evlilik bu mu? neden bu kadar mutsuzum?

Allah yardımcın olsun cnm . tüm yazılanları okumadim ama esinle hiç konuştum mu bu konuda hoş pek dinleyecek biri gibi durmuyor ama bu evlilikten ümidini yitirdiğini mutsuzluğunu herşeyi konuş anlat içini boşalt ve son çare boşanmak tan bahset . bunu söylerken cekiniyorum çünkü adampsikopata fln bağlar şiddet uygular diye korktum .ama ne olursa olsun kendini harcama sen degerlisin ...

Çok korktum şu anda 8 yıllık beraberlikten sonra içinden bir ayı çıkmış resmen eşinizin.
Benim birlikteliğim de 10. yıla doğru gidiyor. İnşaAllah benim karşıma da böyle bir kişilik çıkmaz.

Aynı eve girmeyince anlaşılmaz diyor evliler ki haklılar. Allah yardımcınız olsun. Ben size boşan ya da boşanma diye öneride bulunamam ama bir terapiste gitmeyi kabul ederse deneyin bence .

Ve kendinize uğraşlar,hobiler edinin kafanızı dağıtın . Sürekli mutsuz olduğunuzu ve sorunlarınızı düşünmeyin.
İnsanı gerçekten çok yıpratıyor sürekli stres ve düşünce hali. Mutlu olmakta sizin elinizde.Hakkınızda hayırlısı inşaAllah.

Karşı çıkan olsun olmasın ama evlenmeden aynı evde yaşamaları bu nedenlerle mantıklı buluyorum ve beraber yaşıyorum. Bütün huyunu,suyunu da biliyorum. Yazın evlencez kismetse ve çok daha sağlam bi evliligimizin olcagini düşünüyorum.

Sizin sorununuzun cevabina gelirsem konuşup derdinizi anlatmaktan başka yapcak bisey yok. Duzelmezse de bosanmaktan başka.

Eğitiniz efendim.
Bilmemek değil, öğrenmemek ayıptır.
Belki eşinizin ailesinde yemekler o şekilde yeniyordur.
Görgü kurallarından haberi yoktur, aile içi iletişimin nasıl olduğundan bihaberdir.
Çok zor değil, 2 3 kavga edersiniz ama ilişkinizi güzelleştirebilirsiniz.

8 senede hic fark etmedinizmi bazi yönlerini...yada nasil olsa degisir diye ciddiyeme almadiniz...

Insanlari gercekten tanimak icin ayni cati altinda yasamak gerekiyor,o insanin gercek yüzünü o zaman görüyorsunuz bu firsati degerlendirin ve hayatiniza ona göre yön verin!!

Ben de 5 yillik evliyim ayrilmak istoyorum ayrilmiyor. Hem psikolojik hem fiziksel siddet goruyorum ve hamileyim. Ailem de anlamiyor. O kadar yalnizim ki kimsem yok konusacagim derdimi anlatacagim. Hayatim gelecegim herseyim bitti. Ben de sozde ask evliligi yapmistim ama cok kucuktum. Bir insan neyse odur. Kendini de oldursen duzeltemezsin. Bu bakmissin ki hayat bitmis.

tabiki evlilik bu değil sen tam bi öküze denk gelmişsin inşallah düzelir

Kavgadan gürültüden bıktığınız için susmayı tercih etmişsiniz, adam da oh ne güzel sindirdim diye tepenize çıkmış. yiyosa trafikte kavga ettiği adamlara spor yaptığı yerdekilere sinirlenip de yumurta parçalasın bakalım terbiyesiz. Sükuneti huzuru sağlamaya çalışan kadın yaranamıyo ben bunu anladım. şu saatten sonra nasıl yaparsınız bilmem ama dişinizi göstermeniz, ondan daha baskın daha arıza davranmanız gerek

Iliskisi olan biri olarak konuları okudukça ben kafayı yiyorum bu nedir ya hiç mutlu evliliği olan yok mu evlilik bu kadar kötü bi şey mi
Canim benim evlilik cok guzel yazilanlara bakipta korkma her insan ayni olmuyor onemli olan karsiniza iyi biri cikmasi ins oyle biriyle evlenirsiniz hayirli es rabbinjn kuluna bir ikramidir imtihanimizin ne oldugunu bilmiyoruz

Sekiz senelik beraberlikten sonra evlendik. Çok şaşırtıcı değil mi.
Bizde öyle evlendik. Uzun süre birlikteydik. Malesef değişiyorlar. Koklayıp anlayamıyor bazen işte insan :)
Nasıl düzelebilir bilmiyorum bende. Aynı durumdayız. Bulursan bir çare bana da söyleyiver :)

İnanamıyorum bu adama bir dr yemek mi pisiriyorusun... 8 yıl beraberlikle sonra diyorsun nasıl olur anlamadım hiç mi tanıyamadın evlenmeden önce...
Uzun zaman çıkan çiftler hakkında yapılan genellemelere de katılmıyorum. İlişkileri açısından artıları eksilerini geçiyor çünkü. Ben de eşimle 10 yıl beraberlikle sonra evlendim yaşımız kucuktu. Hep yararını gördüm. O yüzden eşim kötü davranıyor dediğinde ilk aklımıza gelen genelde "görücü usulü mu evlendiniz ? " oluyor.

Benim anlamadığım cidden 8 yıl nasıl tanımadıginiz... Ayrı sehirlerdeymidiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…