evlilik bu mu? neden bu kadar mutsuzum?

benimkinde saygısızlık sınırı yoktu artık sofra başında beni beklemesini muhabbetini geçtim adam gaz çıkartıyordu sesli sesli yemek yerken hemde..

sen tiksindinmi orda nimet var ağzında yemek var.. pessssss

totosunda tekme izim hala duruyordur heralde bütün kk tanıdı artık beni vurdum tekmeyi ohhh kurtuldum kimse bana böyle davranamaaaaazzzzzzzzzz.

tabiki tek sebep bu değildi hatta diğer sebeplerin yanında bu incir çekirdeği kadar küçük kalıyordu:)

çorbayı çoook ısıtın. böylece yavaş içmek zorunda kalır:) şaka bi tarafa da erkekelrin böyle zamanları olabiliyor.aile danışmanına giiidin bence.

Uzun süreli ilişkilerde hep böyle mi oluyor
Yok canım olmuyor.Ben eşimle 7 senenin sonunda evlendim.8.senedeyiz çok şükür.
Lakin konu sahibinin eşi insangillerden değil.Beden insan ama ruh bir hayvan türünde.
Bu kadar saygısız biri ile gerçekten devam etmek istiyorsan konu sahibi sabır diliyorum.

neden eşinizin evlenmeden önceki karakterini söylemiyorsunuz
cidden merak ettin kaç kişi sormuş bunu çünkü
Tabiki böyle değildi. Ama son iki sene farklı sehirlerdeydik. Illaki hersey mükemmel diyemem ama su an yasadiklarimla kiyaslanamaz. Benim en büyük hatam ailesini gözardı etmem oldu. Babasi çok kotuydu olsun sevgilim iyi dedim. Cok cekmis babasindan dedim. Ama su an anlıyorum onu ne kadar etkiledigini.

çorbayı çoook ısıtın. böylece yavaş içmek zorunda kalır:) şaka bi tarafa da erkekelrin böyle zamanları olabiliyor.aile danışmanına giiidin bence.
Inanir misin bunu da yaptim. Corbayi icmeden ikinci yemege gecti. Bir de surat astı çok sıcak diye.

O zamanlar nasildi ne kadar oldu evleneli cocuk varmi esiniz neden 40 senelik evli adamlar gibi davraniyor?
Bir sene oldu. Bu şekilde degildi. Ayni eve girmeden cozebilmek cok zormus. Değil mi kirk senelik evli gibi davranıyor. Bilmiyorum sorun bende mi diye düşünür oldum.

tamam da siz nasil evlediniz ki bu adamla gorucu usulu falan mi ?bu anlattiklariniz bana 70-80 li yillarda (babam da dahil) eski kafali sevmeden sevgi ask nedir bilmeden sadece kadinin tipine bakarak yada ailesi uygun gordu diye evlenmis bir yurdum erkegini anlatiyor.
Yil olmus 2016 profilinizde muhendis yaziyor belliki okumus egitim gormus birisiniz bu sekilde davranan bir adamin evlilik onceside yaklasimindan deger yargilarindan baska erkek ve kadinlara davranisindan baska kisilere tepkilerinde, bencilliginden size verdigi degerde herseyden eger kor degilseniz herseyinden boyle bir kalas oldugu kolayca anlasilabilecek birsey.
Birden bire evlenince boyle oldu demeyin dusup bayilirim, bir adamin ruhunda odunluk varsa birden bire ortaya cikmaz bu yani. Evlenirken nasil bir moda giriyor bu kadinlarda bu denli gozlerine perde iniyor ben anlamiyorum.
Daha cok etki etsin diye fazla doz ilac alan bir adamdan bahsediyoruz, koydeki bakkal amca bile artik bunu yapmayacak kadar sagduyuluken bu adamin cok mu aradiniz.

Ne diyelim odunun biriyle evlenmissiniz onu adam edene kadar omrunuz gecer sizin, adamin oncelikle sizi insan yerine koydugu falan yokki sizi zorla mi evlendirdiler bu adamla. Eve gelince yuzunuze bakmiyor sizi adeta evin hizmetcisi islerini goren biri olarak goruyor, soyle erkekleri okudukca nefret ediyorum gercekten. Ve bu devirde hele hele de okumus genc kizlarin (hani biraz daha insan deneyimi oldugunu dusunuyorum) bu tarz adamlarla nasil evlendiklerini anlamiyorum ben.

Evinden disari cikmamis universite yuzu gormemis yada ailesi disinda insanlarla pek icli disli olmamis bir genc kadin olsa deriz ki garibi insan mi tanidiki kocasinin bir lafina kandi etti deriz ama oteki turlu cidden saflik oluyor.
Hanimefendi o adam zikkimin kokunu yesin corba yerine, sizi eger adamdan saymiyorsa, siz onun sagligini dusunurken size bagirip azarliyorsa. Oylelerine yaranilmaz psikopattir, evdeki kadini stres topu olarak kullanir, mali gibi davranir, her istediginde istedigini yapmakta ozgur oldugunu bir obje olarak goruru. Onlarin gozunde kadinin hcbir degeri yoktur, sizin bir fikriniz hatta dusunme yetiniz yoktur.

kusura bakmayin tam manyakmis sizi adam, sizce normalmi su anlattiginiz hareket ???

Sekiz senelik beraberlikten sonra evlendik. Çok şaşırtıcı değil mi.
Bu mutasyonunu sebebi ne? Böyle giderse biteceğini bilmeli. Hiçbirimiz hayata başkasının kahrını çekmeye gelmiyoruz. Bence mümkünse biraz uzaklaşın, evden gidin düşünün karar verin ve sebebini sorun. Söylemiyorsa veya çözmüyorsa iyisi bırakıp gitmek.
Ama dendiği kadar kolay yapılmıyordur tabi.
Kolaylıklar,

Yeni mi evlendin ha pardon sende mi yoksa şu hayvan severlerdensin direk aklıma görücü usulü evlilik mi oldu diye düşünürken 8 yıllık bi birliktelikten sonra evlendiğini okudum şu dünyaya bi daha gelsem erkeklerle aynı yolda yürümem mühür gözlü arkadaşa katılıyorum

Bir sene oldu. Bu şekilde degildi. Ayni eve girmeden cozebilmek cok zormus. Değil mi kirk senelik evli gibi davranıyor. Bilmiyorum sorun bende mi diye düşünür oldum.

hanimefendi esine saygi ve sevginin bencil olmamanin karsisindakini insan yerine koymanin evliligin tanismanin sevgili olmanin suresiyle alakasi yok kendinizi kandirmayin, adam okuzmus zaten sadece siz yeni fark etmissiniz oda nasil oluyorsa artik.
Birde kendiniz demi ariyorsunuz sorunu pes dogrusu pesss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…