- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
Eşinizi tek göndermekle hata etmişsiniz. Çünkü alışınca sizi evde sürekl bırakmaya başlamış. Ama tek gitmesine izin vermeseydiniz biraz baskı ile azaltabilirdi. Yatakları ayırmak doğru değil. Düzgünce konuşun yek gitmemesini haftada bir günün yeterli olacağını anlatın.Merhabalar.8 aydır evliyiz.Eşimin ailesine yakın mesafede oturuyoruz.Benim sorunum şu.Eşim sürekli ailesinin evine gitmek istiyor.2/3 günde bir mütemadiyen bu böyle.Ben de çalişiyorum, yoruluyorum.Ötesi kendi evimde eşimle vakit geçirmek istiyorum.Başlarda gittim ettim ama sonra sen git istiyorsan dedim ve gitti her seferinde.Anası babası tabiki gidecek ama evde karısı da var bir yandan.iki gün önce gittik birlikte.Bugün de kandil gidelim dedi ben de iki gün önce gittik.Ben evde dinleneceğim sen git ama çaya gel dedim.Tamam dedi 8 bucuk gibi aradim gel cayı koyacağın diye masadan yeni kalktik dedi çayı burda içicem dedi.Galatasaray maçı var devre arasında gelicem dedi sinirlendim aradim telefonda biraz söylendim sonra maç bitince gelicem dedi vs vs ben de çayımı demledim sinirlendim ağladim içtim kendim çayımı.Eve geldi yastığını yorganını cikardim oturma odasına;yatak odasına geçtim kapiyi da kilitledim kitap okuyorum su an.
Ailesiyle zorum yok ama sürekli beni birakip ailesine gitmesi ve telefonlarimi açmamasina sinirleniyorum.Bazılarınız kötü bi yere mi gidiyo annesine gidiyo diyebilirsiniz ama ben kadın halimle yeni evli halimle bu kadar anama babama gitcem diye tutturmadım.Ayrıca karın evde yalnız yemeği bizle yedin çayı da karınla iç evde saatlerdir yalniz demeyen annesi babasına ne denir bilemiyorum.
Evlilikte bu işler nasıl yürüyor.Ben her annesine gittiğinde gitmemekle hata mi ediyorum bilmiyorum.Annesi babası da haftada en az bir kere yemeğe çaya maç izlemeye gelir de yani.görüşmüyor değiliz.
Bence yalnız gönderip yemekleri ayrı yemek hata yatağı ayırmak çok daha büyük hata. Düzgüncr konuşun gidilirse de beraber gidilir kalınırsa da beraber kalınır ve her ne olursa olsun birlikte yatılır. Böyle ayrı gayrı takılarak aranıza soğukluk girdirirsinizMerhabalar.8 aydır evliyiz.Eşimin ailesine yakın mesafede oturuyoruz.Benim sorunum şu.Eşim sürekli ailesinin evine gitmek istiyor.2/3 günde bir mütemadiyen bu böyle.Ben de çalişiyorum, yoruluyorum.Ötesi kendi evimde eşimle vakit geçirmek istiyorum.Başlarda gittim ettim ama sonra sen git istiyorsan dedim ve gitti her seferinde.Anası babası tabiki gidecek ama evde karısı da var bir yandan.iki gün önce gittik birlikte.Bugün de kandil gidelim dedi ben de iki gün önce gittik.Ben evde dinleneceğim sen git ama çaya gel dedim.Tamam dedi 8 bucuk gibi aradim gel cayı koyacağın diye masadan yeni kalktik dedi çayı burda içicem dedi.Galatasaray maçı var devre arasında gelicem dedi sinirlendim aradim telefonda biraz söylendim sonra maç bitince gelicem dedi vs vs ben de çayımı demledim sinirlendim ağladim içtim kendim çayımı.Eve geldi yastığını yorganını cikardim oturma odasına;yatak odasına geçtim kapiyi da kilitledim kitap okuyorum su an.
Ailesiyle zorum yok ama sürekli beni birakip ailesine gitmesi ve telefonlarimi açmamasina sinirleniyorum.Bazılarınız kötü bi yere mi gidiyo annesine gidiyo diyebilirsiniz ama ben kadın halimle yeni evli halimle bu kadar anama babama gitcem diye tutturmadım.Ayrıca karın evde yalnız yemeği bizle yedin çayı da karınla iç evde saatlerdir yalniz demeyen annesi babasına ne denir bilemiyorum.
Evlilikte bu işler nasıl yürüyor.Ben her annesine gittiğinde gitmemekle hata mi ediyorum bilmiyorum.Annesi babası da haftada en az bir kere yemeğe çaya maç izlemeye gelir de yani.görüşmüyor değiliz.
