Evlilik denen müessese..

O zaman o çözümlemeye calişsin bir de.Yani ben onun bu aile, anne travmalarindan iyice sıkıldım.Eve bardak alsam anneme de alalim.Bir yere gezmeye gitsek annemle de gidelim.Araba almayi planliyoruz.Araba olsa annemleri de götürürdük.Süpürgemiz cok iyi cekiyor annemlerr de götürelim onlarda süpürsün.Yani annesi zamanında görmemiş bir şeyler belki ama ben bunlardan annesinin yeni gelin edasından da sıkıldım.Klozete aldiğim koku topunu bile benden görüp gidip alan bir annesi var.Kahve makineme özendi diye oğlu eve bir şey almazken gidip annesine elzem olmayan kahve makinesi aliyor.Borcumuz varken annesi babasi bizde lcd büyük ekran tv de izlemeye alişti diye yine elzem olmayan lcd büyük ekran tv alacakmiş.Yani ben bunlardan sıkıldım.Ben onlarin görmediği bilmediği şeyleri tamamlamak zorunda değilim maaşimla da.Madem cok istiyordu oğullari evlenmeden yapacakti maaşiyla bunlari.Bu hareketler iyice beni ondan ve ailesinden soğutuyor sadece.

Onlar da biraz olsun anlayip oğlum karin bekliyor belli hadi git desin.Benim annem babam yapiyor.Onlarda yapsin.

Bacım biz çocuklardan fırsat bulup yatakları birleştiremiyoruz, sen yatak ayırıyorsun.

Her şey bir kenara eşinin yaptığı yanlış ama ikinizinde her kavgada tartışmada yatak ayırması daha da yanlış.

Biz yeni evliyken nadiren yatak ayrılmıştır. Hiç umursamaz totomu döner yatardım.

Her şeye tamam da adamı yataktan kovmak nedir?

Şu yöntemle başarıya ulaşabilmiş bir kadın var mı acaba dünya üzerinde?
Yeni evlenen kadınların en büyük hatalaruı; dişiliklerini kullanarak erkekleri bir şeylere ikna etmeye çalışmaları ve kendilerinden mahrum bırakarak cezalandırmaya çalışmaları.

Biz yatakları nadiren ayırmışızdır. Aslında ben ayırmışımdır. Alır, yastığımı battaniyemi salona giderdim. Sebep; birbirimize değeriz, elektrik falan yelkenler suya inmesin

Arasıra bence gönderin annesiyle de yatsın beraber uysun hasret gidersin daha büyüyememiş anlaşılan. NEyse siz de öyle her sorunda yatakları ayırmayın. O istese bile bunun doğru olmadığını kavga etseniz de yatakları ayırmamanız gerektiğini söyleyin bence.

Bu konuları okudukça ben şuna kanaat getiriyorum ki; şu devirde Erkeklerin 30 'undan önce evlenmesi devlet eliyle yasaklanmalı. Adamlar daha ergenlikten çıkamıyorlar 30 a gelmeden. Bune be çocuk gibi...

Ya arkadaşım ben seni anlıyorum . Aynen bu hareketleri yapan adamdan boşandım . Ama benim bunun üstüne başka sorunlarımda vardı. Üstüne tuz biber oldu . Herkes yatak ayırma falan demişde , sürekli annem diyen adamlar kendileri küsüp kendileri yastığını alıp gider ve aslada gelip barışmazlar. Evde karım var morali bozuk umrumda olmaz . Yaşadım ben bunları . Evde kavga kıyamet kopmuş , o gidip kardeşiyle geziyordu. Üstelik Benim arabamı alarak yüzsüzce . Size çözüm önerisi sunamıyorum . Çünkü insanların değişeceğine inanmıyorum . Özetle ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin . Kendi ailenle kıyaslama . Değişmez ama zamanla törpülenir belki . Ha Ozamana kadar sen senlikten çıkmazsan . Tek tavsiyem çocuk yapma uzun bir süre bekle

Aynen böyle bir kocam vardı
4 sene evli kaldım
İlk zamanlar ben de hep gittim
Ben de çalışıyordum
Sonra sıkılmaya ve kendime evime zaman ayıramamaya başladım
Ben ben o kadar sık gitmeyi biraktım
Ben bırakınca iyice sarpa sardı
Daha çok orda kalmaya başladı
Sürekli onlarla olmaya başladı
Hep camda onu beklıyordum o zaman arabamız yoktu son otobüsle eve gelirdi
O da gece 23 i bulurdu

Sonra ben çok sıkıldım bu durumdan yollarımızı ayırdık

bu gidişle benim de böyle olcak.Bakın bu saat oldu gelmedi.Ps den eve annesine gittiği belli.E be müslüman annesiyle babası siz hiç mi demiyorsunuz senin karın yok mu siz yeni evli değil misiniz ya da beni arayın bi şey mi var oğlan hep burda sen yoksun.Şeytan diyor ara annesini böyle böyle de ve bu iş kopsun burdan.

Bence annesi ile konuş, böyle nereye kadar ?

Bence annesi ile konuş, böyle nereye kadar ?

