- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Eski konuları yeni konulara bulamasak mı? Bizi ilgilendirir mi ? Eski sevgilisi hakkında yorum almak istemiş olsa bunu belirtmez miydi? Rencide etmeyi neden bu kadar seviyoruz ????eski sevgiline soyle kurtarsın seni bu esaretten cOnem
Cok teşekkurler anlayısın icinEski konuları yeni konulara bulamasak mı? Bizi ilgilendirir mi ? Eski sevgilisi hakkında yorum almak istemiş olsa bunu belirtmez miydi? Rencide etmeyi neden bu kadar seviyoruz ????
aksine boyle bı konuda rencıde etmelıyızkı bıdaha yapmasın bu benım fıkrımEski konuları yeni konulara bulamasak mı? Bizi ilgilendirir mi ? Eski sevgilisi hakkında yorum almak istemiş olsa bunu belirtmez miydi? Rencide etmeyi neden bu kadar seviyoruz ????
aksine boyle bı konuda rencıde etmelıyızkı bıdaha yapmasın bu benım fıkrım
Cok teşekkurler anlayısın icin
o zaman neden buraya konu acmış?neyse bence herkes kendı yorumuna baksınyapar yapar allah allah bu onunla kocası arasında bir sorun
Kafamıza göre insanları rencide edip edemeyecegimize karar veremeyiz. Karşımızdaki insanı yakinen tanimiyorsak ve ne yaşadığına şahit değilsek yalnızca saygı duymak zorundayız. Bu da benim fikrim.aksine boyle bı konuda rencıde etmelıyızkı bıdaha yapmasın bu benım fıkrım
tamam kendı fıkrınızse kendı fıkrınızı yazın benden alıntı yapmayın lutfen ya polemığe girmek ıstemıyorumKafamıza göre insanları rencide edip edemeyecegimize karar veremeyiz. Karşımızdaki insanı yakinen tanimiyorsak ve ne yaşadığına şahit değilsek yalnızca saygı duymak zorundayız. Bu da benim fikrim.
Göz ardı et cOnemtamam kendı fıkrınızse kendı fıkrınızı yazın benden alıntı yapmayın lutfen ya polemığe girmek ıstemıyorum
aksine boyle bı konuda rencıde etmelıyızkı bıdaha yapmasın bu benım fıkrım
Tam aklimdakileri yazmışsınızyaşadıklarınızı başkaları yaşamıyorki kime ne ? elalem içinmi katlanmak zorundasın ayrıca mutsuz yuvada mutsuz çocuklar yetişir , akşam olunca herkes kendi huzurlu yuvasında mutlu mutlu yaşarken merak etmeyin sizi akıllarının ucuna dahi getirmez boşanmış boşanmamış üstelik bu adamı çekiyor diye sana aferin madalyosıda takmazlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?