Evlilik çok zor

Bu kadar ayrı kalacak sebep ne ? Neden kavga ettiniz
Ailesinin geçmişte yaşadığı bi konu açıldı bende babasının da haksız olduğu tarafların olduğunu söyledim o babasını suçlar gibi konuştuğum için sinirlendi önce sesini yükseltti neden bağırıyorsun dediğimde aynı anda üzerini değiştiriyordu diğer odada ve kapıya falan ses çıkartarak açmaya kapatmaya başladı aynı zamanda bişeyler söylendi ama duyamadım büyümesin istememiştim sonra yatak odasına gelmedi bütün gece şoka girdim saatlerce ağladım sonrada uyuyakalmışım ve işte üç gündür birbirimizin hayatında yok gibiyiz.

Böyle bi sebep yüzünden 3 gün küs kalınmaz ki babasını mı çok kötülediniz ?
Hassas bi konuydu ama kötülemek değildi bence benim olaya bakış açımdan onun yaptığı davranışların bazılarının doğru olmadığını söylemiştim

Üç yıldır evliyiz ve üç aylık hamileyim kocamla kavga ettik benimle aynı yatakta yatmıyor aynı oda da dahi bulunmuyor konuşmuyoruz yemekleri ayrı yiyoruz ne yapmalıyım?
Sebebini yazmamissiniz.Elbet barışacak.

İletişim kurmalisiniz.
Benim için ilk adımı atmak çok zor ne yazık ki bu kocam için de geçerli ama kadınlar yine de çok hatalı değilse kocasından bir adım beklemez mi işte böyle düşündüğüm için sanırım iletişim de kuramıyoruz

Hassas bi konuydu ama kötülemek değildi bence benim olaya bakış açımdan onun yaptığı davranışların bazılarının doğru olmadığını söylemiştim
Babası için 3 gün küs kalması çok tuhaf birde geçmişte yaşanan bir olay için. Hamilesiniz keşke daha hassas olsaymış

Bilemiyorum ya trip mrip küsmek bana çocukça geliyor ki cocuklar bile yapmıyor, insaniz, ne derdimiz varsa konusarak cozecegiz baska yolu yok
Yatak vs ayirmak evliliğe zarar veren şeyler, ve bunun günlerce uzamasi..

Bu düşünce çok yanlış, ilk adımı erkek atar diye bir şey yok bu tamamen toplum dayatması... Barışmak istiyorsanız ilk adımı siz atın hiçbir şey kaybetmezsiniz.

Olaylarla ilgili düşüncelerinizi tabi ki dile getirebilmelisiniz. Hakaret ya da aşağılama içermediği sürece bu durum kavga ya da küslük sebebi olamaz bana göre.
Hatta evlilikte küslük olmamalı. Aynı evin içinde yıpratıcı. İletişimle her şey hallolmalı.
Üstelik siz hamilesiniz. Üzülüp bebeğinizi de üzmeyin lütfen

Ilk adimi siz atmis olun bir sey olmaz, guzelce konuşalım hayatim deyin, sakince düsuncelerinizi anlatın, onu dinleyin.
Kavga aninda hem nabız hem ses yükseldiği icin anlamiyoruz birbirimizi.

Bu düşünce çok yanlış, ilk adımı erkek atar diye bir şey yok bu tamamen toplum dayatması... Barışmak istiyorsanız ilk adımı siz atın hiçbir şey kaybetmezsiniz.
Barışmak istiyorum ama kendimi bu davranışları haketmiş görmüyorum bu yüzden adım atamıyorum kendimi hatalı görmüyorum ama yinede özür mü dilerim demeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…