Oturup konuştunuzmu hiç peki , yani insanlar kolay kolay değişmez tabi ama sevgi varsa çocuk için falan filan ortak noktada buluşulabilir sanki .Kesinlikle birbirimizi tanımadan, beklentilerimizin ne olduğunu bilmeden evlenmişiz. Daha doğrusu ben kendimi iyi tanımıyormuşum.
6 ay sevgili, 1 yıl da nişanlı kaldık ama farklı şehirlerdeydik. Ailemle birlikte kalıyordum ve çok mutsuzdum. Eşim de çok iyi bir insandı ve mutlu olacağımızı düşündüm. Hala iyi bir insan olduğunu düşünüyorum ama ayrı dünyanın insanlarıyız. Eşim kitap okumaz, film seyretmez. Birikim yapmayı, ailesi ve arkadaşlarıyla takılmayı sever. Bense gezmeyi çok seven, okuyan, filme, sinemaya meraklı biriyim. Onunla konuşacak hiçbir şey bulamıyorum. Hayattan beklentilerimiz çok farklı ve ben artık bunaldım.görücü usulü mü evlendiniz? ne kadar sevgili kaldınız?
Konuştum, 3 ay işi nedeniyle ayrı kaldık. Hep değişeceğine söz verdi ama ben artık inanmıyorum. Onsuz daha mutluyum.Oturup konuştunuzmu hiç peki , yani insanlar kolay kolay değişmez tabi ama sevgi varsa çocuk için falan filan ortak noktada buluşulabilir sanki .
Eşim boşanmak istemiyor. Birkaç defa dile getirdim, benim abarttığımı düşünüyor. Çünkü bir elim yağda, bir elim balda ona göre. Bence haksız sayılmaz. Onun sayesinde güzel bir sitede oturuyorum, güzel bir arabam var. Ama sevgi yok bana göre. Ya da beni benim istediğim şekilde sevmiyor.Sevgisiz yaşamak istemiyorum.Peki o da istiyor mu boşanmak? Eğer o da sen de eminseniz maddi olarak oğluna destek olur boşansanız bile o hala eşinizin oğlu kalacak. Sen de çalışıyormuşsun zaten
Manevi kısma gelirsek sevgisiz bir ortamda büyümesi onu sevgiden mahrum bırakır ancak boşansanız baba olgusundan mahrum bırakmaz. Görüşürler zaten. Erken yaşta olduğu içinde psikolojik olarak çok fazla yıkım yaşamaz. Boşanmış bir ailenin çocuğu olarak söylüyorum.
Yine de evlilikte kurtulabilir bir yanını görmek ve çabalamak istiyorsan çabala. Tamamen bitmişse ve eminsen ayrıl
Belki milyonlarca defa konuşmuşuzdur. Ama beni hiç ciddiye almadı. Yarın ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum ama babam boşanmamızı hoş karşılamaz. Ben de öylesine geldim diyeceğim zaten.Bunlari karsilikli oturup konustunuz mu? Cift terapisi alabilirsiniz belki. Yapilacak hic bir sey kalmadi ve gercekten basliktaki gibi hissediyorsaniz hayat sizin hayatiniz onunuze bakmalisiniz.
Hıım siz gayet kararlısınız aslında okey , sizde herşey bitmiş , mutsuz olduğu yerde kimse durmasın bence zaten .Konuştum, 3 ay işi nedeniyle ayrı kaldık. Hep değişeceğine söz verdi ama ben artık inanmıyorum. Onsuz daha mutluyum.
farklı şehirlerdeydik demişsiniz, yanınıza ne sıklıkla gelirdi? bu süreçte size nasıl davranırdı?6 ay sevgili, 1 yıl da nişanlı kaldık ama farklı şehirlerdeydik. Ailemle birlikte kalıyordum ve çok mutsuzdum. Eşim de çok iyi bir insandı ve mutlu olacağımızı düşündüm. Hala iyi bir insan olduğunu düşünüyorum ama ayrı dünyanın insanlarıyız. Eşim kitap okumaz, film seyretmez. Birikim yapmayı, ailesi ve arkadaşlarıyla takılmayı sever. Bense gezmeyi çok seven, okuyan, filme, sinemaya meraklı biriyim. Onunla konuşacak hiçbir şey bulamıyorum. Hayattan beklentilerimiz çok farklı ve ben artık bunaldım.
Herkesin sevgisini gösterme biçimi farklıdır. Herkes canımla cicimle gösteremez. Yaptıklarıyla anlatır söyleyemese bile. Ben seni sevdiğini ve değer verdiğini düşünüyorum. Sevmeseydi inan daha farklı olurdu. Ama sevgisini göstermekte başarısız oluyor. Bir kadın gerçekten aşk, sevgi ve ilgi ile beslenir o yüzden sana hak veriyorum. Bence ikna edip iyi bir çift terapistine gidin. Boşanmak kolay anlaşmalı ise 20 dakika da biter. Zor olan anlaşmak. İkna olmazsa bitireceğini söyle bu sefer kararlı ol. Eminim ikna olacaktır. Belkide kurtarabilirsiniz evliliğinizi. Hayırlısı olsunEşim boşanmak istemiyor. Birkaç defa dile getirdim, benim abarttığımı düşünüyor. Çünkü bir elim yağda, bir elim balda ona göre. Bence haksız sayılmaz. Onun sayesinde güzel bir sitede oturuyorum, güzel bir arabam var. Ama sevgi yok bana göre. Ya da beni benim istediğim şekilde sevmiyor.Sevgisiz yaşamak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?