- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
Dün gece spora gitti demiştim. Geldi kapıdan girer girmez bugunlerde seni ne kadar çok sevdigimi düşünüyorum dedi. Ne hissettim biliyor musun. Hicbirsey. Eşimin bana hissettirebildigi korku endise tedirginlik. Güzel şeyler yok. Herşeyin içi boş anlamini yitirmiş. Böyle bir adam günde yuz kere seni seviyorum dese bile inanılır mi. Inanilmaz. O sadece kendisini seviyor. Sabah isyan etto yine. Is yerinde giydiği gomleklerini begenmiyormus. Eee alalim yenilerini o zaman. Ben yikayip utuluyorum. Daha ne yapabilirim. Ben almadim ki onları ona yada yeni alamazsin da demiyorum ki. Iletisim yok. Olumluluk hali sıfır.
Sekiz senelik beraberlikten sonra evlendik. Çok şaşırtıcı değil mi.
Burda yazdığın dan anladığım eşin de mutsuz senden dolayı değil ama şükür süz. Yani nasıl düzelir. Eğer şiddet girmeyecegine eminsen kazan kaldırma zamanin gelmiş çoktan.Dün gece spora gitti demiştim. Geldi kapıdan girer girmez bugunlerde seni ne kadar çok sevdigimi düşünüyorum dedi. Ne hissettim biliyor musun. Hicbirsey. Eşimin bana hissettirebildigi korku endise tedirginlik. Güzel şeyler yok. Herşeyin içi boş anlamini yitirmiş. Böyle bir adam günde yuz kere seni seviyorum dese bile inanılır mi. Inanilmaz. O sadece kendisini seviyor. Sabah isyan etto yine. Is yerinde giydiği gomleklerini begenmiyormus. Eee alalim yenilerini o zaman. Ben yikayip utuluyorum. Daha ne yapabilirim. Ben almadim ki onları ona yada yeni alamazsin da demiyorum ki. Iletisim yok. Olumluluk hali sıfır.
Anlattigin seyleri benim eski kocam gergin ve kavgali anlarimizda yapardi. Seninki yemegini yiyormus, benimki yemezdi, yemedigi gibi evdede olmazdi zaten. Ve o gergin ve kavgali anlarimizda gunlerce takindigi bu tavir bana tasiyamayacagim bir yuk haline gelmisti. Katlanamadim, mutsuzluktan dibe vurmustum. Mutluyken bile bilincaltinda izlerini tasiyordum mesela bir hafta onceki kavgadaki gerginligimin.Bir yıllık. Mutsuzluktan olecegim.
Iyi akşamlar arkadaşlar. Şu an evin sessiz duvarları üstüme üstüme geliyor. Yalnızım. Mutsuzum.
Eşimin davranışları konuşması bazen de konuşmamasi yemek yeyisi bana tavırları... o kadar çok şey var ki rahatsız olduğum. Doğru sözcük rahatsız olmak mi bilmiyorum ama birseyi çok iyi biliyorum BEN MUTSUZUM hem de çok.
Eve geldi çok açım yemek hazır mi dedi hazır dedim üzerini değiştirdi oturduk masaya. Ben daha tv de izleyeceğimiz programi ayarlayana kadar çorbasini bitirdi. Asla beni beklemez hatta çoğu zaman kaseyi kafasına kaldırıp birkac saniyede bitirir çorbayi. Benim elimden tv kumandasini aldi sen diğer yemegi koy ben açarım dedi. Yemegini bitirdi kalkti. Koltuktaki kosesine geçti yarim saat yatti. Sonra da kalkip spor yapmaya gitti. Gitmeden once spor corabini cekmecesinde olmasına ragmen bulamayip neden bu evde aradigim hicbirseyi bulamıyorum diye isyan etti. Iletisim yok. Sevgi yok. Düşünce yok. Huzur ve mutluluk da bende yok. Tum gun gormemisiz birbirimizi ve sadece bu kadar konustuk.
