- 17 Ağustos 2011
- 24.629
- 155.079
- 798
Yaaaa bekar hayatım çok güzel,acikçasi kaybetmek istemiyorum. Mesela daha yeni işten ayrılıp bilet alıp komşu ülkeye gittim. Kenardaki param bana yeter, ödemem gereken masraflar yok, ailem 'nereye böyle' demeyi bırakalı çok oldu. Ya da sırf öylesine, biri çağırır o şehre giderim, çoğu akşam eve geliş saatim 11, eşle dostla tiyatroya gitmeyi, tanımadığım turistlerle buluşup onları gezdirmeyi severim.Evliliği neden boyu aşılamaz sorumluluk olarak görüyorsunuz ki ? Görmeyin bence . Çünkü gerçekten sorumluluklar paylaşıldıkça insan rahatlıyor . Ben evlilikten korkardım .Genel olarak da sizin gbi düşünüyordum . Bayağı sevdim evli olmayı şaşırtıcı bir biçimde .Evliliği övüyor gbi oldum dimiEvlenmek istemiyorsanız kesinlikle evlenmeyin saygı duyuyorum. Asılamaz sorumluluk sözcükleri dikkatimi çekti sadece :)
Evlenince her akşam evde adam beni bekliyor. Ne kadar spontane plan yapacağım ki? Ayrıca düşünmem gereken ev bütçesi olacak, evin eksikleri, sorumlulukları, ne kadar beraber yapsak da yemeği,temizliği,çamaşırı ütüsü (aile evinde biriktirip haftada bir kendi kiyafetlerimi yıkıyorum,çogununu utusuz giyiyorum oluyo bitiyo)
Ne bileyim...
Bir de flortoz biriyim..coook severim ki yeni biriyle tanışayim,minik minik yakinlasayim,tanimaya çalışayim, onla planlar yapayım, kalbimi yeni başlayan aşkın heyecanı pitpitlatsin böyle

O yüzden evliliğe biraz uzağım. Bu arada 31 olacağım bu yaz

Ama yengeç burcuyum. Muhtaç olduğum evcimenlik zaten bana verilmiş