Evlilik denen illet

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Evlilik denen sey esaret
Kocan kotu cıkarsa da daha berbat
Bide ustune o adamdan cocukların varsa
Eline kelepçe ayagına pranga
O ne der bu ne der
Cocuklar babasız kalır nasıl gecınecez derdinden kıpırdayamazsın
Evliyim esirim
Evimde bana açık cezaevi

eski sevgiline soyle kurtarsın seni bu esaretten cOnem
Eski konuları yeni konulara bulamasak mı? Bizi ilgilendirir mi ? Eski sevgilisi hakkında yorum almak istemiş olsa bunu belirtmez miydi? Rencide etmeyi neden bu kadar seviyoruz ????

Maniniz güzelmiş.
Elalem ne der diye yaşamak hayat mı ya.
Bir kere geliyorsun dünyaya, ilerde çocukların evlenip gidecek sense sevmediğin bir adamla yıllarını bitirdiğin için üzüleceksin.
Onlar babalarından boşanmayacak, siz kocanızdan boşanacaksınız.

aksine boyle bı konuda rencıde etmelıyızkı bıdaha yapmasın bu benım fıkrım
Kafamıza göre insanları rencide edip edemeyecegimize karar veremeyiz. Karşımızdaki insanı yakinen tanimiyorsak ve ne yaşadığına şahit değilsek yalnızca saygı duymak zorundayız. Bu da benim fikrim.

Kafamıza göre insanları rencide edip edemeyecegimize karar veremeyiz. Karşımızdaki insanı yakinen tanimiyorsak ve ne yaşadığına şahit değilsek yalnızca saygı duymak zorundayız. Bu da benim fikrim.
tamam kendı fıkrınızse kendı fıkrınızı yazın benden alıntı yapmayın lutfen ya polemığe girmek ıstemıyorum

Çocuklarınızı lütfen engel olarak görmeyin,
Ben babasız ama huzurlu bir anne ile büyüdüm,Babama annem katlanmamış.cahil köylü kadınıymış ayrıca.Boşanmış.Daha yüzünü bile görmedim.
Kendine eziyet etmedi,kimseye de boyun eğmedi,tehditlere de kulak asmadı boşandı.
Çalıştı ,onu yapmam etmem demedi bizi büyüttü.
Siz neden bu işkenceyi çekiyorsunuz ki??

Bu kadar mutsuzsan ve aşk yoksa boşan yani. Sonuçta tek çocuklu boşanan siz değilsiniz. Bundan yıllar sonra çok pişman olursun.Çekilecek bi hayat değilse çekme yani.

Evlilik ne illet bişey ne de esaret.. sizi köle yapan şey eşiniz ve sizsiniz.. evlilikler 2 kişiyle kurulur.. olmamış,uyum kuramamışsınız orası ayrı,Allah yardımcınız olsn.. huzurunuz yoksa,anlaşamıyorsanız,psikolojiniz bozuluyorsa ayrılırsnız. Hep derim mutlu kadın mutlu yıva mutlu çocuklar.. kendinizi düşünmüyorsanız çocuklarınızı düşünün,huzursuz bi yuvada büyümelerine sebep olmayın,psikolojisi bozuk bi anneyi hiç bi çocuk istemez

yaşadıklarınızı başkaları yaşamıyorki kime ne ? elalem içinmi katlanmak zorundasın ayrıca mutsuz yuvada mutsuz çocuklar yetişir , akşam olunca herkes kendi huzurlu yuvasında mutlu mutlu yaşarken merak etmeyin sizi akıllarının ucuna dahi getirmez boşanmış boşanmamış üstelik bu adamı çekiyor diye sana aferin madalyosıda takmazlar ..

bosaninca cocuklar babasiz kalmiyor, eger o baba iyi bir babaysa cocuklarinin her daim yaninda oluyor. Baskalari ne diyecek diye hayat gecmez, asilamayacak sorunlar oldugu zaman koparacaksin ipleri, ve ondan yaptigin cocuklarda kendinden turemedi bilerek isteyerek yaptin degil mi?

aksine boyle bı konuda rencıde etmelıyızkı bıdaha yapmasın bu benım fıkrım

Eski sevgilisiyle ilgili konu açtıysa o zaman düşüncelerinizi gidip o konuya yazmaniz daha doğru olur. Zira burda ana mevzu eski sevgilisi ya da konu sahibinin yanlışları değil. Burdaki konuyu saptirmayalim lütfen.

Tam aklimdakileri yazmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…