- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Çok şaşırtıcı gerçekten. Ben görücü diye düşünmüştüm. Onca zaman geçirdiniz 8 senede iyisi kötüsü. Nasıl oldu ki bunlar bu hale geldi. Sizmi görmediniz hep varmıydı yoksa evlenince mi saldı kendini. Bu kadar mutsuzluk fazla bu kadar beraberliğe.Sekiz senelik beraberlikten sonra evlendik. Çok şaşırtıcı değil mi.
Koy kapinin onune bak nasil duzeliyor embesilSekiz senelik beraberlikten sonra evlendik. Çok şaşırtıcı değil mi.
Sekiz senelik beraberlikten sonra evlendik. Çok şaşırtıcı değil mi.
bence bu kadar hırpalanmadan kendin için bişey yapmalısın resmen çift karakterde bi adamTabiki böyle değildi. Ama son iki sene farklı sehirlerdeydik. Illaki hersey mükemmel diyemem ama su an yasadiklarimla kiyaslanamaz. Benim en büyük hatam ailesini gözardı etmem oldu. Babasi çok kotuydu olsun sevgilim iyi dedim. Cok cekmis babasindan dedim. Ama su an anlıyorum onu ne kadar etkiledigini.
adam seni ısırıyor, vuruyor, tekmeliyor, kaba davranıyor, muhatap almıyor, sallamıyor, umursamıyor, asabi vb bir sürü saçma sapan hareketleri var ve sen hala sadece mutsuzum diyorsun. enteresan.Bir sene oldu. Bu şekilde degildi. Ayni eve girmeden cozebilmek cok zormus. Değil mi kirk senelik evli gibi davranıyor. Bilmiyorum sorun bende mi diye düşünür oldum.
Inanir misin bunu da yaptim. Corbayi icmeden ikinci yemege gecti. Bir de surat astı çok sıcak diye.
Şiddette mi varmışadam seni ısırıyor, vuruyor, tekmeliyor, kaba davranıyor, muhatap almıyor, sallamıyor, umursamıyor, asabi vb bir sürü saçma sapan hareketleri var ve sen hala sadece mutsuzum diyorsun. enteresan.
kapıyı gösterip kovman gerekirken hala koca diye eve kabul ediyorsun.
ne diyeyim bazıları arabesk sever.
nasıl ya çok ilginç bi insamışEvet çok uzun süredir birlikteydik. Sabahlari kendisine fazladan yumurta haslatir. Sonra bana vermeye çalışır. Sirf hatri için yerim. Olur da yemek istemiyorum dersem elinde sıkıp parcalar. Tavir yapar. Ben çok yoruldum. ne nesem kaldi ne huzurum.
sakın çocuk yapma en kısa zamandada kurtul bu adamdanYok. Bir ara çok istedi ne yapacaksa! Düşünmüyorum ben.
galiba uzun zman sevgili olunca böyle oluyor aşk heyecan kalmıyor herhalde
Cidden uzun ilişkilerde böyle mi olur yaHiç ilgisi yok.
Siz birine sevgi beslemeseniz bile bu şekilde davranır mısınız?
Adam da merhamet, insanlık yok bir kere, uzun ilişkiden değil.
Cidden uzun ilişkilerde böyle mi olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?