Aradim açmadi annesini aradim o da açmadi annesini aradiğimi görünce muhtemelen döndü.Nerdesin sen yine dedim annemdeyim dedim sen napmaya calişiyorsun dedim ablam geldi dedi ablasi sehirdişinda evli barkli cocuklu.Niye gelmiş dedim anlatirim gelince dedi.cıkıcam şimdi dedi.bakalim

Siz evlilik kararını nasıl aldınız. Bu kadar ailesine düşkün biri evlilik sürecinde en azından kendini belli eder diye düşünüyorum. Eşim haftanın 3 günü ailesiyle yemek yiyip çay içse bırak yataga almamayı ben eve almam. Hatırlıyorum evliliğimizin ilk ayları içerisinde eşim bir arkadaşı ile buluşmuştu geç kalmam gece yarısından önce gelirim dedi. Saat 11 gibi msj atıp uykum geldiğini 12 ye kadar onu bekleyeceğimi gelmeze 12 de kapıyı kitleyip uyuyacağımı söyledim. Gece yarısını baya geçtiğinde gelmiş ben söylediğim saatte uyudum, zile basmış duymadım kapıda baya beklemiş. daha da yapmadı öyle. Demem o ki siz net olun. Niye sürekli arayıp yüz göz oluyorsunuz ki. Bir insana eve gel diye bir kere söylenir anlamıyorsa tekrarı luzumsuzdur. Eşinizi karşınıza alıp ciddi bir şekilde konusun anlamıyorsa o zaman sizde bekar gibi takılın aynı onun yaptıgı gibi özellikle o evde oldugu akşamlar plan yapın mesela çayı evde değilde dışarda için, sinemaya gidin yalnız.

Demezler
Benim eşim haftasonu bazen uyuyakalirdi
Tatildik
8 otobüsü ile gitmese annesi arardı oğlum neden gelmedin diye ben sok olurdum
Neden desinler ki amaç bu zaten ruh hastaları

Böyle adamlar da evlenmesin
Yazık değil mi size
Allah gönlünüze ferahlık versin

Benim anlamadığımda o . Neden evlendiriyorlar kıymetli oğullarını da elin kızının günahına giriyorlar .

Benim anlamadığımda o . Neden evlendiriyorlar kıymetli oğullarını da elin kızının günahına giriyorlar .
Birkaç ay önce memlekete gittik. Kv evinde 2 gün kaldık. 3. Günün sabahı Kv dedi ki “akşama x pişireyim.” “Anne bizim için pişireceksen yapma çünkü Evde olmayız” dedim. “Niye nereye gideceksiniz?” Dedi. Cevap vermedim. “Size mi?” Diye soruyor bir de... “herhalde yani “ deyip gittim. Sakıncası yoktur umarım, yüksek müsaadelerinizle dememek için kendimi Zor tuttum. Benim ailem de aynı memlekette oturuyor. Bayramda seyranda ben hır çıkarmasam hiç demezler oğullarına beklerler hadi akşam oldu diye. O düşünemiyor bari siz büyüklük yapın. Nerde bizimkilerde öyle görgü

Evlilik denen müessese yi karşılıklı konuşarak halledin.
Evet yaptığına pek te hoş denemez evliliğe alışamamis bence bunu duzeltmelisiniz.
Kırıldığınızi belli edin lutfen. Ağlayarak yatak ayırarak bu işin cozume ulaşmaz.

Benim eşim öyle cinselliğe cok düşkün değil.Yani bunu koz olarak kullanmaktan ziyade yüzünü görmemek için yaptim aşiri sinirliyim cünkü.

Olay sirf cinsellik degilki ne evliligin en önemli şiklarından biride.. küs yataga girmemek.. ki yatak ayırmak anca sogukluk getırır. Daha cok üzülürsünüz..

Konuda üzülmekte haklısınız bence eşinizle zıtlasmayın.. sık sık aramayın.. geldıgınde sakın kalıp üzüldügünüzü.. yanlız kaldıgınızi anlatabılırsınız..

Boş verin gitsin 14 yıllık evliyim ilk başlarda bende sizin gibiydim hatta bende gidiyordum eşim ailesine çok düşkün çok sinir oluyordum insan evinde eşi ile oturmak istiyor şuan 2 tane çocuğum var eşim yemeğe çok düşkündür çalıştığım için yeri geliyor yemek yapamıyorum lütfen bugün annende yemek ye gel hatta bize de getir diyorum şimdi o gitmiyor evim gibisi yok diyor yemek yok diyorum boş ver kahvaltı yaparız diyor rahat olun boş verin evde kafa dinleyin gün gün gelecek evli olduğunu bir evi ve eşi olduğunu anlayacak bizim hayatımız da evlenince çok şey değişiyor hemen alışıyoruz ama onlar hemen alışamıyor ben onu anladım gün gelecek dışarı çıksada biraz kafa dinlesem diyeceksin ilerleyen seneler de arkana dönüp bakınca keşke bunu sorun etmeseydim diyeceksin sana son tavsiyem sakın şimdilik sinir olsanda sakın belli etme sen sinir oldukça onlar daha da annesine gitmek kafa dinlemek istiyor üzerine gittiğimizi düşünüyorlar biraz uzun cevap oldu görmüş geçirmiş aynı hisleri yaşamış biri olark yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…