Ne yaptınız ?yapacaksiniz çok zor cokk
Lütfen bir daha böyle meselelerden dolayı yatak ayırmayın eşlerin arasına en çok soğukluk sokan olay bu. Aileler yakın olunca ister istemez gidiliyor. Benim de eşimin ailesi yakın oturuyor haftada en az 1 akşam muhakkak gideriz ama haftada 2 den fazlasını ben istemem hatta eşim de pek istemez artık çünkü evinde daha rahat ediyoreşinizle açık açık konuşun haftada 1 sefer gidelim gibi bir orta yol bulup anlaşın evde de hep güzel zamanlar geçirmesini sağlayın ki evi daha rahat gelsin
Yok artık, senin koca laftan anlamıyor demek.Valla bu sabah uyandık.Gözlerimizi açtik annemlerr kahvaltiya gidelim mi?Diyceklerim bu kadar.0
Kandillik gidilebilirdi yinede.Merhabalar.8 aydır evliyiz.Eşimin ailesine yakın mesafede oturuyoruz.Benim sorunum şu.Eşim sürekli ailesinin evine gitmek istiyor.2/3 günde bir mütemadiyen bu böyle.Ben de çalişiyorum, yoruluyorum.Ötesi kendi evimde eşimle vakit geçirmek istiyorum.Başlarda gittim ettim ama sonra sen git istiyorsan dedim ve gitti her seferinde.Anası babası tabiki gidecek ama evde karısı da var bir yandan.iki gün önce gittik birlikte.Bugün de kandil gidelim dedi ben de iki gün önce gittik.Ben evde dinleneceğim sen git ama çaya gel dedim.Tamam dedi 8 bucuk gibi aradim gel cayı koyacağın diye masadan yeni kalktik dedi çayı burda içicem dedi.Galatasaray maçı var devre arasında gelicem dedi sinirlendim aradim telefonda biraz söylendim sonra maç bitince gelicem dedi vs vs ben de çayımı demledim sinirlendim ağladim içtim kendim çayımı.Eve geldi yastığını yorganını cikardim oturma odasına;yatak odasına geçtim kapiyi da kilitledim kitap okuyorum su an.
Ailesiyle zorum yok ama sürekli beni birakip ailesine gitmesi ve telefonlarimi açmamasina sinirleniyorum.Bazılarınız kötü bi yere mi gidiyo annesine gidiyo diyebilirsiniz ama ben kadın halimle yeni evli halimle bu kadar anama babama gitcem diye tutturmadım.Ayrıca karın evde yalnız yemeği bizle yedin çayı da karınla iç evde saatlerdir yalniz demeyen annesi babasına ne denir bilemiyorum.
Evlilikte bu işler nasıl yürüyor.Ben her annesine gittiğinde gitmemekle hata mi ediyorum bilmiyorum.Annesi babası da haftada en az bir kere yemeğe çaya maç izlemeye gelir de yani.görüşmüyor değiliz.
valla dediğin gibi eşim konuştukça kızardı kulaklarına kadar bordo oldu, orturduğu yerde küçüldü.. küçüldüHahahhahaha ooooh olsun :) yazik ya nasil suratı mosmor olmuştur. Mor yakıştı mı kaynanana?
:)
Benimkide esime boşanın demiş. Bizde fena bir kavga etmiştik
Sonra ınstagramda,profil fotosu benle eşimdi. Onu silmis. Amma aceleciymis ya :)
Boşanmadık guya esim demiski sen karışma. Simdi köşesinde tek basina oturuyor. Evime de gelemiyor 1 kez geldi bende hep gitmiyorum. Boyle emellerine ulaşamıyorlar ya ne kadar guzel oluyor dimi :)
valla dediğin gibi eşim konuştukça kızardı kulaklarına kadar bordo oldu, orturduğu yerde küçüldü.. küçüldütabi bende bi şarladım aslan gibi kükrüyodun konuşsana dedim. Saçma sapan konuşmaya başladı. Yok eşyalarımı ben beğenip almışım, gelinliğim bile bana yakın bi yerden alınmış, sabah erken kalk diye bana karışıyo muymuş
Babam sizden fazla ödedi, her şey ortak olsun ki çocuklar birlikte beğensin dediğinde ağzın kulaklarındaydı, gelinliği bende 3 binlik giymeyi bilirdim ama şu zamanda 500 liraya gelinlik diktirdim. O zaman ağzın yanında değil miydi neden gel ben sana pahalısını alayım hevesim de var beraber gideriz diyemedin mi? İşine geldi tabi gık bile demedin o zaman. Ayrıca evimiz ayrı yolumuz ayrı benim uykum sizi ilgilendirmez. Üstelik ben en geç 9da ayaktayım sizin gibi 1e kadar yatan insanın da bana böyle konuşması.. Kendinizi rezil ediyosunuz sadece dedim. Babam da bırak kızım şu saçmalıklara cevap bile verme dedi. İyice bozardı kem küm etti içğne kaçtı
Sonra noldu biliyo musun 3 sene sonrası benim mobilyacıdan ve beyaz eşyacıdan eşyalarını düzdümeğerse hazımsızlık varmış kadında.
Hatta ev aldığımızda ankastre bizden demişler eşime. Benim haberim yoktu. Fırını alırken ben 650 tlye beğenmiştim 400 liralık var orda onu alıver dedi. Bende siz neden karışıyosunuz dedim, kayınpederim gelinim neyi beğendiyse o dedi. Sanki çok pahalı beğenmişim gibi. Annesi bıdı bıdı yapınca, eşim baba ben alırım hediye istemiyorum dediben tabi şaşırdım, bizim satıcı abi de hediyenin parasını mı konuşuyon kız bi de uygun beğendi çok ayıp dedi.
