- 30 Mayıs 2015
- 5.012
- 12.017
- 248
- 33
- Konu Sahibi senkimsinki
-
tam bunu diyecektimOkuyup is sahibi olmak istediginizden bahsedin tanisinca desteklerim okumalisin derse pozitif ya ne gerek var filan yaparsa hic bulasmayin. Umarim sizi destekleyen biri olur
Tanışın bence.Tanışmaya evlenmek için bir adım atıyorum gözüyle bakmamaya çalışın ama tanışayım reddedeyim bitsin gitsin diye de düşünmeyin.3 sene oldu ayrılalı tanısam da ssorun yaşarım diyip vazgeçiyorum bunu defalarca yaptım
Doğru kişi degillerdir de ondan. Tanıştın diye evlencek değilsin3 sene oldu ayrılalı tanısam da ssorun yaşarım diyip vazgeçiyorum bunu defalarca yaptım
Umarim henuz evlilik tecrubesi yasamamis kadinlar da okur bu yorumunuzu. Soylediklerinizin her bir kelimesi hayat dersi gibi. Birak gorucu usulu evliligi senelerce ask yasadigin adamla bile evlensen guvenecek birseyleriniz olmali demissiniz ya ben bu lafin dogrulugunu 30 yasimdan sonra anladim. Kadinlar kendini garanti altina almadan (mesleginin olmasi, kenarda birikmisi olmasi, kendi arkasinda duracak bir ailesi olmasi vb.) beyaz atli prensle bile evlenmemeli.Gidip evlenseniz bu sefer cocugunuz da olur. O zaman işler kötü giderse nasil boşanip 7/24 sikayetlendiginiz baba evine, elinizde bi de coluk cocukla gireceksiniz hiç dusunuyor musunuz?
Bu sefer de cocugum var, meslek yok, iş aradim iş yok, ailem cok kotu gidemem napacagim diye soracaksiniz.
Bakın aşk evliligi de olsa (ki goruculu yapiyorsunuz siz yine) o evlilikte bir duruşunuzun olabilmesi için guvenecek bir şeyleriniz olmali. Ya kendi maddiyatiniza, imkanlariniza guveneceksiniz ya da arkanizda saglam ailenize guveneceksiniz ya da ikisi birden...
Sizde hangisi var? Hiç biri.
Boyle ortada kalmiş şekilde evlenen insanlar ezilmeye, deger gormemeye daha musait. Şuan bir şeyleri duzeltme şansiniz var ama bu evlilik kotu giderse ki bu ihtimal az degil daha zor olacak her şey
Evlilige hazir degilsin.Daha önce bir evlilik yaptım okumak için ailemin desteği yok uzun süredirde iş arıyorum bulamadim ( çocuğum yok ) baba kişisiylede hiç anlaşamıyorum derkennn bir tanıdık evlilik için aracı olmak istedi bu dönemde çok bunaldim kacacak delik arıyorum hayatımı kısaca özet geçtim hayalim kendi ayaklarımın üzerinde durup kendime yetebilmek lakin hayat beni çok bunalttı özellikle halam tanı diyor evlenmemden yana ama ben gerek geçmişte yaşadıklarım gerek burada okuduklarım gerekse çevreden duyduklarim ile evliliğe sıcak bakamıyorum eş ailesi sorunlarını düşünmek bile bana baygınlık geçirtiyor zira geçmişte bu konudan çok çektim.. herkes çocuk iyi diyor ilk evliliğim de aynı kelimeleri duymuştum evlendim ve kabusu yaşadım evlilik denince aklıma hep kötü şeyler geliyor yanlış mi yapıyorum ? Sizce hiç mi gerçekten düzgün sevilen mutlu ailesi olan bir kadın yok ? Reddetmeyi düşünüyorum sizce doğru mu yapıyorum fikirleriniz benim için önemli
Evet arıyorum evlilikte çok uzak geliyor herkesi redderek hata mi yapıyorum dedim ama doğrusu kendi ayaklarımın üzerinde durmakSen iş arıyordun konu sahibesi. Zorla evlenecek değilsin belli ki kendini hazır hissetmiyorsun..
