Bence seni rahat tepmiş insan daha ne ister ki çocuk musun sen sürekli simartsin komiksiniz gerçekten bu durumu bazen erkek bazen kadın yaşıyor ben karşıda ki kişilere üzülüyorum daha nasıl mutlu ereceklerse sizleri Allahım akıl fikir versin aklınızı başınıza toplayıp eşinize sahip çıkın disarlarda neler var neler. O kadar şiddet gören sevgisiz yasayan yiyecek ekmek bulamayan var ki sizde ki durum çoğu kişide oluyor ve bizler gerçekten şükretmesini bilmiyoruz söyleceklerim bu kadar tövbe estagfur çekip kendinize gelin rabbim yuvanı sahip olmanı nasip etsin.Öncelikle ilgilenip yorumladığınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Neresinden başlamalıyım bilmiyorum ilk aklıma gelenle başlayayım en iyisi.
Eşim ben yatmaya gittiğimde ,telefonuyla veya TV ile biraz oyalanır öyle gelir yanıma.bu bazen yarım saat bazen bir saat.birlikte yatsak ya dediğimde aynı anda yatmak zorunda mıyız diyor.uykusu hemen gelmiyormuş.sizler de farklı zamanlarda mı yatarsınız normal mi bu sizce? Bu arada çocuk filan yok.
Eşim kendi başına bir şey düşünüpte beni hiç mutlu edeyim demez oldu .ilk zamanlar 1,2 bir şey yapmıştı oda küsmüştük barışalım diye idi ,normal zamanlarda yaptığı bir şey olmuyor.söyledim bende ,beni mutlu edicek bir şeyler düşünüp yapmasını istedim aklına tek gelen yemeğe götürmek .daha doğrusu düşünmedi bile,zaten haftanın belli bi günü dışarda yeriz .dışarda yemek yedircem ya işte dedi okadr.
Böylesi durumlarda sinirlerime hakim olamaz oldum artık döküp kırar oldum elime geçeni ,üzüntüden ve yalnız hissetmekten.bukadr soğuk katı davranışlı yaşanmamalı bi evlilik diye düşünüyorum. Olumlu ve sevecen davranışlar olmaz mı sevenler arasında .haftada bir veys 2 haftada 1 kavga ediyoruz konuşmuyoruz günlerce.
Boşanmayı düşünüyorum bazen,hatta sıksık.sonra boşanıncaki Hayatımdan korkuyorum daha kötüsünümü yaşarım ki diye. Ama emin olduğum bir şey var sevildiğimi sıcacık hissetmek istiyorum .ne bileyim gözümün içine sevgi dolu baksın istiyorum şımartsın istiyorum ne varki zor pahalı bir şey değil ki.haksız mıyım?
2 yıla yakın evliyiz.bir şey yaşamadık olamadı.oda etkiliyor illaki ilişkimizi.fakat ne olursa olsun seven böyle davranmaz diye düşünüyorum.bu davranışlar az çok en başında n beridir var zaten
Boşanma hakkında bilgi almak istiyorum yaşayan bilen varsa. Süreci, parasal anlamda vs
Sizin daha erken 4 ay fazla değil.ben çok mutsuz hissediyorum kendimi ve yalnız.eşimi artık seviyosam sadece karı kızı gece hayatı vs kötü alışkanlığı yok diye.yoksa bana duygusal manada çok uzak gönlüm hiç okşanmıyorBir an kendşm yazdım sandım gercekten aynı şeylerii yaşıyorum düşünüyorum ama tek fark var ben daha 4 aylık evliyim.. vazmıgeçmeliyiim şimdiden bilmiyorum
Neden yasamadiniz bilmiyorum ama bu konu ile ilgili sorun ne ise önce onu arastirin ve mutlaka çözun. Butun sorunlarinizin en buyuk sebebinin bu oldugunu düsunyrmCinsel anlamda
Öyle şeylere tonlarca para dökmeye karşı .ilk zamanlar psikoloğa aile danışmanına gidelim derdim .kavgalarımızın nedenini hep bende görürdü kendin git derdi.zaten sorun olduğunu sanmıyorum.eksiklik benim mutsuz olmam yaklaşımları hep sert geliyor .ben de sizin gibiyim hep yanaşıyorum zaten.sonuç değişmiyor konuşma iletişim sıfır bizde .bi arkadş gibi hiç bi zaman dertleşemedim anlaşılmadığım için .hiç yanımda olmadı bunu hissettirmedi banaCanım bazı evlilikler duygusal anlamda hemen oturmayabilir düşüncesindeyim ben. Ama cinsel anlamda bir sorun varsa uzman desteği öneririm.