Cicim Ayından Sıçım Ayına GeçişEvlilik müessesesi özet;
Sevgiliyken: Ne zaman evleneceğiz ben artık dayanamıyorum.(Popoda bile pıt pıt attıran dönem)
Nişanlıyken: Ayyyyy resmen evleniyoruz.(Toz pembe hayallerin yoğun olduğu dönem)
Evliyken: Nereden evlendim be rahatlık battı.(Toz pembe hayaller vardı pembesi gitti tozu kaldı.S.çım dönemlerine hoşgeldiniz.)
Ben böyle diyeyim siz öyle anlayınCicim Ayından Sıçım Ayına Geçiş
Yeni evlisin esini yataktanmi kovuyosun bu sebepten sen dua et seni mecbur birakmiyo sende girus ailenle oyle bi yapin yomsada esine saygi duy bence yarin birgun seninde evladin olur ben çocuğumu bir aksam bi yerde birakamiyorum evlense naparim bilmem hayirli evlatmis damat :)Merhabalar.8 aydır evliyiz.Eşimin ailesine yakın mesafede oturuyoruz.Benim sorunum şu.Eşim sürekli ailesinin evine gitmek istiyor.2/3 günde bir mütemadiyen bu böyle.Ben de çalişiyorum, yoruluyorum.Ötesi kendi evimde eşimle vakit geçirmek istiyorum.Başlarda gittim ettim ama sonra sen git istiyorsan dedim ve gitti her seferinde.Anası babası tabiki gidecek ama evde karısı da var bir yandan.iki gün önce gittik birlikte.Bugün de kandil gidelim dedi ben de iki gün önce gittik.Ben evde dinleneceğim sen git ama çaya gel dedim.Tamam dedi 8 bucuk gibi aradim gel cayı koyacağın diye masadan yeni kalktik dedi çayı burda içicem dedi.Galatasaray maçı var devre arasında gelicem dedi sinirlendim aradim telefonda biraz söylendim sonra maç bitince gelicem dedi vs vs ben de çayımı demledim sinirlendim ağladim içtim kendim çayımı.Eve geldi yastığını yorganını cikardim oturma odasına;yatak odasına geçtim kapiyi da kilitledim kitap okuyorum su an.
Ben kovmasam da zaten o yastıgını battaniyesini alir kendi giderdi.Cogu kavgada yaptiği şey
[/QUOTE
Eşimin ailesi başka şehirde olmasına rağmen evim diye ailesinin evinden bahsederdi ilk zamanlar.konusa konuşa bizim artık ayrı evimiz var burası bizim evimiz diyerek ancak benimsedi artık ayrı bir evi ailesi olduğunu.simdi en rahat ettigi ev kendi evi.gidip geldigimizde evimi ozledim der hep.bizim kadar kolay benimsemeyebiliyorlar. Sizde evde başbaşa geçirdiğiniz vakitleri daha güzel değerlendirin.eglenceli hale getirin yavaş yavaş benimseyecektir.ama önce eşinizle ne olursa olsun yatak ayirmamaniz gerektiğini konusun.bu evlilikte çok büyük sorun olmasa bile yavaş yavaş iyice soğumanıza neden olur.esimin kardeşi ailesiyle aynı sehirdeydi evlendi ayrı bir ilçede yaşamaya başladı ama işi dolayısıyla hep ailesinin olduğu yere geliyordu kv sevdiğin yemek var ye git dedi bir kaç kez. Eşimde ben de artık onun ayrı evi var eşi bekler beraber yesinler ya da eşini de getirsin arada o zaman sevdiği yemeği yaparsın dedik ısrarı bıraktı.cok üzülüyordu evden pek ayrı kalmamisti alışmak zor geliyordu ona da ama kv haklisiniz düşünemedim dedi sonra da ısrar etmedi.esinizle kavga yerine güzel güzel konuşun anlar zamanla.daha yeni evlisiniz olabilir böyle şeyler ama yatak ayırmaya son verin öncelikle.
