- 9 Ağustos 2016
- 686
- 119
- 103
- 36
- Konu Sahibi comeback06
-
Hiç iş yapmadığından böyle alışmasın diye çok dağınık kıyafetleri odanın dışında bile bulduğu yer olunca oralara koyar günlerce dururBu daha kotu evin isini yapip esinizin kisisel esyalarinin toplanmasina yardim etmemek bence cok kirici. Adam kazandığı parayi sizle harcarken iki kiyafeti katlayip koymamak neden ?Utulemek bile degil katlamak .Bence zor oldugu icin degil de biraz inatlasmadan dolayi boyle yapiyor gibisiniz .
Ama üslubun yanlis boyle esini duzeltmeyi bekleme hayalde kalir çünkü. Kiyafetini ortaya çıkardığı anda canim banyoya atabilir misin boyle cok kotu bir goruntu oluyor vs vs diyerek yonlendirlemisin .Sen adama kiyafet katlatmaya çalışıyorsun dur bakalim o anliyor mu daginik oldugu icin boyle davrandığını. Düşündüğün seyleri direk soylemezsen anlamasini bekleme.Hiç iş yapmadığından böyle alışmasın diye çok dağınık kıyafetleri odanın dışında bile bulduğu yer olunca oralara koyar günlerce durur
Bende kazanayım diyorum olmaz diyorevlilikte iş bölümü yapmışsınız zaten eşiniz dışarıda çalışıyor siz de evde çalışın ne var ki bunda fazla gelen? evli değil misiniz? Eşiniz "niye sadece ben para kazanıyorum" diyor mu? Siz niye evin işini yalnızca ben yapıyorum diye sorguluyorsunuz?
iki kişinin ev işini yapamıyorsanız aman sakın önerilere uyup işe falan girmeyin sonra kendi işinizi dahi yapamazsınız.
Ben de bunu soracaktım tamCalisan kadinlarin kocasi elbette is paylasimi yapip uzerine dusen gorevi yapmali ama ev hanimlari dediginize gore calismiyorsunuz.adamin hem calisip hem eve gelip ev isi yapmasini mi bekliyorsunuz anlamadim ben?
Bende kazanayım diyorum olmaz diyor
Şuan katladım koydum bi dahakine öyle diyeceğim ama bu böyle alışmış ailesinden sanmıyorum benim ev işim hiç bitmiyor çok dağınık çocuk olunca düşünemiyorum bile yani çok ağır bir işi Yok saatlerce çalışmıyor öyle zaten başka konu da kıyamam ben o kişisel eşyası diye ben kirlisini koklayıp atmak irenç bunu bana yaptırması daAma üslubun yanlis boyle esini duzeltmeyi bekleme hayalde kalir çünkü. Kiyafetini ortaya çıkardığı anda canim banyoya atabilir misin boyle cok kotu bir goruntu oluyor vs vs diyerek yonlendirlemisin .Sen adama kiyafet katlatmaya çalışıyorsun dur bakalim o anliyor mu daginik oldugu icin boyle davrandığını. Düşündüğün seyleri direk soylemezsen anlamasini bekleme.
Senin ev niye daginik ki? Sabah kalkinca 1 saat ev toplanir cocukta yok kim dagitacak?Şuan katladım koydum bi dahakine öyle diyeceğim ama bu böyle alışmış ailesinden sanmıyorum benim ev işim hiç bitmiyor çok dağınık çocuk olunca düşünemiyorum bile yani çok ağır bir işi Yok saatlerce çalışmıyor öyle zaten başka konu da kıyamam ben o kişisel eşyası diye ben kirlisini koklayıp atmak irenç bunu bana yaptırması da
Ev isi niye hic bitmiyor gunluk isleri biriktirmezseniz isin altinda ezilmezsiniz ki .Oglene kadar çoktan bitmis olmasi lazim .Supurge toz alma parkeleri silme banyo wc temizligi tas catlasin 2 saat sürsün. Yeni mi evlisiniz acaba duzeni oturtmakta zorlaniyorsunuz .Şuan katladım koydum bi dahakine öyle diyeceğim ama bu böyle alışmış ailesinden sanmıyorum benim ev işim hiç bitmiyor çok dağınık çocuk olunca düşünemiyorum bile yani çok ağır bir işi Yok saatlerce çalışmıyor öyle zaten başka konu da kıyamam ben o kişisel eşyası diye ben kirlisini koklayıp atmak irenç bunu bana yaptırması da
kapı arkasına askı.kıyafeti katlamak sorunun bence kaynağı kirli mi temiz mi karar verememek
bir de günümüzün ev düzenleri
mesela eskiden okuldan gelince önlük ya da forma ne olurdu
bir düşünelim
çıkarıp bir yere asılırdı kapı arkası askısı yahut sandalye arkası
şimdi genelde işten gelince giysileri kirliye atıyoruz ama pantolonu her gün kirliye atamayız
kirli dolaba da asamayız nereye koyacağız
bence eşiniz bunu denetleyemiyor yani hangisi kirli çamaşır sepetine atayım hangisini tekrar giyerim bunu bilmiyor
ertesi gün de dolaptan temiz alıp giyiyor zira daha kolay
ben kendi eşimden örnek vereyim çorap iç çamaşırı atılır sepete ama kazaklar vs bir daha giyer miyim diye kalır
neden mi annesi sürekli çamaşırları toplayıp yıkayan kendince karar veren birisi de ondan
yani giysilerinin kirlenip kirlenmediğine büyürken hiç karar vermemiş ki
üstten çıkarılmış tekrar giyilebilecek giysilere konulacak yer bulan varsa bana da söylesin
Cok kotu goruntu koy evlerinde bile kalmadi artikkapı arkasına askı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?