Evlilik denen müessese..

Biz eşimle basından beri hiç ayrı takılmadık. Onun ailesine gidilecekse hiç tek yollamadım yollamam da. Ben anneme tabiki gidiyorum gündüzleri evdeyim çalışmıyorum. Ama akşam oturması olacaksa illa eşimde gelir. Evde birbirimizi yalnız bırakmayız. Çalışıyorsun haklısın yoruluyorsun. Eşinle konuş bence. Ortak bi karara bağlayın ayrı ayrı takılmayın

Eger imkaniniz varsa biraz uzaga tasinin.o zaman o kadar cok gidemez.benim esimde basta cok gitmek istiyodu işe gitmeden gidip ugruyomus tabiki bisey diyemem.ama artik o kadar düskün deil.yeni evlisiniz ondandir.

O kadar iyi anladım ki. Çok tanıdık . Ailesini tanıyor ve onların bunu beklediğini biliyor . Evlendi karıyı buldu bizi ihmal etti gibi düşünmelerini istemiyor . Bunu onlara anlatman zor. Senide anlamalarını hiç bekleme boşuna . Gitmediğin zamanlar sana baskı yapmıyorsa oda bir avantaj. Arıza çıkartırsan kaybeden sen olursun . Ben bunları çok yaşadım . Boşandığıma pişman değilim ama çok sebebim vardı. Başka sorunun yoksa sabırlı ol. Daha yeni evlisin çünkü . Zamanla azalır belki

Benim eşim öyle cinselliğe cok düşkün değil.Yani bunu koz olarak kullanmaktan ziyade yüzünü görmemek için yaptim aşiri sinirliyim cünkü.

Sadece cinsellik degil ki.Insan sevdigiyle oynasmaktan tatli soz duymaktan birlikte vakit gecirmekten zevk alir.Sevgililer kacip kacip bulusur mesela.Calisiyorsunuz bir tek aksamlari goruyorsunuz yuzunuzu.Hic hoslandigi bir sey yok mu??

Bir de cok net olun.

Hadi esiniz tecrübesiz bilemiyorum ama kayınvalideniz kayınpederiniz de demiyor mu git oglum karın evde yalnız, yemeğe bekler. Benim ailem böle diyor abime mesela. Kaldı ki o da esini bırakıp pek gelmez bir iş için cagırmadıysak. Aile olmak böyle birsey bence. Anneler babalar bizlere küsmezler gitmiyoruz diye önceliği artık kendi ailesi sonucta.

Tek caren konusmak, tavir almak degil. Devam ederse, konusarak duzelmez ise ayni seyi senin ona yapman..Yatak ayirmak dogru degil. Küs bile olsan ki küslük de iyi degil. Konusmalisin. Hissettiklerini konusarak soylemelisin.

Var playstation oynamak kardeşiyle.iki günde bir kardeşiyle ps oynamaya da gider.Başlarda onun da tartişmasi oluyordu bıktım artik.Tek eğlencesi o diye.Eve alalim dedi o zaman da erkek kardeşi bizden cikmaz.Aldirtmadim.
Arkadaş cevresi falan yok.Vari yoğu aile

Kesinlikle ben annesi babasi da bundan zevk aliyor diye düşünüyorum.Benim annem babam da erkek kardeşime karın gelecekse gelin yoksa sen de gelme diyor mesela

Demezler . O da gelseydi derler

Ya gitsin ne olacak. Kandil bugün sizde gitseydiniz. Yeni düzene yavaş yavaş alışır. Böyle olay yapmayın. Yeri belli yurdu belli. Gece gezmesi olsa her akşam geç gelse ne yapardınız? Bence kandil günü ayrı yatmayın. Barışın.

Ağzının tadına göre yemek olmuyorsa kalkıp kendi yemeğini yapacak.
Yemek yoksa yumurta kıracak, tost yapacak.
Ama kendi evinde yiyecek.
Anne evi restoran değil. Ya olmasaydı? Ya uzak olsaydı?

