Ben kovmasam da zaten o yastıgını battaniyesini alir kendi giderdi.Cogu kavgada yaptiği şeyHer şeye tamam da adamı yataktan kovmak nedir?
Şu yöntemle başarıya ulaşabilmiş bir kadın var mı acaba dünya üzerinde?
Ben kovmasam da zaten o yastıgını battaniyesini alir kendi giderdi.Cogu kavgada yaptiği şey
Aylardir ayni.Başlarda cok tepki gösterdiğim in artik sık gitmiyorum haftada bir gidiyorum diyordu.Sonra hadi ben de geleyim hadi onlar da gelsin derken cozuttular.Ya da mesela evde bazen yemek olmuyor ya da ağzinin tadina göre olmuyor o zaman da anneme gidelim ya da gideyim orda yiyeyim diyor.Öncelikle bu kadar küçük bir meselede yatağı ayırmakta hata etmişsiniz. Konunun genelinde haklısınız ama zıtlaşmak yerine düzgünce derdinizi anlatıp sorunu çözmeyi denemelisiniz. Yani konu “sen benim ailemi istemiyor musun?” a gelirse duyulacak cümleler hepimizin canını yakar. Bence güzelce sakince konuyu açıklığa kavuşturun.
Kayın ailenizde biraz garipmiş. Hafif bir nispet kokusu alıyorum...
Ben aylardir o gitmek istediğinde yorgunluktan ölsem de gittim.Gidince de bak iki saat oturup kalkalim diye gidiyoruz gidince de kalkmak bilmiyor.Ya da emri vaki bugün annemler gelsin maç var dediğinde yine yorgun argin yemeklerini böreklerini yaptim.Uzlaşmaci da oldum ama değişen bir şey yok.Ama bu sekilde davranarak isteklerinizi elde edemez ve saglıklı iletişim kuramazsınız ki
Hayır üç ama en düşkünleri bu aileyeEvin tek çocuğumu
Benim eşim öyle cinselliğe cok düşkün değil.Yani bunu koz olarak kullanmaktan ziyade yüzünü görmemek için yaptim aşiri sinirliyim cünkü.Yatagi ayirman buyuk hata.
Baska yontemler dene.Cay icmeyi orda yapabilir ama sensiz yapamayacagi seyler var.Kullan bu durumu.Yalniz kalmak istemedigini soyle.
Bunların aile böyle kızlari da kocasını birakip aylarca yanlarinda kaliyor coluk cocuk.O yüzden normal geliyor herhalde.Ama benim bu sehirde anam babam kimsem olmadiğini evde yalniz olduğumu olacağimi algilamiyorlar.Yemeği birlikte yiyin.bunu aliskanlik haline getirin.caya gitsin eşiniz.Yatagi ayırmak konusunda hatalisiniz.
Evliliğe alisamamis esiniz.Haftada bir kere gidin siz.Esinize karışmayin.Acikca soyleyin
Siz evde cayinizi için, filminizi izleyin kitabınızı okuyun..Bir süre sonra gitmez diye düşünüyorum.Zitlasmayin bu konuda.Ben de ise yaradı.
Bir de biz evde çok eğleniyorduk PC oyunları yabancı diziler falan
Benim kv de de sürekli çağırıyordu ilk zamanlarda.Ben böyle yaptım.Ama benim eşim annesi kırılmasın diye gidiyordu.cok merakli degildi gitmeye.Simdi 9 yıllık evliyiz ben yollarim ailesine yada gidelim derim.
Bazi Kv ler ilk zamanlarda görüşme işini abartıyor.onlar da kabullenme sorunu mu yaşıyor bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?