Dun gece de hasta oldugu icin bi burun açıcı vardi onu kokluyordu. Fazla kokladi dedim ki zarari olur o kadar koklama. Bağırdı kafa ütüleme bi geç yat diye. Şöyle soyleyim bir ölçek alınması gereken ilactan üç ölçek alıyor etki etsin diye. O çok hastaymis olecekmis oksurukten.
Ben o kadar imreniyorum ki eşi kendisine değer veren insanlara. Ben neden böyle bir hayat yaşıyorum. Bunun yolu yordami nedir. Benim beceremedigim yada bu şekilde düşünmeye mecbur bırakılma sebebim nedir.
Çok yoruldum. Artık tepkisizim.
Senlik bişey yok canım o kocayı değiştir bak nasıl mutlu oluyosunIyi akşamlar arkadaşlar. Şu an evin sessiz duvarları üstüme üstüme geliyor. Yalnızım. Mutsuzum.
Eşimin davranışları konuşması bazen de konuşmamasi yemek yeyisi bana tavırları... o kadar çok şey var ki rahatsız olduğum. Doğru sözcük rahatsız olmak mi bilmiyorum ama birseyi çok iyi biliyorum BEN MUTSUZUM hem de çok.
Eve geldi çok açım yemek hazır mi dedi hazır dedim üzerini değiştirdi oturduk masaya. Ben daha tv de izleyeceğimiz programi ayarlayana kadar çorbasini bitirdi. Asla beni beklemez hatta çoğu zaman kaseyi kafasına kaldırıp birkac saniyede bitirir çorbayi. Benim elimden tv kumandasini aldi sen diğer yemegi koy ben açarım dedi. Yemegini bitirdi kalkti. Koltuktaki kosesine geçti yarim saat yatti. Sonra da kalkip spor yapmaya gitti. Gitmeden once spor corabini cekmecesinde olmasına ragmen bulamayip neden bu evde aradigim hicbirseyi bulamıyorum diye isyan etti. Iletisim yok. Sevgi yok. Düşünce yok. Huzur ve mutluluk da bende yok. Tum gun gormemisiz birbirimizi ve sadece bu kadar konustuk.
Dun gece de hasta oldugu icin bi burun açıcı vardi onu kokluyordu. Fazla kokladi dedim ki zarari olur o kadar koklama. Bağırdı kafa ütüleme bi geç yat diye. Şöyle soyleyim bir ölçek alınması gereken ilactan üç ölçek alıyor etki etsin diye. O çok hastaymis olecekmis oksurukten.
Ben o kadar imreniyorum ki eşi kendisine değer veren insanlara. Ben neden böyle bir hayat yaşıyorum. Bunun yolu yordami nedir. Benim beceremedigim yada bu şekilde düşünmeye mecbur bırakılma sebebim nedir.
Yok. Bir ara çok istedi ne yapacaksa! Düşünmüyorum ben.
Iyi akşamlar arkadaşlar. Şu an evin sessiz duvarları üstüme üstüme geliyor. Yalnızım. Mutsuzum.
Sekiz senelik beraberlikten sonra evlendik. Çok şaşırtıcı değil mi.
Ben de 5 yillik evliyim ayrilmak istoyorum ayrilmiyor. Hem psikolojik hem fiziksel siddet goruyorum ve hamileyim. Ailem de anlamiyor. O kadar yalnizim ki kimsem yok konusacagim derdimi anlatacagim. Hayatim gelecegim herseyim bitti. Ben de sozde ask evliligi yapmistim ama cok kucuktum. Bir insan neyse odur. Kendini de oldursen duzeltemezsin. Bu bakmissin ki hayat bitmis.
sanki kendimi okudum bende neredeyse yarim senedir evliyim bizimkisi gorucu usulu oldu uzun birliktelik veya gorucu usulu fatk etmiyomus anladim. evde yanlizim duvarlar ustume ustume geliyo. sevgi saygi iletisim yok. benn gunluk tutmaya basladim iyi geldi bana icimdeki herseyi yazfim. ben evligi bambaska hayal etmistim ben birse daha evleneli iki ay olmusken tokat tekme yedim. 23 yasindayyim coktum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?