- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.892
- 598
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
yoruma degil konuya yorum yapın lütfen(.)Eski sevgilisiyle ilgili konu açtıysa o zaman düşüncelerinizi gidip o konuya yazmaniz daha doğru olur. Zira burda ana mevzu eski sevgilisi ya da konu sahibinin yanlışları değil. Burdaki konuyu saptirmayalim lütfen.
yoruma degil konuya yorum yapın lütfen(.)
ağzın bal yiyebılırmı lutfeneski sevgiliyle gorusurken bosanmak isteyen kisi smdi gelmis cocuklar gecim derdi prangalar diyo. ikisi ilk okul caginda digeri kucuk olan ucuzlerinden bhsediyosun demi gecim skintisi derken. bu platformda sevmedgim paylasimlari yapan tek kisi sensin. ne yapacagini sasirmis tek kiside sensin. konu olsunda ne olursa olsun konusaym diyende. bence yeter artik . gerceklerle gel artik.
ikimizin agzida yesin bence hakettik o bali :)ağzın bal yiyebılırmı lutfen
Valla eli öpülesi bir annen var. Biz de çocuk psikilojisi, o, bu, şu zaman geçiyor geride koca bir çekmişlik, gelecek ise koca bir karanlık. Helal olsun annene.Çocuklarınızı lütfen engel olarak görmeyin,
Ben babasız ama huzurlu bir anne ile büyüdüm,Babama annem katlanmamış.cahil köylü kadınıymış ayrıca.Boşanmış.Daha yüzünü bile görmedim.
Kendine eziyet etmedi,kimseye de boyun eğmedi,tehditlere de kulak asmadı boşandı.
Çalıştı ,onu yapmam etmem demedi bizi büyüttü.
Siz neden bu işkenceyi çekiyorsunuz ki??
Senin yorumların gereksiz git ltfn konumdanaksine boyle bı konuda rencıde etmelıyızkı bıdaha yapmasın bu benım fıkrım
senin gibiler kendi capında eğlensin diye konu acıyoruz sanıyosun ama değilo zaman neden buraya konu acmış?neyse bence herkes kendı yorumuna baksın
Polemige girmek istemiyosan gıcık gıcık cvp yazmazsın eski konuma yaz cok meraklıysan aslında sen hıc yazma yaatamam kendı fıkrınızse kendı fıkrınızı yazın benden alıntı yapmayın lutfen ya polemığe girmek ıstemıyorum
Bu forumdaki en gereksizde sensin benim seni sevdiğimi kim soyledi. Hadi naş naşeski sevgiliyle gorusurken bosanmak isteyen kisi smdi gelmis cocuklar gecim derdi prangalar diyo. ikisi ilk okul caginda digeri kucuk olan ucuzlerinden bhsediyosun demi gecim skintisi derken. bu platformda sevmedgim paylasimlari yapan tek kisi sensin. ne yapacagini sasirmis tek kiside sensin. konu olsunda ne olursa olsun konusaym diyende. bence yeter artik . gerceklerle gel artik.
Iyyy ne kadar iğrenç bir düşünce sen kimsin ki sen rencide edince yapmayacak. Bi de iyilik yapar gibi yorum atmış tövbe yaaksine boyle bı konuda rencıde etmelıyızkı bıdaha yapmasın bu benım fıkrım
Ya git egonu baska yerde tatmin et tmmikimizin agzida yesin bence hakettik o bali :)
Manyak işte kafayı yemişIyyy ne kadar iğrenç bir düşünce sen kimsin ki sen rencide edince yapmayacak. Bi de iyilik yapar gibi yorum atmış tövbe ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?