Evlilik denen müessese..

Eşinizi tek göndermekle hata etmişsiniz. Çünkü alışınca sizi evde sürekl bırakmaya başlamış. Ama tek gitmesine izin vermeseydiniz biraz baskı ile azaltabilirdi. Yatakları ayırmak doğru değil. Düzgünce konuşun yek gitmemesini haftada bir günün yeterli olacağını anlatın.

Bence yalnız gönderip yemekleri ayrı yemek hata yatağı ayırmak çok daha büyük hata. Düzgüncr konuşun gidilirse de beraber gidilir kalınırsa da beraber kalınır ve her ne olursa olsun birlikte yatılır. Böyle ayrı gayrı takılarak aranıza soğukluk girdirirsiniz

Cicim Ayından Sıçım Ayına Geçiş

Yeni evlisin esini yataktanmi kovuyosun bu sebepten sen dua et seni mecbur birakmiyo sende girus ailenle oyle bi yapin yomsada esine saygi duy bence yarin birgun seninde evladin olur ben çocuğumu bir aksam bi yerde birakamiyorum evlense naparim bilmem hayirli evlatmis damat :)

evliliğin ilk zamanlarında maalesef böyle oluyor . ailesine hafta da bir birlikte gitmeniz makul onun dışında kalan zamanlarda siz plan yapın ondan önce. böyle yapa yapa bir müddet sonra rutine binecektir

Yatakları ayırmak çok büyük hata olmuş...
Üzerine fazla gitmemenizi tavsiye ederim... Ne kadar çok üzerine giderseniz o kadar çok ailesine bağlanır, inada çevirir.
Zamanla azalacaktır gitmeler, sizde evde zamanı keyifli geçirecek aktiviteler bulun.

sadece biraz zaman benim eşimde ilk başlarda öyleydi ilk 7-8 ayımız böyle geçti şimdi 1 buçuk yıllık evliyiz evden çıkmak istemiyor ailesine haftada 1 gidiyoruz ondada 2 saat oturur hadi evimize gidelim der zamanla alışacaktır, tatlı dille konuşun iş inada binmesin.

Oncelikle ben de 6 aylik evliyim ve ben de kendi ailemden uzakta, esimin ailesine cok yakinda oturuyorum. Benim de derdim senin tam tersinedaha evlendigimden beri esimin ailesinin evinde kari koca birlikte oturamadik neredeyse. Hep ben tek oluyorum ailesiyle. Esim kendi isini yapiyor ve ailesinin eviyle isyeri cok yakin. Istese her an gelebilir. Uygunlugu oluyor. Ama oyle aile oturmasi sevmiyor malesef. Kirk yilda bir yemek yiyoruz hep birlikte. Istiyorum ki yemekten sonra oturalim, bir sohbet olsun,cok seviyorum ben hep birlikte aksam oturmalarini. Ama yemegini yiyip gidiyor hemen ve ben tek kaliyorum. Adamin kisiligi boyle, sevmiyor,degistiremem. Sizinki cok aileciymis. Asirisi da kotu. Bu durumda ne yapmak lazim, eger oraya gidince rahat ediyorsaniz bence esinizle gidin. Ama bir zaman araligi belirleyin. Haftanin iki gunu gibi. Yani belirli bir gun secin ve o gun aile oturmasi gunu olsun. Esinizle boyle konusun bir de. Ayrica esinizin yaptigi sey de bencillik. Evde karisini tek birakip da orda cay icen adama da saygi duymam acikcasi.

