• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik cüzdanı?

Bence arayıp rezervasyon yapacağını söyle. Nişanlım falan diye konuşursan anlarsın ona göre renk verirler sanıyorum evli olmadığınızı anladıklarında. Tatil beldelerinde sorun olmuyor ama küçük yerler ya kabul etmezse?

Öyle yapacağım jooker, almadım sitedekini ne olur ne olmaz.

cowcuğum çıkmışsın kodesten :1::1: artık sormuyorlar tatlım ama bazı yerler sorabilir prensip meselesi:ssz:

Sorma minnak ya, kodes günlerim çok zorlu geçti:27: BDVde konu okuyup yorum yapamamak falan, çok acı:ssz: Ben de arayıp gideceğim canım, şansa bırakmamak lazım

Sorma minnak ya, kodes günlerim çok zorlu geçti:27: BDVde konu okuyup yorum yapamamak falan, çok acı:ssz: Ben de arayıp gideceğim canım, şansa bırakmamak lazım

Kuzum biz kodese girdik ne konular açıldı çıldırdım ya yorum yapamıyorum diye :1: bencede ara tatlım beğenirsen gittiğin yerleri söyle de bizde gidelim:ssz:

Kuzum biz kodese girdik ne konular açıldı çıldırdım ya yorum yapamıyorum diye :1: bencede ara tatlım beğenirsen gittiğin yerleri söyle de bizde gidelim:ssz:

Sorma yaa, resmen kendimi monopolyde kodesteyim ve oyun dışı kaldım gibi hissettim bu defa, halbuki alışıktım ban yemeye:1: Tamam canım iki haftaya gideceğiz, eğer memnun kalırsam haber ederim.

Sormuyorlar artık. Özellikle günü birlik ya da haftasonu tatil beldeleri otelleri vs.
Yobaz kesime denk gelme olasığılı var tabi.
En mantıklısı arayıp önce sor sonra tatilin keyfini çıkarın :)))

Sorma yaa, resmen kendimi monopolyde kodesteyim ve oyun dışı kaldım gibi hissettim bu defa, halbuki alışıktım ban yemeye:1: Tamam canım iki haftaya gideceğiz, eğer memnun kalırsam haber ederim.

tmm tatlım iyi tatiller size :16:

Sormuyorlar artık. Özellikle günü birlik ya da haftasonu tatil beldeleri otelleri vs.
Yobaz kesime denk gelme olasığılı var tabi.
En mantıklısı arayıp önce sor sonra tatilin keyfini çıkarın :)))

Öyle yapacağım canım, fırsat sitesindeki fırsatı teptim ama ne yapalım artık:25:

Canım aynı düşünceye bende kapılmıştım en iyisi booking.com veya diğer hotel sitelerinden rezervasyon yaptırmadan önce tesisle iletişim kurmak.
Evlilik cüzdanı istiyor musunuz? diye sorarsanız net bir cevap alırsınız..
Çok seyahat ettim evlilik cüzdanı hiç sorulmadı bu şekilde deneyebilirsin..

Diğer yerleri bilmiyorum canım ama su an safranbolu da olan biri olarak söylüyorum, otel de degıl de tarihi bir Konakta felan kalacaksınız sormuyor çoğu yer..

Diğer yerleri bilmiyorum canım ama su an safranbolu da olan biri olarak söylüyorum, otel de degıl de tarihi bir Konakta felan kalacaksınız sormuyor çoğu yer..

Canım benim baktığım da Safranboluda bir konaktı işte. Tüh keşke alsaydım:(

Canım benim baktığım da Safranboluda bir konaktı işte. Tüh keşke alsaydım:(
eğer Safranbolu da karar kilarsaniz size temiz, iyi, fiyatı makul konak isimleri verebilirim canım. Fakat 5 gun burda sıkılırsınız gibime geliyor. . Deniz felanda yok ama Amasrayi önerebilirim. .

Valla pek istenmiyor artık demiş arkadaşlarda bize Istanbulda bile sorulmuştu evlilik cüzdanı:31:
Ki iki ayrı oda tutacağız dedik adam demesin mi yok prensibimiz değil yesinler prensibini beyaa:8::8::8:

Bu arada ana soru konusunda yardımcı olamicam bilmiyorumm:1:
Ama tatilinizin tadını çıkarın ahh bende olsam sevdiğimin yanında:16::16::16:

eğer Safranbolu da karar kilarsaniz size temiz, iyi, fiyatı makul konak isimleri verebilirim canım. Fakat 5 gun burda sıkılırsınız gibime geliyor. . Deniz felanda yok ama Amasrayi önerebilirim. .

Canım beş gün kalmayacağız ki? Bir gece kalacağız? Rica etsem özelden yazar mısın isimlerini, çok memnun olurum canım:16:

Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacaktı. Acaba ufak ilçelerde yapılan hotel konaklamalarında evlilik cüzdanı soruluyor mu? Erkek arkadaşımla Safranbolu, Beypazarı, Mudurnu gibi ufak kasaba tarzı yerlerden birine gitmek istiyoruz, günübirlik yapsak yorgun olacağız bu sebeple otelde kalalım diyoruz. Normalde antalya, bodrum gibi tatil beldelerinde evlilik cüzdanı falan sormuyorlar ama buralar küçük yerler olduğu için daha farklı bir uygulama olabilir mi? İnternetten rezervasyon yaptıracağım için gidip geri dönmekten çekiniyorum...
Not: Erkek arkadaşımla birlikte kalmamızın uygun olmadığını düşünen arkadaşlar olursa hiç yazmazlarsa memnun olurum çünkü bu konuda bir sıkıntım yok, sorum bu değil. Belirtme gereği duyma sebebimse bu tarz konularda sürekli polemik çıkarılması. Sonrasında konu kapanıyor vs. şimdiden bunun önünü kaparsam iyi olabilir:)
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar:16:

biz evli değilken Beypazarında 2 kişilik 1 haftalık tatil kazanmıştık termal otellerin birinde. ama evlilik cüzdanı istedikleri için gidemedik :(

Canım beş gün kalmayacağız ki? Bir gece kalacağız? Rica etsem özelden yazar mısın isimlerin memnun olurum canım:16:

:) cok pardon canim ben yanlis anlamisim 5 gun diye karistirdim galiba :) ozelden yazmayi deneyim ama daha once hic yazmadim, sen bana bisey yazarsan dönüş yapayım:)

Back
X