Seyma subasilar.. cin olmadan adam carpmakBence erkeklerde dikkatli olmalı böyle sonuçlar doğurabilir
Aşık diye bir adamla birlikte olup çocuk yapmakta nedir ne sanıyor kendisiyle evlenmesinimi sosyal olarak yanında olmaz ancak nafaka bağlanır artık yapacak bişey yok çocuğuna anne olmalı
Sağolasın eksik olmayasın"misin?" ayrı yazılır
Simdik soyleki seven bir sevgilisi olsaydi o adam arazi olmayip o cocugu kabul ederdi muhtemelen. Ama nedense her sekilde kuzenin sucsuz:) yoksa o kiz kuzenin degilde sen misin?
E tamam sorumsuz. Sonuç? Ben sizce kuzenim sorumsuz mu diye mi sormuşum ? Sizce ne yapılmalı demişim? Tamam tespitini yaptın git artık lütfenne kadar da genelleme dolu yorum yapmışsınız, pes.
ben sadece kadının sorumsuzluk kere sorumsuzluğuna dikkat etmeye çalışıyorum.bu kadın bu noktaya kadar neden bekledi? benzer durumdakiler de bu konuma düşmemeli, sonunda başlarına neler geleceği belli değil midir?
Konudan çıkar misiniz? Polemik oluşturmaya çalışıyorsunuz insanları tahrik etmeyin. Çözümünüz yoksa lütfen uzaklaşın
Korunmalarina rağmen demişim iyi okuyun lütfenAdamla sevgili değil Kız aşık adam değil
Ne çıkar burdan
Yani ne düşünerek bu yapıldı ne bekliyor korunmada ilişkiye gir bişey olmasın
Her ikisinde kötü bana göre çift olarak olsa evlenirler çocukta sağlıklı büyür işi yok adam kaçacak belliAblacim herkes hesapla kitapla asik olmuyor. Kuzen seviyor yazmis konu sahibesi, adam sevmiyor belli ki ama kadin hislerine yenik dusmus belli ki. Durum bu. Daha yaygin olan evi var mi arabasi var mi iyi haydi evleneyim seklinde askin sevginin esamesi olmadan hesapla kitapla evlenmek oldugu icin insanlar durumu yadirgamis.
Ay bide milleti sahit gostermis:) sen ol benim yorumum degismez. Evet ne demeliydik? Aferin kuzenine sevgili bile olmadigi adamdan hsmile kalmis. Hayirli ugurlu olsun o zaman. Ne desek bu kulp buluyorsun masallahoffice sence hamile miyim arkadaşım? Sen tanıyorsun beni uzun yıllardır. Şimdi burada bu kadına kendimi inandirmakla ugrasmak istemiyorum
Seyma subasilar.. cin olmadan adam carpmak
ne kadar da genelleme dolu yorum yapmışsınız, pes.
ben sadece kadının sorumsuzluk kere sorumsuzluğuna dikkat etmeye çalışıyorum.bu kadın bu noktaya kadar neden bekledi? benzer durumdakiler de bu konuma düşmemeli, sonunda başlarına neler geleceği belli değil midir?
O zaman çok zor olacak o iş. Allah yardımcısı olsun. Ama nasıl anlamadı o kadar süre. Bence adamı haberdar etsin bir an önce. Adam evli falan değil demiÇok teşekkürler yorum için.
Hukukcuyum ben kuzenim de öyle yasal prosedürleri biliyoruz daha çok merak ettiğim sosyal ilişkiler noktası. Aile klasik iç anadolu ailesi işte. Yani öyle erkek arkadaş vs. Konuşulmaz aile içinde. zor olacak eminim
Korunmaya rağmen nasıl çocuk oluyor eğer geri çekilmeyse o bir korunma yöntemi değilKorunmalarina rağmen demişim iyi okuyun lütfen
Şikayet ediyorum seniAy bide milleti sahit gostermis:) sen ol benim yorumum degismez. Evet ne demeliydik? Aferin kuzenine sevgili bile olmadigi adamdan hsmile kalmis. Hayirli ugurlu olsun o zaman. Ne desek bu kulp buluyorsun masallah
Hayir hayir.. garanticilik seviyor diye cocuk yapma vs .metres iması?
Her ikisinde kötü bana göre çift olarak olsa evlenirler çocukta sağlıklı büyür işi yok adam kaçacak belli
Isine gelmedi demekki:) ben banlanirim gene gelirim, sorun yok yani:)Şikayet ediyorum seni
Burada bile vay nasıl göze almış nasıl cahil diye konuşanlar var. İşi cidden çok zor.
Ahlak bekçileri her yerde. Keşke babası kabul etse ama umutlu degilim
Prezervatifle korunup hamile kalanı da gördüm. Doğum kontrol hapı ile kalanı da. Yüzde yüz korunma sağlamıyor zAten hiçbir yöntem.Korunmaya rağmen nasıl çocuk oluyor eğer geri çekilmeyse o bir korunma yöntemi değil
Hayır hayır kesinlikle değil. Yani adam sevmiyor dedim ama o benim yorumum. Hani seven kişi böyle yapmaz deriz ya o Tarz bir yorum.O zaman çok zor olacak o iş. Allah yardımcısı olsun. Ama nasıl anlamadı o kadar süre. Bence adamı haberdar etsin bir an önce. Adam evli falan değil demi
Çünkü siz kadını itham etmişsiniz, beni alsın diye yapmış olmasın diyorsunuz. Yani erkeğe hiç toz kondurulmuyor, hep kadınlar suçlanıyor ben buna sinirleniyorum. Sorumluluk sadece kadına yüklenemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?