İşte o da sizin sürekli müdahalenizden bunalmış, kırılmış belki. Mesele küs kalamayıp barışmak ya da barışmamak değil karşılıklı beklentilerinizin uyuşmaması ve bu konuyu küs kalarak çözüme ulaştıramayacağınız. Bir etkisi olmuyor belli ki.
Onlar da biraz olsun anlayip oğlum karin bekliyor belli hadi git desin.Benim annem babam yapiyor.Onlarda yapsin.Iyi guzelde kimse yazmamis ama neden onlarin yanin da arayip tepki gosteriyorsun ki?Eve gelince yatakmi ayirirsin caninimi okursun orasi sana kalmis ailesinin yaninda tepki gosterme "oglumuzu bizden sakiniyor kotu gelin!!"diye adin cikicak yok yere kendine dusman ediceksin.Esler aileleri yaninda tartismamali kendi dort duvarin icinde ne yaparsan yaparsin ama.ailenin yaninda dikkat edilmeli siz aranizda yasanilani unutursunuz onlar unutmaz...
Yeni evlenen kadınların en büyük hatalaruı; dişiliklerini kullanarak erkekleri bir şeylere ikna etmeye çalışmaları ve kendilerinden mahrum bırakarak cezalandırmaya çalışmaları.Her şeye tamam da adamı yataktan kovmak nedir?
Şu yöntemle başarıya ulaşabilmiş bir kadın var mı acaba dünya üzerinde?
Merhabalar.8 aydır evliyiz.Eşimin ailesine yakın mesafede oturuyoruz.Benim sorunum şu.Eşim sürekli ailesinin evine gitmek istiyor.2/3 günde bir mütemadiyen bu böyle.Ben de çalişiyorum, yoruluyorum.Ötesi kendi evimde eşimle vakit geçirmek istiyorum.Başlarda gittim ettim ama sonra sen git istiyorsan dedim ve gitti her seferinde.Anası babası tabiki gidecek ama evde karısı da var bir yandan.iki gün önce gittik birlikte.Bugün de kandil gidelim dedi ben de iki gün önce gittik.Ben evde dinleneceğim sen git ama çaya gel dedim.Tamam dedi 8 bucuk gibi aradim gel cayı koyacağın diye masadan yeni kalktik dedi çayı burda içicem dedi.Galatasaray maçı var devre arasında gelicem dedi sinirlendim aradim telefonda biraz söylendim sonra maç bitince gelicem dedi vs vs ben de çayımı demledim sinirlendim ağladim içtim kendim çayımı.Eve geldi yastığını yorganını cikardim oturma odasına;yatak odasına geçtim kapiyi da kilitledim kitap okuyorum su an.
Ailesiyle zorum yok ama sürekli beni birakip ailesine gitmesi ve telefonlarimi açmamasina sinirleniyorum.Bazılarınız kötü bi yere mi gidiyo annesine gidiyo diyebilirsiniz ama ben kadın halimle yeni evli halimle bu kadar anama babama gitcem diye tutturmadım.Ayrıca karın evde yalnız yemeği bizle yedin çayı da karınla iç evde saatlerdir yalniz demeyen annesi babasına ne denir bilemiyorum.
Evlilikte bu işler nasıl yürüyor.Ben her annesine gittiğinde gitmemekle hata mi ediyorum bilmiyorum.Annesi babası da haftada en az bir kere yemeğe çaya maç izlemeye gelir de yani.görüşmüyor değiliz.
Ya arkadaşım ben seni anlıyorum . Aynen bu hareketleri yapan adamdan boşandım . Ama benim bunun üstüne başka sorunlarımda vardı. Üstüne tuz biber oldu . Herkes yatak ayırma falan demişde , sürekli annem diyen adamlar kendileri küsüp kendileri yastığını alıp gider ve aslada gelip barışmazlar. Evde karım var morali bozuk umrumda olmaz . Yaşadım ben bunları . Evde kavga kıyamet kopmuş , o gidip kardeşiyle geziyordu. Üstelik Benim arabamı alarak yüzsüzce . Size çözüm önerisi sunamıyorum . Çünkü insanların değişeceğine inanmıyorum . Özetle ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin . Kendi ailenle kıyaslama . Değişmez ama zamanla törpülenir belki . Ha Ozamana kadar sen senlikten çıkmazsan . Tek tavsiyem çocuk yapma uzun bir süre bekleBakın ben sunu anlatamiyorum.Ben normalde küs kalamam zaten.Biraz triplenir sonra öper eder barişirim.Bu kez cidden kırılmışım.Ve onu göresi edesi bir çabam yok.Bıkmısım belliki.Kendisi gelip bir sarilsa, öpse bir adım atsa belki barişmiştik.Ama ben üstelemeyip bariştikça dayanamadikça, adam bildiğini okumaya devam ediyor.Ha bu sekilde de okuyor değişen yok ama en azından tepkili olduğumu biliyor.Bugün de cikti gitti işte.Yani ben tepji göstermesem de gidiyor tepki göstersem de.E o hala kardeşiyle gidip ps oynayacak moddaysa ben neden üzüleyim, kendimden geri kalayım, değil mi?Ben de rutinime devam ediyorum.