Bizim evliliğimizde eşimin uykusu yoksa da ben uykuya dalana kadar geliyor yatağa, sarılır öper. Ben dalınca kalkıyor. Sonra ne zaman uykusu gelirse gelir yatar. Başka yerde uyumaz. Ama zamanla oldu bu da. Böyle değildik başlarda. Sürekli mıç mıç değiliz. Yine de evde göz göze geldiysek sevgiyle bakar her fırsatta da (sigara içmeye balkona çıkarken ya da lavaboya giderken vs) gelir öper öyle çıkar odadan falan. Ama bunlar böyle başlamadı. Zamanla alıştık birbirimize, zamanla oturdu bir şeyler.
İstersen ilk adımı at. Ben bazen durduk yere oturduğu koltuğa gidip dizlerine başımı koyar uzanırım. Ya da birden gider öperim, uykusunda bazen öpüyorum. Gibi gibi.
Onun sana kalbini açması için belki sen adım atmalısındır. Ama cinsellik önemli bir sorun. İstersen tatlı dille bir konuş destek alsak mı diye.
Seven koca bekler gibi bir laf etmedim cinsellik konusunda.naz yapan hatta yapabilen de yok zaten.yazdıklarımı yanlış anlamışsınız.peki teşekkürlerBence asıl adam için hayal kırıklığıyla dolu bir evlilik olmuş..
Cinsellik yok, sürekli ilgi ve sevgi bekleyen ve haftada iki fix kavga ettiğiniz bir eş var..
Sizce adam sormuyor mudur kendine 'evlilik böyle birsey mi?' diye??
Boşanmayı düşünene kadar tedaviye yanasin bence.
Bakın bu topikte pek çok kadın o sorunundan kurtuldu. Siz de deneyin, aletler var size iyi gelecek, egzersizler var...olmuyorsa tedaviler var...
'Amaaan olmuyor iste' deyip geçecek konu değil. Yoksa bir sonraki evlilikte de bu sorun karşınıza çıkacak.
Ayrıca seven insan bekler ne demek ya?
Kimse kimsenin keyfini iki sene beklemez. Ben şahsen tedaviyle cozulecek cinsel problemi olan ama tedaviye yanaşmayan,varsa yoksa naz yapan kocayı cekemem iki sene.
Onun gerginliği beni de geriyor ve sonuç olamıyor.bide benim için bu yaşanacak nolan sevilmeden bunu ruhsal manada hissedemeden çok zor oluyor.Sizi anlamaya calistim ilgi sevgi şevkat vs istiyorsunuz anlattiginiza göre karşı tarafın bir mutsuzluğu bir derdi var gibi görünüyor. Allah korusun boşanmak değil de çözüm yoluna gidilmeli, eşinizle bu konu hakkında konuşmayı denediginizde ne tepki veriyor ya da denediniz mi ? Birşey yok kastiniz cinsel ilişkiye girmeye mı korktunuz bayan olarak hani bu sebep olabilir diye nacizane görüşüm
Evlenmeden önce ümit vardı .şimdi istesemde güzel davranış ters tepiyo .sert yanıt veriyor kalbimi çok kırıyo.kırıp umursamıyor oralı olmuyor kırıp döküyorum elime geçeni görsün diye beniBende öyle şeyler yaşıyorum evlenmeden önce nasıldı
Bu mesajınızda komple o anlam çıkıyor.Seven koca bekler gibi bir laf etmedim cinsellik konusunda.naz yapan hatta yapabilen de yok zaten.yazdıklarımı yanlış anlamışsınız.peki teşekkürler
Hala yazanlara 'doktorluk bir durumumuz yok' diyorsunuz. Bence açtığınız konu bunun problem olduğunu artık size farkettirirse acmaniza değmiş olur.2 yıla yakın evliyiz.bir şey yaşamadık olamadı.oda etkiliyor illaki ilişkimizi.fakat ne olursa olsun seven böyle davranmaz diye düşünüyorum.bu davranışlar az çok en başında n beridir var zaten
Evlenmeden önce ümit vardı .şimdi istesemde güzel davranış ters tepiyo .sert yanıt veriyor kalbimi çok kırıyo.kırıp umursamıyor oralı olmuyor kırıp döküyorum elime geçeni görsün diye beni
Vajinus musunuz acaba bunu yenmeye çalıştınız miEvlenmeden önce ümit vardı .şimdi istesemde güzel davranış ters tepiyo .sert yanıt veriyor kalbimi çok kırıyo.kırıp umursamıyor oralı olmuyor kırıp döküyorum elime geçeni görsün diye beni
Öncelikle ilgilenip yorumladığınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Neresinden başlamalıyım bilmiyorum ilk aklıma gelenle başlayayım en iyisi.
