Evlilik çok zor

Siz kendinize gore, o da kendine gore haklıdır, kimse yüzde yüz suclu olamaz. Ozur dileyin de demiyorum ama konuşun. Tatliya baglanacaktir eminim..

Ilk adimi siz atmis olun bir sey olmaz, guzelce konuşalım hayatim deyin, sakince düsuncelerinizi anlatın, onu dinleyin.
Kavga aninda hem nabız hem ses yükseldiği icin anlamiyoruz birbirimizi.
Bu yaşadığımız küskünlük ve yatak ayırma ilk değildi bikaç defa daha oldu ve hep ilk adımı atan ben olduğum için barışabildik bana hep sen bir kere sarılsan bitecek sende uzatıyorsun diyo ama o da bana bir kere sarılsa bitecek neden bekleniyor o adım haksız mıyım cidden ya

Neden kavga ettiniz anlatin da ne diyeceğinizi düşünelim
Sebep burada

Küsme huyu erkek kadin fark etmez iletisim yollarin sagliksiz oldugunu gösterir. Iki tarafa da yakismaz. Madem bir anlasmasizlik var oturup konusulur. Cözülür. Özür dilenecek birsey varsa özür de dilenir. Birbirinizden böyle 3 dolu gün calmis oldunuz. Ramazan üstüne hamilesiniz. Detaylari bilmiyorum o yüzden ilk adimin kimden gelmek zorunda oldugunu bilemem, ama gerekiyorsa ilk adimi siz atin. Ortada cözülmeyecek birsey görmedim. Kaybettiginiz zamana ve enerjiye yazik. Üstüne iletisim problemler evliligi yoruyor hatta bitirebiliyor

Barışmak istiyorum ama kendimi bu davranışları haketmiş görmüyorum bu yüzden adım atamıyorum kendimi hatalı görmüyorum ama yinede özür mü dilerim demeliyim
Özür dilerim demenize gerek yok 'biraz konuşalım mı' diyerek konuşmaya davet edin ve ikiniz de birbirinize kırıldığınız noktaları anlatın.

Eşinize babasıyla ilgili tam olarak neler dediniz bilmiyorum, çok hassas bir konu. Ne olursa olsun eşimin veya ailesinin ailem hakkında kötü konuşmasına izin vermem, aynı şekilde ailemin eşim hakkında kötü konuşmasına da. Eşimin ailesi hakkında da olumsuz düşüncelerim olduğunda kendime saklarım, beni doğrudan ilgilendirmedikçe tabii.

Özür dilerim demenize gerek yok 'biraz konuşalım mı' diyerek konuşmaya davet edin ve ikiniz de birbirinize kırıldığınız noktaları anlatın.
Bir önceki böyle bi kavgadan sonra yüne bikaç gün sonra konuşalım mı diye yanına gittim bana sonra dedi bende neden demiştim o da sen istediğinde konuşmak zorunda mıyım şuan da konuşmak istemiyorum demişti ve bir gece daha ağlama kriziyle bitmişti öyle işte unutamıyorum

Kocam benim ailemdeki olumsuz şeyleri bana söyleyebiliyor bende anlayabiliyordum yada kabul etmiyordum ama yünüyüm tepkiler vermiyordum ben sadece geçmişte yanlamamış bi olar hakkında yorum yaptım ne hakaret vardı ne de küfür bu kadar tepki almam normal mi üstelik kocamla ailelerimiz hakkında rahatça konuşamayacak olmak kötü değil mi

Hmm ne desem bilemedim... Birlikte vakit geçiriyor musunuz? İletişimsizlik bi evliliği içten içe çürüten bir şeydir bebeğiniz de olacak madem bu iletişimsizlik konusunu çözmeye bakın birlikte mümkün olduğunca zaman geçirin.

Anladim simdi, bu kadar buyuttugune gore kesin babasi haksizdir zaten
Otomatik olarak savunmaya gecmis.
Yani eşinin babasına hakaret etmediyse tepki normal değil zira. Konuya yorum yapıldı diye 3 gün küsülür mü Allah aşkına
Ben konuyu unuturum 3 günde

Yani eşinin babasına hakaret etmediyse tepki normal değil zira. Konuya yorum yapıldı diye 3 gün küsülür mü Allah aşkına
Ben konuyu unuturum 3 günde
Seni sevmedim süt oğlan, babani da sevmezdim zaten.... ya bu erkekler cok tuhaf, sanki babasina sövmüs

Seni sevmedim süt oğlan, babani da sevmezdim zaten.... ya bu erkekler cok tuhaf, sanki babasina sövmüs
Kadın hamile üstelik.. Normalden de özenli davranması gerekirken hanımefendi yok yere ağlayıp üzülüyor..

Neler dediğinizi bilmediğim için yorum yapamayacağım. Eşinizin de aynı şekilde ailenizle ilgili olumsuz konuşması yanlış. Tabii ki kocanızla her şeyi konuşabilmelisiniz, bu ailesi ilgili de olabilir kırıcı olmadan.

Birlikte vakit geçiriyoruz özel günlerde yemeğe çıkarız seyahat etmeyi de severiz ama evdeyken herşey o kadar rutin ki anlatamam üstelik eşim avukat o kadar güzel konuşur o kadar güzel iletişim kurabiliyor ki anlatamam boşanmak için gelenlere çok güzel tavsiyeler verir doğru ve yanlışı biliyor ama asla evde evliliğimiz de öyle değil daha önce de küslük yaşadığımızda biz konuşamıyoruz evlilik terapistine gidelim destek alalım dedim bu düşünceme cevap bile vermedi oysa ona gelen boşanmak isteyen insanlara önce terapi öneriyor nedense kendime çok üzülüyorum hiç bir zaman ilişkiye girmekten kaçmadım arkadaşlarıyla görüşmelerini hiç kısıtlamadım bazen bir hafta boyunca arkadaşlarıyla okey geceleri yapar gece 12den önce eve gelmezdi ben evde sıkıntıdan patlarken ona anlayış gösteririm ben ona sesim yükseldiğinde bağırıyorsun dediğinde hemen ses tonumu düzeltirim o bunları görmüyor mu bu akşam iftar için annesine gitti üstelik benim haberim bile olmadı kardeşinden öğrendim merak edip orda mı diye sordum ne kadar kötü bi durum biliyor musun ne yapacağımı bilmiyorum o kadar tükenmiş hissediyorum kendimi

Yani tam olarak ne dediniz bilmiyorum ama 3 günlük küslük için bir sebep değil

Siz elinizden geleni yapıyormuşsunuz iftar için annesine gitmesi ve sizin bundan haberdar olmamanız çok yanlış... Birlikte bir hayatı paylaşıyorsanız bu tür durumlar yaşanmamalı. Ayrıca ilişkiye girmekten (sık tekrarlanmadığı sürece) bazı günler kaça da bilirsiniz bu bir eksiklik ya da kusur değil insanlık halidir robot değiliz sonuçta Hamilelik hormonlarınızı da göz önünde bulundurarak şu süreçte size bunları yaşatmamak için ekstra dikkatli davranması gerekir. Adınıza üzüldüm.

Yine de ilk adımı ben mi atmalıyım bu beni çok yıpratıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…