evliliğin ilk zamanlarında maalesef böyle oluyor . ailesine hafta da bir birlikte gitmeniz makul onun dışında kalan zamanlarda siz plan yapın ondan önce. böyle yapa yapa bir müddet sonra rutine binecektirMerhabalar.8 aydır evliyiz.Eşimin ailesine yakın mesafede oturuyoruz.Benim sorunum şu.Eşim sürekli ailesinin evine gitmek istiyor.2/3 günde bir mütemadiyen bu böyle.Ben de çalişiyorum, yoruluyorum.Ötesi kendi evimde eşimle vakit geçirmek istiyorum.Başlarda gittim ettim ama sonra sen git istiyorsan dedim ve gitti her seferinde.Anası babası tabiki gidecek ama evde karısı da var bir yandan.iki gün önce gittik birlikte.Bugün de kandil gidelim dedi ben de iki gün önce gittik.Ben evde dinleneceğim sen git ama çaya gel dedim.Tamam dedi 8 bucuk gibi aradim gel cayı koyacağın diye masadan yeni kalktik dedi çayı burda içicem dedi.Galatasaray maçı var devre arasında gelicem dedi sinirlendim aradim telefonda biraz söylendim sonra maç bitince gelicem dedi vs vs ben de çayımı demledim sinirlendim ağladim içtim kendim çayımı.Eve geldi yastığını yorganını cikardim oturma odasına;yatak odasına geçtim kapiyi da kilitledim kitap okuyorum su an.
sadece biraz zaman benim eşimde ilk başlarda öyleydi ilk 7-8 ayımız böyle geçti şimdi 1 buçuk yıllık evliyiz evden çıkmak istemiyor ailesine haftada 1 gidiyoruz ondada 2 saat oturur hadi evimize gidelim der zamanla alışacaktır, tatlı dille konuşun iş inada binmesin.Merhabalar.8 aydır evliyiz.Eşimin ailesine yakın mesafede oturuyoruz.Benim sorunum şu.Eşim sürekli ailesinin evine gitmek istiyor.2/3 günde bir mütemadiyen bu böyle.Ben de çalişiyorum, yoruluyorum.Ötesi kendi evimde eşimle vakit geçirmek istiyorum.Başlarda gittim ettim ama sonra sen git istiyorsan dedim ve gitti her seferinde.Anası babası tabiki gidecek ama evde karısı da var bir yandan.iki gün önce gittik birlikte.Bugün de kandil gidelim dedi ben de iki gün önce gittik.Ben evde dinleneceğim sen git ama çaya gel dedim.Tamam dedi 8 bucuk gibi aradim gel cayı koyacağın diye masadan yeni kalktik dedi çayı burda içicem dedi.Galatasaray maçı var devre arasında gelicem dedi sinirlendim aradim telefonda biraz söylendim sonra maç bitince gelicem dedi vs vs ben de çayımı demledim sinirlendim ağladim içtim kendim çayımı.Eve geldi yastığını yorganını cikardim oturma odasına;yatak odasına geçtim kapiyi da kilitledim kitap okuyorum su an.
Oncelikle ben de 6 aylik evliyim ve ben de kendi ailemden uzakta, esimin ailesine cok yakinda oturuyorum. Benim de derdim senin tam tersineMerhabalar.8 aydır evliyiz.Eşimin ailesine yakın mesafede oturuyoruz.Benim sorunum şu.Eşim sürekli ailesinin evine gitmek istiyor.2/3 günde bir mütemadiyen bu böyle.Ben de çalişiyorum, yoruluyorum.Ötesi kendi evimde eşimle vakit geçirmek istiyorum.Başlarda gittim ettim ama sonra sen git istiyorsan dedim ve gitti her seferinde.Anası babası tabiki gidecek ama evde karısı da var bir yandan.iki gün önce gittik birlikte.Bugün de kandil gidelim dedi ben de iki gün önce gittik.Ben evde dinleneceğim sen git ama çaya gel dedim.Tamam dedi 8 bucuk gibi aradim gel cayı koyacağın diye masadan yeni kalktik dedi çayı burda içicem dedi.Galatasaray maçı var devre arasında gelicem dedi sinirlendim aradim telefonda biraz söylendim sonra maç bitince gelicem dedi vs vs ben de çayımı demledim sinirlendim ağladim içtim kendim çayımı.Eve geldi yastığını yorganını cikardim oturma odasına;yatak odasına geçtim kapiyi da kilitledim kitap okuyorum su an.