Eşim ben yatmaya gittiğimde ,telefonuyla veya TV ile biraz oyalanır öyle gelir yanıma.bu bazen yarım saat bazen bir saat.birlikte yatsak ya dediğimde aynı anda yatmak zorunda mıyız diyor.uykusu hemen gelmiyormuş.sizler de farklı zamanlarda mı yatarsınız normal mi bu sizce? Bu arada çocuk filan yok.
Eşim kendi başına bir şey düşünüpte beni hiç mutlu edeyim demez oldu .ilk zamanlar 1,2 bir şey yapmıştı oda küsmüştük barışalım diye idi ,normal zamanlarda yaptığı bir şey olmuyor.söyledim bende ,beni mutlu edicek bir şeyler düşünüp yapmasını istedim aklına tek gelen yemeğe götürmek .daha doğrusu düşünmedi bile,zaten haftanın belli bi günü dışarda yeriz .dışarda yemek yedircem ya işte dedi okadr.
Böylesi durumlarda sinirlerime hakim olamaz oldum artık döküp kırar oldum elime geçeni ,üzüntüden ve yalnız hissetmekten.bukadr soğuk katı davranışlı yaşanmamalı bi evlilik diye düşünüyorum. Olumlu ve sevecen davranışlar olmaz mı sevenler arasında .haftada bir veys 2 haftada 1 kavga ediyoruz konuşmuyoruz günlerce.
Boşanmayı düşünüyorum bazen,hatta sıksık.sonra boşanıncaki Hayatımdan korkuyorum daha kötüsünümü yaşarım ki diye. Ama emin olduğum bir şey var sevildiğimi sıcacık hissetmek istiyorum .ne bileyim gözümün içine sevgi dolu baksın istiyorum şımartsın istiyorum ne varki zor pahalı bir şey değil ki.haksız mıyım?
2 yıla yakın evliyiz.bir şey yaşamadık olamadı.oda etkiliyor illaki ilişkimizi.fakat ne olursa olsun seven böyle davranmaz diye düşünüyorum.bu davranışlar az çok en başında n beridir var zaten
Boşanma hakkında bilgi almak istiyorum yaşayan bilen varsa. Süreci, parasal anlamda vs
Iyi de siz diyorsunuz ki doktorluk bi durumumuz yok sonra da doktora para dokmeye karsi diyorsunuz ne dediğiniz belli değil.Öyle şeylere tonlarca para dökmeye karşı .ilk zamanlar psikoloğa aile danışmanına gidelim derdim .kavgalarımızın nedenini hep bende görürdü kendin git derdi.zaten sorun olduğunu sanmıyorum.eksiklik benim mutsuz olmam yaklaşımları hep sert geliyor .ben de sizin gibiyim hep yanaşıyorum zaten.sonuç değişmiyor konuşma iletişim sıfır bizde .bi arkadş gibi hiç bi zaman dertleşemedim anlaşılmadığım için .hiç yanımda olmadı bunu hissettirmedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?