Tam 2 hafta sonra aynı yere gidip kendine en son çıkan 3bine fırın almış. Eşim anne pess, sen tencere yemeği bile pişirmiyon fırında yemek yapcak gibi bi de en lüksünü almışın. Karım haftada 2 3 gün fırın yemeği yapıyo, fırını çok kullanıyo bu fırın ona yakışırdı kuskandın mı sen dedibenim bi şey dememe gerek kalmadı tabi o fırın 4 yıldır toplasan 5 defa ya çalıştı ya çalışmadı o da en fazla hazır börek pişirdi :))) bütün hayatımız bu sarmalda geçiyo, kadın acayip fesatlanıyo bana hiç utanmıyo da, velhasılı hakkını veriyo yüzsüzlüğün arsızlığın..
Seninkine de iyi olmuş, başına tüneyip duruyodu kurtulmuşsun sevindim valla
elti miyiz yoksa sarışınCanım o zamanlar neden kaynana kayinbabada geldi esya secmeye. Gerci 8 sene olmus esin destek mi gördü onlardan? Fırın meselesi gerçekten komedi ötesi. Hahahahhaha ben esine de koptum ama annesine nasilda bes bes cevap vermis :)
Biz kavga edince bana dediki kaynana evide biraz evirip ceviren kadındır gec uyanıyorsunuz kahvalti etmiyor sunuz bende dondum dedimki bizim kavga sebeplerimiz bunlar degil ayrica oglunda gec uyaniyor . Seninki yine soylemis gelinligi firini rahata ermistir ama cevabini da misliyle almisbenimki soyleyemedi bile icinde ukte kaldi
Mobilyalar internettenbakmaya diye gidip nisan kıyafetini aldim geldim esimi ariyor diyorki kabarikk esimde anne ne kabarigi ya? Ben istemiyorum kabarik mabarik dedi. Hayir bide kapora vermisiz tadilata giricek elbise kadin hala esimi arior nisanliydik o zaman kabarik giyecekmisim
Bununda evinde koltuklari kirmizi beyaz benden sonra altin sarisini sever oldu gitti evini suslemeye puslemeye basladi yatak odasi takiminaldi banyosunu kirdirdi tipik mutsuz insan sekli ozenti :)
Hahahahahhahahahahah ana gibi yar olmaz anadan da avrat olmaz :) laflara gel bacaklari 2ye ayiracakmis . Kocisiyle ilgilense boyle olmayacak halbuki yazik bunlara ya issiz takimi ha bunlar aylar sonra gecen evime geldi birsuru soru soruyor cay bardagi gördü ben mi almışım o bardağı hayir hediye geldi desem ne olcak onuda anlamadim merakli maydanozlarelti miyiz yoksa sarışınya benimki bayılırdı illa o da gelip görcek. Ben seçtiğim için onun gelmesini sıkıntı yapmadım o yüzden. Her şeye maydonoz olmaya bayılırlar. Hayır benimkinin kocası da var aşk yaşıyolar oğlunu benden çok kıskandığını bacaklarımı ikiye ayırası geldiğini söyledi bende de var 2 oğlan. İnsan gelinine neden fesatlanır hiç anlamam. Hayır kardeşim de evli gelimizi çok severim kıskanmak şöyle dursun hep yanında takviye kuvvetimdir
Olaylar ellerinde patlamış baksana bizi göndermeye çalışırlarken kendi ayaklarına sıkmışlar
ve işte bu benim yarın yaşayacağım diyalogtur arkadaşlar. yarın sabah yazacağım burayaValla bu sabah uyandık.Gözlerimizi açtik annemlerr kahvaltiya gidelim mi?Diyceklerim bu kadar.0
valla aynen öyleler sanki oğullarını silah zoruyla kaçırdıkHahahahahhahahahahah ana gibi yar olmaz anadan da avrat olmaz :) laflara gel bacaklari 2ye ayiracakmis . Kocisiyle ilgilense boyle olmayacak halbuki yazik bunlara ya issiz takimi ha bunlar aylar sonra gecen evime geldi birsuru soru soruyor cay bardagi gördü ben mi almışım o bardağı hayir hediye geldi desem ne olcak onuda anlamadim merakli maydanozlar
Ben aldımmm guzel mi ? Dedim boyle hıiih eeeh gibisinden durdu bende çeşmeyi actim mutfakta eeeeeh dedim oysa ona benzer bardak onda da var cok kiskanc ya bende evime hep yeni seyler alirim. Kirlent olsun,bardak olsun aksesuar biblovalla aynen öyleler sanki oğullarını silah zoruyla kaçırdıkben gıcık etmek için itinayla hepsini tek tek ben seçtim ven aldım her şey benim zevkim derdim de gitsin kız ayarları kaçsın
hahaaa oğulcuğunun paracıkları gidiyo kalbine incek kadınceğizinBen aldımmm guzel mi ? Dedim boyle hıiih eeeh gibisinden durdu bende çeşmeyi actim mutfakta eeeeeh dedim oysa ona benzer bardak onda da var cok kiskanc ya bende evime hep yeni seyler alirim. Kirlent olsun,bardak olsun aksesuar biblo
Halı aldım mesela. Hep hali alirim değişik turde. Buda geberio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?