Benim eşim öyle cinselliğe cok düşkün değil.Yani bunu koz olarak kullanmaktan ziyade yüzünü görmemek için yaptim aşiri sinirliyim cünkü.
Var playstation oynamak kardeşiyle.iki günde bir kardeşiyle ps oynamaya da gider.Başlarda onun da tartişmasi oluyordu bıktım artik.Tek eğlencesi o diye.Eve alalim dedi o zaman da erkek kardeşi bizden cikmaz.Aldirtmadim.Sadece cinsellik degil ki.Insan sevdigiyle oynasmaktan tatli soz duymaktan birlikte vakit gecirmekten zevk alir.Sevgililer kacip kacip bulusur mesela.Calisiyorsunuz bir tek aksamlari goruyorsunuz yuzunuzu.Hic hoslandigi bir sey yok mu??
Bir de cok net olun.
Kesinlikle ben annesi babasi da bundan zevk aliyor diye düşünüyorum.Benim annem babam da erkek kardeşime karın gelecekse gelin yoksa sen de gelme diyor meselaHadi esiniz tecrübesiz bilemiyorum ama kayınvalideniz kayınpederiniz de demiyor mu git oglum karın evde yalnız, yemeğe bekler. Benim ailem böle diyor abime mesela. Kaldı ki o da esini bırakıp pek gelmez bir iş için cagırmadıysak. Aile olmak böyle birsey bence. Anneler babalar bizlere küsmezler gitmiyoruz diye önceliği artık kendi ailesi sonucta.
Demezler . O da gelseydi derlerHadi esiniz tecrübesiz bilemiyorum ama kayınvalideniz kayınpederiniz de demiyor mu git oglum karın evde yalnız, yemeğe bekler. Benim ailem böle diyor abime mesela. Kaldı ki o da esini bırakıp pek gelmez bir iş için cagırmadıysak. Aile olmak böyle birsey bence. Anneler babalar bizlere küsmezler gitmiyoruz diye önceliği artık kendi ailesi sonucta.
Aylardir ayni.Başlarda cok tepki gösterdiğim in artik sık gitmiyorum haftada bir gidiyorum diyordu.Sonra hadi ben de geleyim hadi onlar da gelsin derken cozuttular.Ya da mesela evde bazen yemek olmuyor ya da ağzinin tadina göre olmuyor o zaman da anneme gidelim ya da gideyim orda yiyeyim diyor.
Ben bu adami evde tutmak için yorgun argin her gün sofra donatma çabalarina girmek zorunda değilim ya
Ilımlı konusmaya calısın, zor bir durum. Kayınvalide ile kayınpederiniz madem böle insanlar onlara laf anlatmayıp direkt esiniz ile irtibatta olun. Ciddi birseki de konusmalısınız. Birlikte yapmaktan hoslandıgınız seyleri yapın. Atıyorum tamamen: film izlemek, sinemaya tiyatroya gitmek, bowling oynamak. Ya da evde puzzle yapmak, İngilizce ya da Baska bir yabancı dilde kelimeler öğrenip tabu oynamak, gbi seyler.Hobilerinizi bilmediğim için attım bunları. Ya da gündüzden mesaj atın. Bugun annenlere gitme sürprizim var sana. Mumları yakın, yemek yiyin arkasında da bir aromatik masaj jesti mesela. Belki böle böle eve baglılıgı artar. Baktınız olmuyor kendisi bilir ama bence denemeden bilemezsiniz.Kesinlikle ben annesi babasi da bundan zevk aliyor diye düşünüyorum.Benim annem babam da erkek kardeşime karın gelecekse gelin yoksa sen de gelme diyor mesela
O zaman hep içiçe yasamamız gerekiyor maalesef.Demezler . O da gelseydi derler
Annesine mi gidecekmiş yemeğe kapıyı açıverseydin hadi git benim yemeklerimi yemeye karar verince gel deseydin biraz aileci biraz zaman alır yuvaya alışması azcık sabır gerekiyor erkeklerde yeni evliyken oluyor bu durumlar çok fazla takmayın zamanla alışıyorlarAylardir ayni.Başlarda cok tepki gösterdiğim in artik sık gitmiyorum haftada bir gidiyorum diyordu.Sonra hadi ben de geleyim hadi onlar da gelsin derken cozuttular.Ya da mesela evde bazen yemek olmuyor ya da ağzinin tadina göre olmuyor o zaman da anneme gidelim ya da gideyim orda yiyeyim diyor.
Ben bu adami evde tutmak için yorgun argin her gün sofra donatma çabalarina girmek zorunda değilim ya
Ben bunları yaşadım da ordan biliyorum . Bu cins aileler böyledir . Çocuğum mutlu olsun uzak olsun zihniyeti olmaz . Eğer o mutluluğun içerisinde kendileri yoksa , varsın boşansın .O zaman hep içiçe yasamamız gerekiyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?