• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik cok zor

Ayni bizdede misafr vs hic cagramiyrm veya gidemiyrz cunku gecenin bi yarisi haber veriliyo ama.aksi durum olmazsa saat en gec 8 de evde bende o saate kadar yanlzm ama.2. Uniyu okuyorm kpss var derken pek skilmiyorm sizde calisiyorsnz ne guzel

İstanbul'un neresindesiniz

Benim eşimde polis evden çıktığı zaman öylece bakakalıyorum dua ediyorum ama sen yeni evlisin bu çok daha zor

Oyle demeyin kutsal bir meslek bu benm de kizim.olacak bende polis esiyim.sizin gibi mi dusunecek :KK43: neden boyle dusundunuzki
Ben polis kızıyım çünkü babamdan dolayı neler çektiğimi ben bilirim.Hayata karşı o kadar korkak oldum ki babam yüzünden, dünyada ki bütün insanlar kötü, bütün insanlar sapık ve katil, ben dışarı çıktığımda hepsi bni bkliyor gibi davranıyordu. İnsanlara, arkadaşlarıma bir iyilik yapmak istediğim zaman yardımcı olmak istediğim zaman babam asla izin vermezdi çünkü karşımdaki ne güvenmediği için bana zarar vereceğini düşünürdü,bu yüzen şimdi insanlaa asla yardım edemiyorum, iyilik yapamıyorum. Hiçbir arkadaşımı eve çağırmadım bende gidemedim, 18 yaşıma kadar arkdaşlarımla "oğle vakti" bile dışarı çıkıp dolaşma iznim yoktu. Hayata ve insanlara karşı aşırı korkuttu beni ve güven problemimi oluşturdu.
Umarım sizin eşiniz böyle bir baba olmaz. Benimki biraz abartı bir örnek ama malesef polislerde aşırı bir korumacı taraf oluyor benimki bunu daha da abartmış vaziyette.

Ben polis kızıyım çünkü babamdan dolayı neler çektiğimi ben bilirim.Hayata karşı o kadar korkak oldum ki babam yüzünden, dünyada ki bütün insanlar kötü, bütün insanlar sapık ve katil, ben dışarı çıktığımda hepsi bni bkliyor gibi davranıyordu. İnsanlara, arkadaşlarıma bir iyilik yapmak istediğim zaman yardımcı olmak istediğim zaman babam asla izin vermezdi çünkü karşımdaki ne güvenmediği için bana zarar vereceğini düşünürdü,bu yüzen şimdi insanlaa asla yardım edemiyorum, iyilik yapamıyorum. Hiçbir arkadaşımı eve çağırmadım bende gidemedim, 18 yaşıma kadar arkdaşlarımla "oğle vakti" bile dışarı çıkıp dolaşma iznim yoktu. Hayata ve insanlara karşı aşırı korkuttu beni ve güven problemimi oluşturdu.
Umarım sizin eşiniz böyle bir baba olmaz. Benimki biraz abartı bir örnek ama malesef polislerde aşırı bir korumacı taraf oluyor benimki bunu daha da abartmış vaziyette.

Mesleklerinden dolayı oyle olabiliyorlar benim eşimde cok kötü şeyler gordugu yaşadığı için ben ne zaman dışarda trafikte olsam hep aklı bende kalıyo evde oturunca rahat elinden gelse dışarı çıkaramaz ama bizle ilgili guvenden değil dışarıyla ilgili işte

Him anladimm bu boyurunu dusunmemistm ben. Bende xok ozluyorsunuz cok yogun calisiyor diye boyle soyluyorsunuz sandim. Simdilik sadece toplumsal olaylara mudahale de oldugu icin hirsizlltr inayettr bunlarla.karsilasmadi. ama tabi degisti zaten dikkatliydi su an daha artttu ve cok.temknli haklda bsy de diyemiyorsun. Simdilk saglikli psikolojk.anlamda.umarim bu meslek.onu degistrmez

Güzelleştirmek senin elinde, benim eşimde polis bizde istanbuldayız çok zor çalışma saatleri eve geliyor yorgun, Yen'i evliydik balayından geldik 20 gün 12-12 ye döndüler ve hep gece çalıştı ben gündüz işe gidiyordum hiç görüşemedik 20 gün boyunca. Eşim bu yoğunlukla bi yere gitmeyi vs akıl etmez ben ayarlarım her şeyi, çocuğumuz var bende çalışıyorum ve ikinci öğretim okuyorum ama birbirimize kaliteli zaman yaratmayı biliyoruz bu dengeyi kurmak bize düşüyor

