bi yaklaşım.
Cidden anlamadım yazdiklariniz çok üstü kapalı kaç sayfa okudukta öyle anladik sorunu biraz net olun.
2 senedir cinsellik yoksa adam zaten aynı anda yatmak istemez ki bu çok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…