Evlilik ahhh valla evllk oyle zor oyle celişkili biseymişki aslında kişiler rahatsa mantıklıysa o iş yuruyor ama yok biri anasının prensiyse hala evine adapte olamamıs bir sahıs evliligi yük gbş goruyor benm eşimde uzun sure yemek utu bulasık olayına alısamadı annesi agzına tutmus cnku kaşıgı corap gymeye mecali olmayan bir insan cık mıs kendileri aşırı snrleniyorum bebek yapınca felanda duzelmıyor lar acıkcası duzelme dıyede bsey yok nasılsa oyle senelerin izi silinmiyor hata tamamen onu yetiştiren ailede anlasılan sizin kocanzda ailesine fazla duskun ki kaynanan oglum evine git demesi gerekir eşin yalnız demsi gerekirken ahh ne denirkiMerhabalar.8 aydır evliyiz.Eşimin ailesine yakın mesafede oturuyoruz.Benim sorunum şu.Eşim sürekli ailesinin evine gitmek istiyor.2/3 günde bir mütemadiyen bu böyle.Ben de çalişiyorum, yoruluyorum.Ötesi kendi evimde eşimle vakit geçirmek istiyorum.Başlarda gittim ettim ama sonra sen git istiyorsan dedim ve gitti her seferinde.Anası babası tabiki gidecek ama evde karısı da var bir yandan.iki gün önce gittik birlikte.Bugün de kandil gidelim dedi ben de iki gün önce gittik.Ben evde dinleneceğim sen git ama çaya gel dedim.Tamam dedi 8 bucuk gibi aradim gel cayı koyacağın diye masadan yeni kalktik dedi çayı burda içicem dedi.Galatasaray maçı var devre arasında gelicem dedi sinirlendim aradim telefonda biraz söylendim sonra maç bitince gelicem dedi vs vs ben de çayımı demledim sinirlendim ağladim içtim kendim çayımı.Eve geldi yastığını yorganını cikardim oturma odasına;yatak odasına geçtim kapiyi da kilitledim kitap okuyorum su an.
Ben bunları yaşadım da ordan biliyorum . Bu cins aileler böyledir . Çocuğum mutlu olsun uzak olsun zihniyeti olmaz . Eğer o mutluluğun içerisinde kendileri yoksa , varsın boşansın .
Öncelikle kv kp de hata yok .ben bir buçuk yıllık evliyim eşim ailesinden ayrı yaşamaya alışkın olduğu için böyle sorunlar yaşamadım ama abim evlendikten sonra sık sık gelirdi hatta öz evim burası derdi zamanla alıştı artık kendi evinden başka yerde rahat edemiyor. Şu var abim yemek yer biraz uğrar giderdi .eşiniz tabiki hatalı davranmış ama kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum yatak ayirmaktan önce kesinlikle oturup eşinizin bu davranışının size ne hissettirdigini net bir şekilde anlatın . Devam ederse farklı şeyler yaparsınız ama yatak ayırmak en son noktadır.Merhabalar.8 aydır evliyiz.Eşimin ailesine yakın mesafede oturuyoruz.Benim sorunum şu.Eşim sürekli ailesinin evine gitmek istiyor.2/3 günde bir mütemadiyen bu böyle.Ben de çalişiyorum, yoruluyorum.Ötesi kendi evimde eşimle vakit geçirmek istiyorum.Başlarda gittim ettim ama sonra sen git istiyorsan dedim ve gitti her seferinde.Anası babası tabiki gidecek ama evde karısı da var bir yandan.iki gün önce gittik birlikte.Bugün de kandil gidelim dedi ben de iki gün önce gittik.Ben evde dinleneceğim sen git ama çaya gel dedim.Tamam dedi 8 bucuk gibi aradim gel cayı koyacağın diye masadan yeni kalktik dedi çayı burda içicem dedi.Galatasaray maçı var devre arasında gelicem dedi sinirlendim aradim telefonda biraz söylendim sonra maç bitince gelicem dedi vs vs ben de çayımı demledim sinirlendim ağladim içtim kendim çayımı.Eve geldi yastığını yorganını cikardim oturma odasına;yatak odasına geçtim kapiyi da kilitledim kitap okuyorum su an.
Benim kavgalarımnın temeli de buydu . Üstüne başka seyler de eklendi . Boşanma kaçınılmaz oldu. Elbetteki eşte bitiyor ama eş basiretsiz ve daha kişiliği oturmamış olunca sorun çözülmüyor . Ve kötü olan sen oluyorsun . O yüzden aile bağımlısı adamlardan uzak durmak lazım . Bu da bize bir tecrübe olarak kaldıBenim boşanma sebebim bu. Tam da dediğiniz gibiler. Ama iş eşte bitiyor burda.
Benim kavgalarımnın temeli de buydu . Üstüne başka seyler de eklendi . Boşanma kaçınılmaz oldu. Elbetteki eşte bitiyor ama eş basiretsiz ve daha kişiliği oturmamış olunca sorun çözülmüyor . Ve kötü olan sen oluyorsun . O yüzden aile bağımlısı adamlardan uzak durmak lazım . Bu da bize bir tecrübe olarak kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?