• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik cok zor

Evliliğiniz neden yemek bulaşık ve temizlikten ibaret ki? Ya da şöyle sorayım, evliliğiniz mi hayatınız mı bundan ibaret? Hayatınızsa onu renklendirmek sizin elinizde, ne kocanızın ne başkasının değil.

arkadaslar 3 aylık evliyim cok zormuş hele birde polis eşi olmak daha zormuş benle aynı fikirde olan varmı
Benimde bu kasimda 1 sene olacak ins. Bende polis esiyim evet zor olabilir. Cook hakli olabilirsin bu konuda ama ben hep olumsuzluklarini dusunup sukursuzluk.yapmaktan korkarim. Yani ozel i iste calissa hem asgari ucret alirdi. Hemde bundan daha kotu calisma şartları da olabilirdi diye tesellide ederm kendimi. Biz 6 yil sı unda evlendik. Esimib huyu sukur cok iyi ve tanidigmdan dolayi hic bir yabancilik cekmedim sanki yillardr evliymisim gibi. :) benim penceremden bakimca helal yola girdk sukur bu halimize. Ama siz neden boyle dusunmus.olabilirsiniz diye merak icerisindeym

rayına oturana kadar, ondan sonrası gündelik sıkıntılar dertler (ekstrem şeyler çıkmazsa tabi aldatam,alkol,şiddet gibi)

görücü usulü mü ?
evliliğinizi iyileştirmek için mi fikir istiyorsunuz
yoksa
Benimde bu kasimda 1 sene olacak ins. Bende polis esiyim evet zor olabilir. Cook hakli olabilirsin bu konuda ama ben hep olumsuzluklarini dusunup sukursuzluk.yapmaktan korkarim. Yani ozel i iste calissa hem asgari ucret alirdi. Hemde bundan daha kotu calisma şartları da olabilirdi diye tesellide ederm kendimi. Biz 6 yil sı unda evlendik. Esimib huyu sukur cok iyi ve tanidigmdan dolayi hic bir yabancilik cekmedim sanki yillardr evliymisim gibi. :) benim penceremden bakimca helal yola girdk sukur bu halimize. Ama siz neden boyle dusunmus.olabilirsiniz diye merak icerisindeym

keşke eşim asgari ücretle çalışsaydı bundan zor meslek olabilir mi ben doğru dürüst goremıyorum yuzunu hiç vakit geçiremiyoruz gece o calışıyo gündüz geliyo sabahta ben işe gidiyorum yani dolayısıyla zor geçiyor sonuçta sevgiliyken aynı evde olmadığımız için bu kdr zor olduğunu anlamamıştım

Oyle demeyin kutsal bir meslek bu benm de kizim.olacak bende polis esiyim.sizin gibi mi dusunecek :KK43: neden boyle dusundunuzki

Tabiki kutsal meslek siz sorun yaşamadınız mı korkarak uyuyorum geceleri basına bişey gelir mi die ben 3 ayda zorlugunu yaşadım kızım olsa polisle evlenmek istese oturur zorlugunu anlatır engel olmaya çalışırım hep onu düşünmek evde gece yanlız kalmak bınlar zor tabiki eşimi seviyorum ben genelde polis eşlerinin hayatı böyle mi die konu açtım

İstanbuldayız yoğun çalışıyor ne izni belli ne saati cok zor bi adam Yemek bulaşık temizlikten ibaret evliliğim

evlenirken tanımıyor muydun? bunları bilmeden mi evlendin? sana işini güllük gülistanlık gösterdi de evlendikten sonra mı yoğunluğu ortaya çıktı? nedin yani zor olan kısım? yemek bulaşık temizlik ise tek derdin çalışan ve çocuk sahibi olanlar ne yapsın?

Evlenmeden beklenti içinde olursan, evlendikten sonra evlilik sadece hayal kırıklığından ibaret olur.

