Çok teşekkürler yorum için.Kolay atlatılmaz ama bir şekilde atlatılır. Doğum öncesi de yapılıyor ama muhtemelen doğumdan sonra babalık davası açması gerekecek kuzeninizin. Dna testiyle ispatlanacak babalık, nafaka falan vermek zorunda kalır karşı taraf. Ama babalık yapmak istemez, çocuğu görmek istemezse bu konuda yapacak bir şey yok.
Aile dinamiklerini çok bilmediğimiz için yorum yapmak zor. Muhtemelen çok kızarlar, kavga gürültü olur ama eninde sonunda affedilir diye düşünüyorum. Yine de kuzeniniz aile tarafından reddedilmeye hazırlıklı olsun.
Stajyer avukat kuzen atılmaz işten. Kurum avukatlığı düşünüyordu bu vesileyle o da yalan oldu tabi ama biz önce aileye nasıl söyleniri düşünüyoruz. Bir de adama da soylenmedi henüz gerçi kesin arazi olacakKuzenin isi, yasi, meslegi nedir?
Ogrenilince isten atilir mi?
Adam arazi olursa cocuga maddi tek basina yetebilir mi?
Cocugu istiyor mu?
Aileye gelinceye kadar bunlar var bence.
Olmazsa baska, erkek bir kuzeninizle cocuk dogmadan nikah yapsin cocuk soyadsiz durmasin evlilikdisi olmasin sonra bosansinlar.
bebeğin babasına durumu söylemesi gerekir diye düşünüyorum.en doğrusu evlenmeleri çünkü bahsettiğinize göre kuzeninizin ailesi için başka türlüsü çok zor olur.evlenirler çocuk aile ortamında doğar sonrasına bakılır.en iyi çözüm bu gibi.
Stajyer avukat kuzen atılmaz işten. Kurum avukatlığı düşünüyordu bu vesileyle o da yalan oldu tabi ama biz önce aileye nasıl söyleniri düşünüyoruz. Bir de adama da soylenmedi henüz gerçi kesin arazi olacak
Böyle de karaktersizler var değil mi? Sevmese bile sırf kadının onuru için onun bebeğini taşıyan biri için kağıt üstünde nikah kıyıp sonra dava açabilir.O yalan olur bence, yani gercek evlilik olmasin, kagit ustunde cocuk evlilikdisi dogmasin deseler bile bu adam nikah yapmaz. Boyle onurlu bir davranisi yapacak ya da ustune duseni yapacak bir erkek gormuyorum ben.
Bu adami arazi saysin herkes.
Şimdi bu yorumun faydası nedir ?nasıl bir cahiliyet içerisinde bu kuzen?adeti düzensizmişmiş..
yahu bir cinsel hayatın var, adetin düzensiz de olsa insan nolur nolmaz bir gebelik testi yaptırmaz mı?bu kadar sorumsuzluk olamaz yazık günah karnındakine ya..
Bir iç anadolu sehrindeEtrafa evlenmiş diye yalan söyleyin.
Malum insanların pis çenesi hiç durmaz.
Umarım uzakta yaşıyordur.
Onun haricinde kimseye bişey açıklamak zorunda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?