Evlilik denen müessese..

Dedim haftada 2 gün belirleyip o günler gidelim mesela dedim.Annemin evine randevuyla mi gitcem dedi..

Kandillik gidilebilirdi yinede.
Ayrıca yatak ayırmak nedir yani?
Daha cok itersiniz adami böyle..

valla dediğin gibi eşim konuştukça kızardı kulaklarına kadar bordo oldu, orturduğu yerde küçüldü.. küçüldü tabi bende bi şarladım aslan gibi kükrüyodun konuşsana dedim. Saçma sapan konuşmaya başladı. Yok eşyalarımı ben beğenip almışım, gelinliğim bile bana yakın bi yerden alınmış, sabah erken kalk diye bana karışıyo muymuş

Babam sizden fazla ödedi, her şey ortak olsun ki çocuklar birlikte beğensin dediğinde ağzın kulaklarındaydı, gelinliği bende 3 binlik giymeyi bilirdim ama şu zamanda 500 liraya gelinlik diktirdim. O zaman ağzın yanında değil miydi neden gel ben sana pahalısını alayım hevesim de var beraber gideriz diyemedin mi? İşine geldi tabi gık bile demedin o zaman. Ayrıca evimiz ayrı yolumuz ayrı benim uykum sizi ilgilendirmez. Üstelik ben en geç 9da ayaktayım sizin gibi 1e kadar yatan insanın da bana böyle konuşması.. Kendinizi rezil ediyosunuz sadece dedim. Babam da bırak kızım şu saçmalıklara cevap bile verme dedi. İyice bozardı kem küm etti içğne kaçtı

Sonra noldu biliyo musun 3 sene sonrası benim mobilyacıdan ve beyaz eşyacıdan eşyalarını düzdü meğerse hazımsızlık varmış kadında.

Hatta ev aldığımızda ankastre bizden demişler eşime. Benim haberim yoktu. Fırını alırken ben 650 tlye beğenmiştim 400 liralık var orda onu alıver dedi. Bende siz neden karışıyosunuz dedim, kayınpederim gelinim neyi beğendiyse o dedi. Sanki çok pahalı beğenmişim gibi. Annesi bıdı bıdı yapınca, eşim baba ben alırım hediye istemiyorum dedi ben tabi şaşırdım, bizim satıcı abi de hediyenin parasını mı konuşuyon kız bi de uygun beğendi çok ayıp dedi.

Tam 2 hafta sonra aynı yere gidip kendine en son çıkan 3bine fırın almış. Eşim anne pess, sen tencere yemeği bile pişirmiyon fırında yemek yapcak gibi bi de en lüksünü almışın. Karım haftada 2 3 gün fırın yemeği yapıyo, fırını çok kullanıyo bu fırın ona yakışırdı kuskandın mı sen dedi benim bi şey dememe gerek kalmadı tabi o fırın 4 yıldır toplasan 5 defa ya çalıştı ya çalışmadı o da en fazla hazır börek pişirdi :))) bütün hayatımız bu sarmalda geçiyo, kadın acayip fesatlanıyo bana hiç utanmıyo da, velhasılı hakkını veriyo yüzsüzlüğün arsızlığın..

Seninkine de iyi olmuş, başına tüneyip duruyodu kurtulmuşsun sevindim valla

Canım o zamanlar neden kaynana kayinbabada geldi esya secmeye. Gerci 8 sene olmus esin destek mi gördü onlardan? Fırın meselesi gerçekten komedi ötesi. Hahahahhaha ben esine de koptum ama annesine nasilda bes bes cevap vermis :)
Biz kavga edince bana dediki kaynana evide biraz evirip ceviren kadındır gec uyanıyorsunuz kahvalti etmiyor sunuz bende dondum dedimki bizim kavga sebeplerimiz bunlar degil ayrica oglunda gec uyaniyor . Seninki yine soylemis gelinligi firini rahata ermistir ama cevabini da misliyle almis benimki soyleyemedi bile icinde ukte kaldi
Mobilyalar internetten bakmaya diye gidip nisan kıyafetini aldim geldim esimi ariyor diyorki kabarikk esimde anne ne kabarigi ya? Ben istemiyorum kabarik mabarik dedi. Hayir bide kapora vermisiz tadilata giricek elbise kadin hala esimi arior nisanliydik o zaman kabarik giyecekmisim
Bununda evinde koltuklari kirmizi beyaz benden sonra altin sarisini sever oldu gitti evini suslemeye puslemeye basladi yatak odasi takiminaldi banyosunu kirdirdi tipik mutsuz insan sekli ozenti :)

elti miyiz yoksa sarışın ya benimki bayılırdı illa o da gelip görcek. Ben seçtiğim için onun gelmesini sıkıntı yapmadım o yüzden. Her şeye maydonoz olmaya bayılırlar. Hayır benimkinin kocası da var aşk yaşıyolar oğlunu benden çok kıskandığını bacaklarımı ikiye ayırası geldiğini söyledi bende de var 2 oğlan. İnsan gelinine neden fesatlanır hiç anlamam. Hayır kardeşim de evli gelimizi çok severim kıskanmak şöyle dursun hep yanında takviye kuvvetimdir

Olaylar ellerinde patlamış baksana bizi göndermeye çalışırlarken kendi ayaklarına sıkmışlar

Hahahahahhahahahahah ana gibi yar olmaz anadan da avrat olmaz :) laflara gel bacaklari 2ye ayiracakmis . Kocisiyle ilgilense boyle olmayacak halbuki yazik bunlara ya issiz takimi ha bunlar aylar sonra gecen evime geldi birsuru soru soruyor cay bardagi gördü ben mi almışım o bardağı hayir hediye geldi desem ne olcak onuda anlamadim merakli maydanozlar

noktasına virgülüne kadar aynı şeyleri yaşıyorum inanır mısın? 17 aylık evliyiz durum hala böyle ama bizde farklı olarak eşim tek asla gitmiyor illa bende onunla gidicem öyle ayrı gayrı olmazmış e gitmek istemiyorum be adam zorla mı evet valla zorla gidiyorum bazen. bilmem ilerde bu durum değişir mi şimdi hamileyim işten çıkacağım adam bana diyo ki eee artık evdesin gündüzleri sık sık annemlere gidersin gelin kaynana takılırsınız zaten benimki brlikte oturmak istiyordu ayrı eve çıkmak için çoook çaba sarfettim çok yıprandım bunları görmezden gelmeye çalışıyorum ama bazen benimde sabrım taşıyor tabi Allah yardımcımız olsun zor valla

valla aynen öyleler sanki oğullarını silah zoruyla kaçırdık ben gıcık etmek için itinayla hepsini tek tek ben seçtim ven aldım her şey benim zevkim derdim de gitsin kız ayarları kaçsın

valla aynen öyleler sanki oğullarını silah zoruyla kaçırdık ben gıcık etmek için itinayla hepsini tek tek ben seçtim ven aldım her şey benim zevkim derdim de gitsin kız ayarları kaçsın
Ben aldımmm guzel mi ? Dedim boyle hıiih eeeh gibisinden durdu bende çeşmeyi actim mutfakta eeeeeh dedim oysa ona benzer bardak onda da var cok kiskanc ya bende evime hep yeni seyler alirim. Kirlent olsun,bardak olsun aksesuar biblo
Halı aldım mesela. Hep hali alirim değişik turde. Buda geberio

hahaaa oğulcuğunun paracıkları gidiyo kalbine incek kadınceğizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…