evlilik bu mu? neden bu kadar mutsuzum?

Sekiz senelik beraberlikten sonra evlendik. Çok şaşırtıcı değil mi.
Çok şaşırtıcı gerçekten. Ben görücü diye düşünmüştüm. Onca zaman geçirdiniz 8 senede iyisi kötüsü. Nasıl oldu ki bunlar bu hale geldi. Sizmi görmediniz hep varmıydı yoksa evlenince mi saldı kendini. Bu kadar mutsuzluk fazla bu kadar beraberliğe.

Heyacani kacmis rutine baglamis pasamiz...yasasin savas ,konusun aciklayin trip cani cektiyse yapin anlayistan anliyoraa gosterin aman evlilikte cok sikiciymistan girip duzelecekse yapin is birakma eylemi yapin ilginizle duzelecekse ilgilenin yapmamanizla duzelecekse yapmayin sasirtmanizla duzelecekse sasirtin vs bu adam neyle heyecanlanir yola gelir az cok tanirsiniz hiicc yorulmayin once onu yontun sonra yorulun once intikam burun surtme degerin anlasilmasi ...deneyin deneyin deneyin cunku atsan atilmaz.satsan satilmaz.kivaminda.kendisi

Bence evlilik tamamen şans kader işi. Sürekli aynı heyecanı yaşayacağını sanan ve beklentisi olan insanlar aynı evde yaşayamaz hale geliyor. En kısa çözüm olarak boşanıyor. Erkekler de sorumluluk zor gelince ayriliriz çocuğu da anne alır bende rahatlarim kafası yaşıyor. Allah herkesin karşısına iyi insan çıkarsın inşallah. Sosyal hayatlar edinmek lazım. Yoksa sadece evdeki eşe odaklaniyoruz ve ondan da aynısını bekliyoruz. Kurslar sosyal sorumluluk vs. Gibi uğraşlar bulmak lazım ki kafalarimiz başka şeylerle de meşgul olsun.

bence bu kadar hırpalanmadan kendin için bişey yapmalısın resmen çift karakterde bi adam
senin durumun daha kötü olmadan kendine öncelkik ver dikkattli ol
çalışmıyorsan hemen işe başla derim

Bir sene oldu. Bu şekilde degildi. Ayni eve girmeden cozebilmek cok zormus. Değil mi kirk senelik evli gibi davranıyor. Bilmiyorum sorun bende mi diye düşünür oldum.
adam seni ısırıyor, vuruyor, tekmeliyor, kaba davranıyor, muhatap almıyor, sallamıyor, umursamıyor, asabi vb bir sürü saçma sapan hareketleri var ve sen hala sadece mutsuzum diyorsun. enteresan.
kapıyı gösterip kovman gerekirken hala koca diye eve kabul ediyorsun.
ne diyeyim bazıları arabesk sever.

Şiddette mi varmış

Siz de onu ciddiye almayın o zaman. Eksikliginizi hissetsin
Yemek ,ütü ev işi vs yapmayın mesela.
Tepkinizin farkına varsın
Kaldı ki duzelmesse sizin hayatınız bunlarla ugrasamayacak kadar değerli

evlilik bu değil ya ama coğu insan bunu yasaıyor

nasıl ya çok ilginç bi insamış

Yerinde olsam yemek diye kendime göre yemekler yapar, yerim o gelmeden.
O yerken sen kendine kurduğun dünyada ayrı takıl.
Al eline kitap mesele, tüm dikkatin onda olsun.
Sorduğu bir kaç soruyu geç duy, hee efendim anlamadım diye sabrını sına.
Arama, sorma, ilgiyi kes.

Sen yapmazsan o daha beter bir hal alacak bilgin olsun.

evlilikte değil eşlerde sorun oluyor olursa, sizinki de o hesap, inşallah yontarsınız ne diyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…