Bak şöyle bir söz vardır. Yastık değişince kaderin değişmez.Evet arıyorum evlilikte çok uzak geliyor herkesi redderek hata mi yapıyorum dedim ama doğrusu kendi ayaklarımın üzerinde durmak
Sorunlarım çözüldü diye birşey dedigimi göremiyorum derdim var ki yazıyorum okumak yorum yapmak zorunda değilsin herkesin hayati kendine yeterince zor zatenGünlük ekmek çıkaran fırınlar gibi konu açıyorsun..
Konu fırını gibi,konu fabrikasi gibisin.
Benim dikkatimi ceken de o oldu.
Her konunun altına da çokça yazmış katılımcılar.
Merakım ; hiç ilerleme kaydettin mi ?
Yahut düzelme var mı ?
Yani bu kadar konu içerisinde 1 tanesi bile mi düzelmedi ?Sorunlarım çözüldü diye birşey dedigimi göremiyorum derdim var ki yazıyorum okumak yorum yapmak zorunda değilsin herkesin hayati kendine yeterince zor zaten
Evlenmek için evlenilmezDaha önce bir evlilik yaptım okumak için ailemin desteği yok uzun süredirde iş arıyorum bulamadim ( çocuğum yok ) baba kişisiylede hiç anlaşamıyorum derkennn bir tanıdık evlilik için aracı olmak istedi bu dönemde çok bunaldim kacacak delik arıyorum hayatımı kısaca özet geçtim hayalim kendi ayaklarımın üzerinde durup kendime yetebilmek lakin hayat beni çok bunalttı özellikle halam tanı diyor evlenmemden yana ama ben gerek geçmişte yaşadıklarım gerek burada okuduklarım gerekse çevreden duyduklarim ile evliliğe sıcak bakamıyorum eş ailesi sorunlarını düşünmek bile bana baygınlık geçirtiyor zira geçmişte bu konudan çok çektim.. herkes çocuk iyi diyor ilk evliliğim de aynı kelimeleri duymuştum evlendim ve kabusu yaşadım evlilik denince aklıma hep kötü şeyler geliyor yanlış mi yapıyorum ? Sizce hiç mi gerçekten düzgün sevilen mutlu ailesi olan bir kadın yok ? Reddetmeyi düşünüyorum sizce doğru mu yapıyorum fikirleriniz benim için önemli
Once ekonomik ozgurlugun olsun. Hayattaki amacimiz evlenmek degil. Hala, teyze, yenge vs ne dedigi hic onemli degil. Çok asik olsan bile once kendini garantiye al.
Evliliği bir kurtuluş yolu olarak görmekten vazgeçin, zaten bu konuda kötü bir tecrübe yaşamışsınız artık bunu anlamış olmanız gerek. Kendi ayaklarınızın üzerinde durmadan evlilik düşünmeyin.
Meslek sahibi olmadan birdaha evlenme
Umarim henuz evlilik tecrubesi yasamamis kadinlar da okur bu yorumunuzu. Soylediklerinizin her bir kelimesi hayat dersi gibi. Birak gorucu usulu evliligi senelerce ask yasadigin adamla bile evlensen guvenecek birseyleriniz olmali demissiniz ya ben bu lafin dogrulugunu 30 yasimdan sonra anladim. Kadinlar kendini garanti altina almadan (mesleginin olmasi, kenarda birikmisi olmasi, kendi arkasinda duracak bir ailesi olmasi vb.) beyaz atli prensle bile evlenmemeli.
Sen kendi ayakların üzerinde durursan kaderin değişir ancak.
Alınmayın ama evlilik konuları düşünüp burada konu açmak yerine youtube da kpss, tyt videoları izleseniz eğitiminize daha çok katkısı olur. Okumayı çok istiyorum diyorsunuz ama icraate geçmiyorsunuz. Üzmek istemem sizi ama çalışmadan etmeden üniversite/memurluk ayağınıza nasıl gelebilir kendiliğinden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?