çocuk olunca daha da zor oluyor ;) alışırsın alışırsın. 5 yılda 4 günlük tatil yapabildik doğru düzgün yani. durum biz de o.

arkadaslar 3 aylık evliyim cok zormuş hele birde polis eşi olmak daha zormuş benle aynı fikirde olan varmı
ah kader arkadaşım benim .annem demişti bana polis ile evlenceğine çöpçü ile evlen diye:110:
bitmedi doğu görevi bitmediiiii
hayatımızın en güzel yılları mecbur hizmet diye heba oldu :işsiz:

Görümcem de polis eşi, ama o hep çok mutlu olduğunu söyler. Bir tane de dünyalar tatlısı oğulları var. Erzurumda kaldılar 4 sene. 2 ay önce tayinleri çıktı İstanbul'a. İstanbul'da malum hayat zor. Kira vs. derken bi maaş yeterli gelmiyordu. Görümcem'de hemen işe girdi. Şimdi oğlu da Anasınıfına başladı. Bakıcı da tutmak zorunda kaldı. Ama 2 aydır her konuşmamızda şunu söyler "Erzurum daha iyiydi, burası bana çok yabancı ve çok zor." Yani herkesin düşüncesi farklı, ama kendisi de eşinden gayet memnun olduğunu söyler hep :)

Tabiki kutsal meslek siz sorun yaşamadınız mı korkarak uyuyorum geceleri basına bişey gelir mi die ben 3 ayda zorlugunu yaşadım kızım olsa polisle evlenmek istese oturur zorlugunu anlatır engel olmaya çalışırım hep onu düşünmek evde gece yanlız kalmak bınlar zor tabiki eşimi seviyorum ben genelde polis eşlerinin hayatı böyle mi die konu açtım
Burada inanc devreye giriyor bazen yenik dusunuyorm korkularıma ona hissettrmemeye calisiyorum ama geceleri cik agladigm oldu oluyorda. Insan sevdigini kaybetmek fikrine bile dayanamiyor. Ama sirf polis degilki herkes olume cokca yakin. Hep bunu dusunerek teselli buluyorum. Ikimiz istedgmz gibi herseyimizi yapabiliyoruz gezmesi vs. Ama.arkadaslarla bir sey daha yapamadik yani cunku ne saat belli ne gun

keşke eşim asgari ücretle çalışsaydı bundan zor meslek olabilir mi ben doğru dürüst goremıyorum yuzunu hiç vakit geçiremiyoruz gece o calışıyo gündüz geliyo sabahta ben işe gidiyorum yani dolayısıyla zor geçiyor sonuçta sevgiliyken aynı evde olmadığımız için bu kdr zor olduğunu anlamamıştım
Him sizde calisiyorsunuz ondan bu skinti. Bizum gece corevimz yok sukur. Sirf o yuzden ist da kiralar.cok pahali oldugu halde ist da kalmak.istiyoruz. bizim calisma.sartlarimiz.olagan ustu bir durum olmadgi surece sukur iyi

Him sizde calisiyorsunuz ondan bu skinti. Bizum gece corevimz yok sukur. Sirf o yuzden ist da kiralar.cok pahali oldugu halde ist da kalmak.istiyoruz. bizim calisma.sartlarimiz.olagan ustu bir durum olmadgi surece sukur iyi

Bizde istanbuldayız ama gecesi gündüzü hiç belli değil yarın nasıl çalışacağı akşamdan belli oluyo er günün ki genelde çalışıyor hep yanlız kalıyorım

Meslekle alakalı değil evliliğin zorluğu. İnsanlar zor.

ayni fikirde olanlari nabcaksiniz yani polis esi olanlarami soruyosunuz yoksa evlilikte sorununuzmu var acsaydiniz biraz konunuzu

Bizde istanbuldayız ama gecesi gündüzü hiç belli değil yarın nasıl çalışacağı akşamdan belli oluyo er günün ki genelde çalışıyor hep yanlız kalıyorım
Ayni bizdede misafr vs hic cagramiyrm veya gidemiyrz cunku gecenin bi yarisi haber veriliyo ama.aksi durum olmazsa saat en gec 8 de evde bende o saate kadar yanlzm ama.2. Uniyu okuyorm kpss var derken pek skilmiyorm sizde calisiyorsnz ne guzel

Back
X