• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik bu mu gerçekten ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani 1 yıl olmadan evlendik biz ama konuşuyordu hep ben anlatıyormuşum demek
Teşhis şu: odun biriyle evlenmissiniz

Ama bu durumu tartismadan onunla konuşun bence. Bak evlilikte sohbet önemli birbirimizle ilgilenelim,telefonuna yine bakarsin gibisinden. Baktiniz olmuyor siz de ilginizi cekin her anlamda, bi farkına varsin

İlgini uzerinden çek. Zaten calisiyormussun, ev işini aksat, arkadaşlarınla görüş ve sosyal aktivitelere katil. Bunu çok normal bir şey gibi yap, hayatının ondan ibaret olmadığını anlarsa degisebilir. Yok degismiyorsa zaten mal budur, zamanı gelince ne yapacağına karar verirsin.

7 24 seninle ilgilenemem diyor .üzülüyorum biraz teselli ediyor sonra yine aynı.calisirken de aynıydı tv izliyordu .işten gelince sonra oyun sonra yemeklerde susardı .Ben üstüne gidersem akşam da film izlerdi bazen birlikte
Teşhis şu: odun biriyle evlenmissiniz

Ama bu durumu tartismadan onunla konuşun bence. Bak evlilikte sohbet önemli birbirimizle ilgilenelim,telefonuna yine bakarsin gibisinden. Baktiniz olmuyor siz de ilginizi cekin her anlamda, bi farkına varsin

Erkeklere hislerimizi,göz teması kurup tane tane, en süslü cümlelerle anlatsakta anladiklarindan öteye gidemiyoruz.
Yeni evlisiniz.
Esinizi tanımaya başlıyorsunuz.
Telefondaki oyun veya arkadaş muhabbeti değil mesele.
Erkekler kendi ilgilerini çeken konulardan konuşmayı seviyor.Kadinlar gibi her konuda fikir beyan etmekle ilgilenmiyorlar.
Benim eşim sessiz biridir.ne zaman sohbet etmek istesem onun konuşmaktan hoslandigi seylerden konu açarım.
Demlikte çay biter.
:)
Katılıyorum. Sırf seviyorum diye hiç ilgisini çekmeyen diziyi izler,ben şu şöyle dedi bu böyle diye karakterleri anlatırım dinler güler.
Aynı şekilde hiç ilgim olmamasına rağmen yolda yürürken o seviyor diye araba konusu açarım. Başlar arabaların motorundan masrafından.😅

7 24 seninle ilgilenemem diyor .üzülüyorum biraz teselli ediyor sonra yine aynı.calisirken de aynıydı tv izliyordu .işten gelince sonra oyun sonra yemeklerde susardı .Ben üstüne gidersem akşam da film izlerdi bazen birlikte
Yani aslında erkeklerin geneli böyle. Kız kıza edilen sohbet gibi olmuyor hiçbir zaman, bu da bir gerçek

Yani aslında erkeklerin geneli böyle. Kız kıza edilen sohbet gibi olmuyor hiçbir zaman, bu da bir gerçek
Tam tersi. Çoğu kız arkadaşımla edemediğim muhabbeti ediyorum eşimle.Ki çevremde de bunun örneği çok.

Evliliğe bakış,evlilikten ne beklendiği,kendini yetiştirme,mizaç gibi konularla daha çok ilgili bence.

Annemin bana eşimle evlilik düşünmeye başladığımızda ilk tavsiyesi şu oldu.Kızım her konuda konuşabiliyor musunuz?Sıkılıyor musun onunla iken,buna çok dikkat et.
Ben babana küstüğümde hiç bir şeyini olmasa muhabbetini özlüyorum.

Benim çenem düşük eşime göre. Çok detaylı anlatırım her şeyi. Ama dengeyi kurabiliyoruz.Bazen saatlerce konuşuyoruz bazen ayrı odalarda takılıp kitap, tv gibi bireysel vakit de geçiriyoruz.Mesela bu akşam migrenim vardı keyfim yoktu.Eşim işle ilgili başladı anlatmaya:) Üff başım ağrıyor demedim, şu an seninle ilgilenemem demedim. O an çok heyecanlı anlatıyordu bölmedim can kulağıyla dinledim.
Ya da bazen ben anlatıyorum o pür dikkat video izliyor,bir şeyler okuyor oluyor. Hemen durdurup dinliyor.

Yani denge önemli. İnsan en çok eşiyle konuşabilmeli.Her konuda.Saçmalamalı,gülmeli.Başkasına anlatsanız zerre ilgi çekici ya da komik olmayan bir konu ikiniz arasında özel,kahkahalarla hatırlayacağınız anlar,anılar olabilmeli.Özel kılan bu.
İşte bu kadar. Daim olsun ❤️

Tam tersi. Çoğu kız arkadaşımla edemediğim muhabbeti ediyorum eşimle.Ki çevremde de bunun örneği çok.

Evliliğe bakış,evlilikten ne beklendiği,kendini yetiştirme,mizaç gibi konularla daha çok ilgili bence.
Zaten beklentilere göre hareket edersek kesinlikle katiliyorum. Ama TR'de odun kayniyor maalesef bu bir gerçek. Kahvehaneler yemeğini yiyip çıkan evli adamlarla dolu

Zaten beklentilere göre hareket edersek kesinlikle katiliyorum. Ama TR'de odun kayniyor maalesef bu bir gerçek. Kahvehaneler yemeğini yiyip çıkan evli adamlarla dolu
Evet maalesef.
Kimi gerçekten kütük.Kadını konuşmaya değer bile bulmuyorlar sanırsın kendisi filozof.

Ataerkil erkeklerin çoğu kadınlara saygı duymadığı için eşlerinin fikirleri dolayısıyla muhabbetleri de umrunda olmuyor. Kadınlar boş konuşur kafası çalışmaz ben bir şey anlatsam da anlamaz kafasında oluyorlar sizinki inşallah öyle değildir. Eğer öyleyse işiniz zor.

Evet maalesef.
Kimi gerçekten kütük.Kadını konuşmaya değer bile bulmuyorlar sanırsın kendisi filozof.
Yemegimi yapsin, temizligimi yapsin, aksamda bi sevissin. Tamamdir. Neyin sohbeti kadinla ne sohbeti edicem, giderim agalarla sohbetimi ederim.
Kütük kere kütük erkek modeli. Nesillerinin tükenmesi dileğiyle

Merhaba iyi günler eşimle sürekli çok oyun oynamasından ve telefona bakmasından rahatsızım hiç muhabbet edemiyoruz .hep ben konuşuyorum onları da dinliyor ya da hemen eline telefonu alıyor.Evleneli 5 ay oldu ben 7 24 seninle ilgilenemem manyak misin diyor.eş olarak bir konu hakkında uzun muhabbet edemiyoruz onu fark ettim .oyn da oynasın telefona da baksın ama benimle kahve içerken konuşsun artık istiyorum .Yani öpüyor bir sarılıyor bunu ilgi sanıyor. Ben konuşmayı seven birisiyim bir şey anlatırken yüzeysel anlatıyor ben anlatınca da sıkılıyor gibi. Evlilik böyle bir şey mi gerçekten .Böyle akıcı bir muhabbetimiz yok gibi evlendikten sonra canı isterse konuşuyor kendimi değersiz hissediyorum ne yapmalıyım yoruldum kendimi yalnız hissediyorum .
Nişanlıyken yani tanıma sürecinizde nasıldı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X