Evlilik ahhh valla evllk oyle zor oyle celişkili biseymişki aslında kişiler rahatsa mantıklıysa o iş yuruyor ama yok biri anasının prensiyse hala evine adapte olamamıs bir sahıs evliligi yük gbş goruyor benm eşimde uzun sure yemek utu bulasık olayına alısamadı annesi agzına tutmus cnku kaşıgı corap gymeye mecali olmayan bir insan cık mıs kendileri aşırı snrleniyorum bebek yapınca felanda duzelmıyor lar acıkcası duzelme dıyede bsey yok nasılsa oyle senelerin izi silinmiyor hata tamamen onu yetiştiren ailede anlasılan sizin kocanzda ailesine fazla duskun ki kaynanan oglum evine git demesi gerekir eşin yalnız demsi gerekirken ahh ne denirki

evet benım konum resmen. Evliliğimin bir senesi resmen bununla ilgili kavga etmekle geçmişti. Ben aileme tek gitsem hemen eşimi sorarlar ara yemeğe gelsin; neden tek geldin; bir sorun yok değil mi vb. milyon tane soru sorarlardı. Ama onun ailesinin hiç ama hiç umrunda olmazdı. Hatta bence annesinin hoşuna giderdi. Yemeğini yedirir, çayını içirirdi. Ben haftada bir kez gitmek isterdim. Eşim utanmasa her gün gitcekti. Gitmeden ayrı kavga, gidip geldikten sonra ayrı kavga... Sonuç ne oldu; taşınmasaydık ayrılacaktım. Şimdi şehir değiştiriyoruz. Eşiniz tek erkek çocuk mu, bazı aileler özellikle kv ler tek erkek cocugu böyle aşırı kıskançlık yapabiliyorlar. Ama şunu söyliyim kavga ederek de bisey değişmiyor yani. Eşiniz evlendi bizi unuttu demesinler diye öyle yapıyodur bence.

Eşininizin göbek bağı düşmemiş henüz, işiniz zor. Evliliğiniz oturmadan bebek düşünmeyin bence.

kandil günü birlikte gitmeniz daha uygun olurdu ama eşin bıktırmış sende haklısın. oturmaya gitse neyse bide yemeğe gitmiş hep böyke seni bırakıp yemeğemi gider. bi kişide karın evde yalnız yemesin gelme demiyomu. hepsimi bencil düşüncesiz. süreklşi böyle olmaz yatak ayırmak trip atmaklada cözülmez. sanırım sizin gittiğiniz kadar onlarda size geliyo. hiç başbasa kalmak yok. 1hafta görüşmese kimse ölmez. eşin aile oldugunuzun farkında degil

Bende ailemden uzaktayım kvlere iki sokak var aramızda. İlk zamanlar eşimde sürekli gitmek isterdi ben olmasam da akşamaları eve gelmeden uğrar sabahları kahvaltıya giderdi. iki gün gitmese kv gelirdi. Bana bu kadar samimiyet fazla daha yeni evliyken ne gerek var artık bizde bi aileyiz hafta da bir görüşmek yeterli. Ama zamanla normale döndü şimdi 2 hafta bir belki ayda bir görüşüyoruz

Öncelikle kv kp de hata yok .ben bir buçuk yıllık evliyim eşim ailesinden ayrı yaşamaya alışkın olduğu için böyle sorunlar yaşamadım ama abim evlendikten sonra sık sık gelirdi hatta öz evim burası derdi zamanla alıştı artık kendi evinden başka yerde rahat edemiyor. Şu var abim yemek yer biraz uğrar giderdi .eşiniz tabiki hatalı davranmış ama kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum yatak ayirmaktan önce kesinlikle oturup eşinizin bu davranışının size ne hissettirdigini net bir şekilde anlatın . Devam ederse farklı şeyler yaparsınız ama yatak ayırmak en son noktadır.

Benim boşanma sebebim bu. Tam da dediğiniz gibiler. Ama iş eşte bitiyor burda.
Benim kavgalarımnın temeli de buydu . Üstüne başka seyler de eklendi . Boşanma kaçınılmaz oldu. Elbetteki eşte bitiyor ama eş basiretsiz ve daha kişiliği oturmamış olunca sorun çözülmüyor . Ve kötü olan sen oluyorsun . O yüzden aile bağımlısı adamlardan uzak durmak lazım . Bu da bize bir tecrübe olarak kaldı

Aynen öyle. Ailesi zaten sıkıntı yaratıyorsa, eş de onlara uyuyorsa yapacak bir şey kalmıyor. Her eş kendi ailesini evliliğine katmamayı bilmeli. Evet maalesef olan oldu, geriye kalan tecrübelerimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…