- 19 Mayıs 2020
- 47.689
- 214.304
- 598
- Konu Sahibi yarenseyret_
-
Bakamadığın çocuğu sana zorla mı verecekler ya? Git hastaneye karakola anlat derdini, zaten çocuk madde bağımlısı olarak doğacak, alsın devlet tedavi edip büyütsün.Biliyorum çok fazla linç gelicek ama ne yapacağımı bilmiyorum hakaret etmeden bisey söyleyin lütfen. Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun... 9 aylık hamileyim bebeğimi evlatlık vermek istiyorum asla ona bakacak psikolojik yeterlilikte değilim. Evlat edindirme için ne yapmalıyım nasil bir yol izlemeliyim doğuma çok az kaldı lütfen yardım edin.
Yöneticiler birşey yapmalı biyere mi bildiriliyor napıliyor o bebek kalmamalı bu kişiyleBibim ben tavsiye verenlere demiyorum zaten, bu uyeden mantikli hareketler bekleyenlere sasiriyorum hepsi bu.
O çocuğu sakin evde doğurup,çöp gibi atma.Git hastaneye gerisini onlar halleder kendi vebaline girmişsin,zaten.Bari o bebeğin günahına girmeBiliyorum çok fazla linç gelicek ama ne yapacağımı bilmiyorum hakaret etmeden bisey söyleyin lütfen. Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun... 9 aylık hamileyim bebeğimi evlatlık vermek istiyorum asla ona bakacak psikolojik yeterlilikte değilim. Evlat edindirme için ne yapmalıyım nasil bir yol izlemeliyim doğuma çok az kaldı lütfen yardım edin.
Kesinlikle katiliyorum. Zaten gebelik oncesi veya sirasinda uyusturucu kullandiysa bebekte buyuk sorunlarla doğacaktır. Umarım yöneticilerimiz harekete gecmistir bu konuda.Yöneticiler birşey yapmalı biyere mi bildiriliyor napıliyor o bebek kalmamalı bu kişiyle
Kimse var diyemez ama bu bebek hırsızlığına girer. Bir diğer nokta bizim normal insanlar olduğumuzu nereden bilecek. Belki de psikopata denk gelecek.Sanırım buradan birileri çıkıp bana ver diyecek diye bekliyor m kimbilir kaç siteye konu açtı iyi mi kötü mü verecek çocuğu
Konu sahibi biraz vicdan varsa sosyal hizmetlere verirsin çocuğu böyle saçma sapan yasal olmayan yoldan sapik mi degil mi bilmediğin birune vermezsin
Ben çok istedim Allah vermedi sana verdi hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorumKimse var diyemez ama bu bebek hırsızlığına girer. Bir diğer nokta bizim normal insanlar olduğumuzu nereden bilecek. Belki de psikopata denk gelecek.
Bebek diye kıvranan kadınlar var. Böyle ziyan olan bebekleri görünce isyan etmemek için zor tutuyorum kendimi.
İçkiye, uyuşturucuya para var da kondoma para yok mu yani. Bunun yaşın küçük olmasıyla alakası yok. Sevişmeyi bilen korunmayı da bilir.
Biliyorum çok fazla linç gelicek ama ne yapacağımı bilmiyorum hakaret etmeden bisey söyleyin lütfen. Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun... 9 aylık hamileyim bebeğimi evlatlık vermek istiyorum asla ona bakacak psikolojik yeterlilikte değilim. Evlat edindirme için ne yapmalıyım nasil bir yol izlemeliyim doğuma çok az kaldı lütfen yardım edin.
Kafası güzelken sevişmiş ve 4 aylıkken öğrenmiş hamile olduğunu. Öyle yazmış eski konusunda.Allah belanızı versin. Şeyinizi madem tutamıyorsunuz bari sonrasında bir şey yapsaydın ertesi gün hapı neden almadın, kürtaj neden olmadın?
Kafası güzelken sevişmiş ve 4 aylıkken öğrenmiş hamile olduğunu. Öyle yazmış eski konusunda.
Günahını almayayım ama büyük ihtimalle uyuşturucuya parası yetmeyeceği için başka şekillerde temin etmiştir diye düşünüyorum. Kafası güzel olduğu için kimden hamile kaldığını da bilmiyormuş, öyle yazmış. Dediğiniz gibi hiv de olabilir, bu da ayrı bir boyutu tabii işin.Hayvanlar bile daha onurlu yaşıyor. Onda hiv bile olabilir ve o virüs bebeğe geçebilir. Bebek için çok üzgünüm uyuşturucu yüzünden beyninde hasar oluşmuş da olabilir bebeğin. Kimsenin böyle bir şeye hakkı yok, konu sahibi çok kötü bir insan
Günahını almayayım ama büyük ihtimalle uyuşturucuya parası yetmeyeceği için başka şekillerde temin etmiştir diye düşünüyorum. Kafası güzel olduğu için kimden hamile kaldığını da bilmiyormuş, öyle yazmış. Dediğiniz gibi hiv de olabilir, bu da ayrı bir boyutu tabii işin.
Doğduktan sonra bebeğe kapsamlı bir sağlık ve zihinsel testler yapılması gerekiyor, umarım bebeği teslim ederken bunları söyler ve gereken yapılır.
Umarım bebekte ciddi bir sağlıksal veya bilişsel sorun yoktur, yoksa ömrü billah kurumda kalır, sonrası nolur gerçekten bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?