Benim babam polis değildi ama anlattıklarını bana da uyguladı :) baba Müge anlıyı mı izliyorsun diyordum, anne baba olunca insan bazen abartabiliyor fakat bende güven sorunu olmadı sadece temkinli yaklaşıyorum iyi ki de böyle olmuş diyorum tabi ki her insanda etkisi farklı olur, her insanın duygu dünyası farklı

keşke eşim asgari ücretle çalışsaydı bundan zor meslek olabilir mi ben doğru dürüst goremıyorum yuzunu hiç vakit geçiremiyoruz gece o calışıyo gündüz geliyo sabahta ben işe gidiyorum yani dolayısıyla zor geçiyor sonuçta sevgiliyken aynı evde olmadığımız için bu kdr zor olduğunu anlamamıştım
hayat sartlari zor maalesef yine sukredin sag salim yaninizda esini doguya gonderip gunlerce haber alamayan meraktan butun hayati alt ust olmus insanlar var emin olun esinizde bu durumdan muzdariptir polis esi olmak herseyi herkesten 1 kat daha iyi anlayisla karsilamak gerektiriyo bence

Esim benle dalga geçiyordu ne sandın rio karnavali mi diye alışınca geçiyor

Evlilik mutluyken neden zor olsunki.. sadece esinizin mesleginden dolayi zor geliyor size.. onemli olan huzurlu mutlu olmaniz.. ki bunu bilerek evlendiniz sonucta..

Bir tanıdığım var kocası göreve gidiyor 15 gün gelmiyor bebeğiyle evde tek başına kalıyor kadın gurbette ayrıca hamilelğin de öyleydi tam içini bilmiyorum pişman mı amaa üzüldüğünün farkındayım

Bence de zor olan evlilik degil; zor hale getiren insanlar..
Bi de bence esin karakteriyle alakali o zorluk; asker/polis olmakla degil.. Meslegin zorluklari elbette var.. Ama gecimsizlik, huzursuzluk fark seyler.. Adam asker veya polis oldugu icin cikarmiyor huzursuzlugu.. Ogretmen olup, is adami olup esini huzursuz edenler yok mu.. Katilmiyorum bu nedenle..

• Beğen
Reactions: myu
arkadaslar 3 aylık evliyim cok zormuş hele birde polis eşi olmak daha zormuş benle aynı fikirde olan varmı

ohooo sen bıde hamıle kal cocuk dogur ustune bıde calısan anne ol göreyım senı :)
ne bu sımdıden evlılık zor ne yapıyorsunuzda zor bi acıklar mısınız ? cok merak ettım

ohooo sen bıde hamıle kal cocuk dogur ustune bıde calısan anne ol göreyım senı :)
ne bu sımdıden evlılık zor ne yapıyorsunuzda zor bi acıklar mısınız ? cok merak ettım

Sabah kalkıp hem kahvaltı hazırlayıp hem akşam yemeği yapıyorum sonra telaşla hazırlanıp işe gidiyorum akşam eşim benden önce gelebiliyor yada yemek için bile geliyor eve işten gelip yorgun argın temizlik bulaşık derken saat 1 oluyo sonra herşey kaldığı yerden devam ediyo tek eksiğim çocuğum olmaması senin dediğine göre oda yakında olur çocuk istiyoruz çünkü eşim zaten bebek gibi bakımı Bide çocuğum iş falan halim duman eşim o kdr zor biriki yaşayan anlar cay bile demlemez en basit yumurta kırmaz herşey önüne gelsın ister asla yardım etmez ben haldır haldır iş yaparken o evdeyse oyun oynar yada tv seyreder kolay mı sence

Vede ben evliliğin paylaşım olduğunu düşünüyordum bilseydim ki böyle olcak evlenmez dim ve bunu eşimede söylüyorum bana hayatı kolaylaştırsa cok güzel bi evliliğim olurdu ama yasamı zorlaştırdığı için bana cok yoruldum

Vede ben evliliğin paylaşım olduğunu düşünüyordum bilseydim ki böyle olcak evlenmez dim ve bunu eşimede söylüyorum bana hayatı kolaylaştırsa cok güzel bi evliliğim olurdu ama yasamı zorlaştırdığı için bana cok yoruldum

O kadar rahat ki cıldırıyorum

Back
X