Doktorluk bir durumumuz yok aslında.kavgalarımız sık oluyor ilk zamanlarda da 1 aya yakın küs kaldığımz oluyordu.soğuyorum küslük sonrası canım istemiyor olamıyor.eşimde değişiktir cansız biri .ilk zamanlarda bir iki deneme de olmayınca hemen can sıkmaya gitti haliyle olmadı.ondan sonrasındada hep stres olduk.o an yaşanacağında.Eee doktora gidin ne zamana kadar böyle devam edecek
Anlıyorum.Doktorluk bir durumumuz yok aslında.kavgalarımız sık oluyor ilk zamanlarda da 1 aya yakın küs kaldığımz oluyordu.soğuyorum küslük sonrası canım istemiyor olamıyor.eşimde değişiktir cansız biri .ilk zamanlarda bir iki deneme de olmayınca hemen can sıkmaya gitti haliyle olmadı.ondan somrasındada hep stres olduk.o an yaşanacağında.
Bu anlattıklarınız doktorluk farkında olun lütfenDoktorluk bir durumumuz yok aslında.kavgalarımız sık oluyor ilk zamanlarda da 1 aya yakın küs kaldığımz oluyordu.soğuyorum küslük sonrası canım istemiyor olamıyor.eşimde değişiktir cansız biri .ilk zamanlarda bir iki deneme de olmayınca hemen can sıkmaya gitti haliyle olmadı.ondan somrasındada hep stres olduk.o an yaşanacağında.
PekiBu anlattıklarınız doktorluk farkında olun lütfen
Cinsel probleminizi çözmeniz lazım normal bir evlilikten bahsedebilmek icinEvet ilgi anlayışı zayıf.beni tatmin etmiyor bu .ruhum aç.
Doktorluk bir durumumuz yok aslında.kavgalarımız sık oluyor ilk zamanlarda da 1 aya yakın küs kaldığımz oluyordu.soğuyorum küslük sonrası canım istemiyor olamıyor.eşimde değişiktir cansız biri .ilk zamanlarda bir iki deneme de olmayınca hemen can sıkmaya gitti haliyle olmadı.ondan sonrasındada hep stres olduk.o an yaşanacağında.
Teşekür ediyorum deniyeceğim.Doktorluk bir durum yok demişsiniz ama bence gitmelisiniz. Ya da bu sorunu çözmek için adım atmalısınız. Atıyorum güzel Bi masa hazırlarsınız,potizif yaklaşımlar sergilersiniz, değiştim ben küslükler olmasın dersiniz. Sonuc olarak sizde isterseniz duruma göre cinsellik yasanır. Bunun yasanmaması her iki tarafı da strese sokuyor. Baktınız olmuyor hemen doktora basvurmalısınız. 2 yıl gecmiş zaten böle bir küs bir barışık Bi 2 yıl daha mı gecsin? Belki cok genc olduğunuz için zaman kaygınız yok bilemedim. Sizi sevdiğinden eminseniz karakteri acısından da Bi sorun yoksa cabalayabilirsiniz,öyle düşünüyorum.Herkesin karakteri farklı sonucta. Bazı insanlar gösterebilirler bazıları gösteremez.
Öncelikle ilgilenip yorumladığınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Neresinden başlamalıyım bilmiyorum ilk aklıma gelenle başlayayım en iyisi.
Eşim ben yatmaya gittiğimde ,telefonuyla veya TV ile biraz oyalanır öyle gelir yanıma.bu bazen yarım saat bazen bir saat.birlikte yatsak ya dediğimde aynı anda yatmak zorunda mıyız diyor.uykusu hemen gelmiyormuş.sizler de farklı zamanlarda mı yatarsınız normal mi bu sizce?
Bu durumu yasayan tek kadın değilmişim buna sevinsem mi uzulsem mi bilemedim 2 aylık evliyim ve eşim çok ilgisiz cicim ayları olması gerekirken tam tersi 20 yıllık evli gibi hissediyorum kendimi sevgiliyken daha yakındık sanki evlilik uzaklaştırdı bizi ve ilgisini geri nasıl çekerim bilmiyorum özellikle sevgisini hissedip kalbimin yerinden çıkmasını istiyorum ya sadece sözleriyle belli etse o bile yeter ama seni seviyorum dan başka cümle çıkmıyor adamdan artik sadece sessizce ağlıyorum konuştuğumda beni anlamıyor çünkü içim yalniz hissediyorum kendimi boşlukta oraya buraya savrulur gibi
Sizi anlamaya calistim ilgi sevgi şevkat vs istiyorsunuz anlattiginiza göre karşı tarafın bir mutsuzluğu bir derdi var gibi görünüyor. Allah korusun boşanmak değil de çözüm yoluna gidilmeli, eşinizle bu konu hakkında konuşmayı denediginizde ne tepki veriyor ya da denediniz mi ? Birşey yok kastiniz cinsel ilişkiye girmeye mı korktunuz bayan olarak hani bu sebep olabilir diye nacizane görüşümÖncelikle ilgilenip yorumladığınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Neresinden başlamalıyım bilmiyorum ilk aklıma gelenle başlayayım en iyisi.
Eşim ben yatmaya gittiğimde ,telefonuyla veya TV ile biraz oyalanır öyle gelir yanıma.bu bazen yarım saat bazen bir saat.birlikte yatsak ya dediğimde aynı anda yatmak zorunda mıyız diyor.uykusu hemen gelmiyormuş.sizler de farklı zamanlarda mı yatarsınız normal mi bu sizce? Bu arada çocuk filan yok.
Eşim kendi başına bir şey düşünüpte beni hiç mutlu edeyim demez oldu .ilk zamanlar 1,2 bir şey yapmıştı oda küsmüştük barışalım diye idi ,normal zamanlarda yaptığı bir şey olmuyor.söyledim bende ,beni mutlu edicek bir şeyler düşünüp yapmasını istedim aklına tek gelen yemeğe götürmek .daha doğrusu düşünmedi bile,zaten haftanın belli bi günü dışarda yeriz .dışarda yemek yedircem ya işte dedi okadr.
Böylesi durumlarda sinirlerime hakim olamaz oldum artık döküp kırar oldum elime geçeni ,üzüntüden ve yalnız hissetmekten.bukadr soğuk katı davranışlı yaşanmamalı bi evlilik diye düşünüyorum. Olumlu ve sevecen davranışlar olmaz mı sevenler arasında .haftada bir veys 2 haftada 1 kavga ediyoruz konuşmuyoruz günlerce.
Boşanmayı düşünüyorum bazen,hatta sıksık.sonra boşanıncaki Hayatımdan korkuyorum daha kötüsünümü yaşarım ki diye. Ama emin olduğum bir şey var sevildiğimi sıcacık hissetmek istiyorum .ne bileyim gözümün içine sevgi dolu baksın istiyorum şımartsın istiyorum ne varki zor pahalı bir şey değil ki.haksız mıyım?
2 yıla yakın evliyiz.bir şey yaşamadık olamadı.oda etkiliyor illaki ilişkimizi.fakat ne olursa olsun seven böyle davranmaz diye düşünüyorum.bu davranışlar az çok en başında n beridir var zaten
Boşanma hakkında bilgi almak istiyorum yaşayan bilen varsa. Süreci, parasal anlamda vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?