Aynen böyle bir kocam vardıMerhabalar.8 aydır evliyiz.Eşimin ailesine yakın mesafede oturuyoruz.Benim sorunum şu.Eşim sürekli ailesinin evine gitmek istiyor.2/3 günde bir mütemadiyen bu böyle.Ben de çalişiyorum, yoruluyorum.Ötesi kendi evimde eşimle vakit geçirmek istiyorum.Başlarda gittim ettim ama sonra sen git istiyorsan dedim ve gitti her seferinde.Anası babası tabiki gidecek ama evde karısı da var bir yandan.iki gün önce gittik birlikte.Bugün de kandil gidelim dedi ben de iki gün önce gittik.Ben evde dinleneceğim sen git ama çaya gel dedim.Tamam dedi 8 bucuk gibi aradim gel cayı koyacağın diye masadan yeni kalktik dedi çayı burda içicem dedi.Galatasaray maçı var devre arasında gelicem dedi sinirlendim aradim telefonda biraz söylendim sonra maç bitince gelicem dedi vs vs ben de çayımı demledim sinirlendim ağladim içtim kendim çayımı.Eve geldi yastığını yorganını cikardim oturma odasına;yatak odasına geçtim kapiyi da kilitledim kitap okuyorum su an.
Ailesiyle zorum yok ama sürekli beni birakip ailesine gitmesi ve telefonlarimi açmamasina sinirleniyorum.Bazılarınız kötü bi yere mi gidiyo annesine gidiyo diyebilirsiniz ama ben kadın halimle yeni evli halimle bu kadar anama babama gitcem diye tutturmadım.Ayrıca karın evde yalnız yemeği bizle yedin çayı da karınla iç evde saatlerdir yalniz demeyen annesi babasına ne denir bilemiyorum.
Evlilikte bu işler nasıl yürüyor.Ben her annesine gittiğinde gitmemekle hata mi ediyorum bilmiyorum.Annesi babası da haftada en az bir kere yemeğe çaya maç izlemeye gelir de yani.görüşmüyor değiliz.
bu gidişle benim de böyle olcak.Bakın bu saat oldu gelmedi.Ps den eve annesine gittiği belli.E be müslüman annesiyle babası siz hiç mi demiyorsunuz senin karın yok mu siz yeni evli değil misiniz ya da beni arayın bi şey mi var oğlan hep burda sen yoksun.Şeytan diyor ara annesini böyle böyle de ve bu iş kopsun burdan.Aynen böyle bir kocam vardı
4 sene evli kaldım
İlk zamanlar ben de hep gittim
Ben de çalışıyordum
Sonra sıkılmaya ve kendime evime zaman ayıramamaya başladım
Ben ben o kadar sık gitmeyi biraktım
Ben bırakınca iyice sarpa sardı
Daha çok orda kalmaya başladı
Sürekli onlarla olmaya başladı
Hep camda onu beklıyordum o zaman arabamız yoktu son otobüsle eve gelirdi
O da gece 23 i bulurdu
Sonra ben çok sıkıldım bu durumdan yollarımızı ayırdık
Bence annesi ile konuş, böyle nereye kadar ?bu gidişle benim de böyle olcak.Bakın bu saat oldu gelmedi.Ps den eve annesine gittiği belli.E be müslüman annesiyle babası siz hiç mi demiyorsunuz senin karın yok mu siz yeni evli değil misiniz ya da beni arayın bi şey mi var oğlan hep burda sen yoksun.Şeytan diyor ara annesini böyle böyle de ve bu iş kopsun burdan.
Bence annesi ile konuş, böyle nereye kadar ?
Sinema falan var mı avm var mı civarınızda?bence kendin çık gez dolaş. Araban varsa ondan geç gir eve. Kendi dünyanı yarat derimOnlar da biraz olsun anlayip oğlum karin bekliyor belli hadi git desin.Benim annem babam yapiyor.Onlarda yapsin.
Demezlerbu gidişle benim de böyle olcak.Bakın bu saat oldu gelmedi.Ps den eve annesine gittiği belli.E be müslüman annesiyle babası siz hiç mi demiyorsunuz senin karın yok mu siz yeni evli değil misiniz ya da beni arayın bi şey mi var oğlan hep burda sen yoksun.Şeytan diyor ara annesini böyle böyle de ve bu iş kopsun burdan.
Benim anlamadığımda o . Neden evlendiriyorlar kıymetli oğullarını da elin kızının günahına giriyorlar .Demezler
Benim eşim haftasonu bazen uyuyakalirdi
Tatildik
8 otobüsü ile gitmese annesi arardı oğlum neden gelmedin diye ben sok olurdum
Neden desinler ki amaç bu zaten ruh hastaları
Böyle adamlar da evlenmesin
Yazık değil mi size
Allah gönlünüze ferahlık versin
Birkaç ay önce memlekete gittik. Kv evinde 2 gün kaldık. 3. Günün sabahı Kv dedi ki “akşama x pişireyim.” “Anne bizim için pişireceksen yapma çünkü Evde olmayız” dedim. “Niye nereye gideceksiniz?” Dedi. Cevap vermedim. “Size mi?” Diye soruyor bir de... “herhalde yani “ deyip gittim. Sakıncası yoktur umarım, yüksek müsaadelerinizle dememek için kendimi Zor tuttum. Benim ailem de aynı memlekette oturuyor. Bayramda seyranda ben hır çıkarmasam hiç demezler oğullarına beklerler hadi akşam oldu diye. O düşünemiyor bari siz büyüklük yapın. Nerde bizimkilerde öyle görgüBenim anlamadığımda o . Neden evlendiriyorlar kıymetli oğullarını da elin kızının günahına giriyorlar .
Benim eşim öyle cinselliğe cok düşkün değil.Yani bunu koz olarak kullanmaktan ziyade yüzünü görmemek için yaptim aşiri sinirliyim cünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?