- 12 Ekim 2017
- 278
- 334
- 23
- 40
- Konu Sahibi comeback06
-
Adi ustunde ev hanimi. Esiniz calisip evi gecindiriyorsa. Sizde evin herseyiyle ilgilenmek zorundasiniz. Boyle yaparsaniz adami kendinizden sogutursunuz bir sure sonra.kocam evlenmeden önce yardım ederim sana bir bi süpürür silerim diyordu hiç birini yapmıyor tamam çalışıyor diyorum kıyamıyorum ama sadece kıyafetlerine ellemiyorum kendi katlasın etsin diye onu da yapmıyor ve bana bağırdı bu kıyafetler nie hep burda diye sığmış hepsini üstüste zaten çok dağınık biri ev hanımları kocanıza evde iş yaptırıyor musunuz ? Kendi yapıyor mu ya da
pis kıyafetleri gardıroba koymak güzel görüntü ama ?Cok kotu goruntu koy evlerinde bile kalmadi artik
Bunun icin ayri dolap yaptirmaliyiz en buyuk sorunum.Dilsiz usak olabilir ama oda pek guzel degil.üstten çıkarılmış tekrar giyilebilecek giysilere konulacak yer bulan varsa bana da söylesin
Yatagin onunde puf var biz bazen onun uzerine koyuyoruz tabii ters cevirip katlayarak. Askiya asilacaklar icin de gardirobun bir bolumu var digerlerinden ayri. Isteyen o kismi kullanabiliyor. Ayni durum cocuk kiyafetleri icin de gecerli,pijamasi,evde giydigi,disari cikarken giydigi... herkesin 3 takim kiyafeti var,hangi kapinin arkasi kaldirir bunca seyiBunun icin ayri dolap yaptirmaliyiz en buyuk sorunum.Dilsiz usak olabilir ama oda pek guzel degil.
Dolabimda yer ayirmak aklima geldi ama pek olumlu bakamadim :) Bir tek pantolonlar kaliyor bizde gerci ikinciye giymek icin ufak bir bolum ayrilabilir.Yatagin onunde puf var biz bazen onun uzerine koyuyoruz tabii ters cevirip katlayarak. Askiya asilacaklar icin de gardirobun bir bolumu var digerlerinden ayri. Isteyen o kismi kullanabiliyor. Ayni durum cocuk kiyafetleri icin de gecerli,pijamasi,evde giydigi,disari cikarken giydigi... herkesin 3 takim kiyafeti var,hangi kapinin arkasi kaldirir bunca seyigercekten bir sorun ama haklisiniz
Bilirkişi olarak konuştunuz..Adi ustunde ev hanimi. Esiniz calisip evi gecindiriyorsa. Sizde evin herseyiyle ilgilenmek zorundasiniz. Boyle yaparsaniz adami kendinizden sogutursunuz bir sure sonra.
Ne demek bu simdi anlayamadim. Fikir belirtmek serbestse. Bende nacizane fikrimi belirttim.
Üstleniyormuş olacak o.İki taraf da çalışıyorsa iş bölümü farklı olur ama kadın çalışmıyor diye niye her işi üstlenemiyormuş*?
Sorumluluk, kendi işini kendin görme diye bir şey var.
Ben çalışıyorum diye her işimi başkasına yaptırayım, ne güzel dünya.
(diye atar yaptı ve işten eve gidince kocasının çamaşırlarını katlamaya koyuldu. Ama onaylamıyorum yani, onaylamadan katlıyorum.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?