Bence yemekleri evde yeme konusunda uzlaşmaya varın. 2 haftada bir yemeğe gidersiniz yine.

Sen kendin git gideceksen demiceksin gideceksek de kalacaksakda beraber diyeceksin ve sözünü gecireceksin yatak ayirmakla olmaz bu işler evlendiğinin farkına varsın biraz

Evlilik müessesesi özet;
Sevgiliyken: Ne zaman evleneceğiz ben artık dayanamıyorum. (Popoda bile pıt pıt attıran dönem)
Nişanlıyken: Ayyyyy resmen evleniyoruz. (Toz pembe hayallerin yoğun olduğu dönem)
Evliyken: Nereden evlendim be rahatlık battı. (Toz pembe hayaller vardı pembesi gitti tozu kaldı.S.çım dönemlerine hoşgeldiniz.)

Kesinlikle ben annesi babasi da bundan zevk aliyor diye düşünüyorum.Benim annem babam da erkek kardeşime karın gelecekse gelin yoksa sen de gelme diyor mesela
Ilımlı konusmaya calısın, zor bir durum. Kayınvalide ile kayınpederiniz madem böle insanlar onlara laf anlatmayıp direkt esiniz ile irtibatta olun. Ciddi birseki de konusmalısınız. Birlikte yapmaktan hoslandıgınız seyleri yapın. Atıyorum tamamen: film izlemek, sinemaya tiyatroya gitmek, bowling oynamak. Ya da evde puzzle yapmak, İngilizce ya da Baska bir yabancı dilde kelimeler öğrenip tabu oynamak, gbi seyler.Hobilerinizi bilmediğim için attım bunları. Ya da gündüzden mesaj atın. Bugun annenlere gitme sürprizim var sana. Mumları yakın, yemek yiyin arkasında da bir aromatik masaj jesti mesela. Belki böle böle eve baglılıgı artar. Baktınız olmuyor kendisi bilir ama bence denemeden bilemezsiniz.

Annesine mi gidecekmiş yemeğe kapıyı açıverseydin hadi git benim yemeklerimi yemeye karar verince gel deseydin biraz aileci biraz zaman alır yuvaya alışması azcık sabır gerekiyor erkeklerde yeni evliyken oluyor bu durumlar çok fazla takmayın zamanla alışıyorlar

Canım tek bildiğim kavga edip kızdıkça iyice iplerin gerildiği. Ailesi oğlum karını tek bırakma git demiyorsa onlardan beklentin olmasın, sen kendin kocanla konuş. Ben rahatsız oluyorum bu durumdan evliliğimizden bir şey anlamadım, ben hiç ailemi göremiyorum tek başımayım, seni sürekli annemlere götürsem sen kendi aileni göremesen ne hissederdin,kendimizin de
yeni aile kurduğunu anlayalım artık deyin. Keşke ailesine uzak muhitten ev tutsaydınız. Ve artık haftada 1 bile gitmeyin ailesine. Size de ısrar etmiyor en azından illa gel diye, belki de aile yapıları böyleyse evlendi bizi unuttu demesinler diye gidiyordur sürekli. Siz kararlı durup ailesine gitmedikçe eşiniz de tek başına gider ama bir süre sonra gitmeleri azalır bence. Birde hobileri nedir, mesela ondan habersiz sevdiği tarzda filme bilet alıp sinemaya tiyatroya gitmeyi teklif edebilirsiniz.

Yastığını yorganını salona çıkarıp adamı yataktan kovmak pek olmamış . Bunu yapmak için çok uç birşey olmalı bana göre . Bu tartışmalık hareket değil yani .
Öte yandan daha yeni evlisiniz birşeyler yavaş yavaş oturacaktır . Bu tarz durumları kavga ederek tartışarak karşılıklı tripleşerek düzeltemezsiniz sabırla konusa konusa aşabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…