Evlilik dışı çocuk sahibi olmak?

Seyma subasilar.. cin olmadan adam carpmak

Simdik soyleki seven bir sevgilisi olsaydi o adam arazi olmayip o cocugu kabul ederdi muhtemelen. Ama nedense her sekilde kuzenin sucsuz:) yoksa o kiz kuzenin degilde sen misin?
office sence hamile miyim arkadaşım? Sen tanıyorsun beni uzun yıllardır. Şimdi burada bu kadına kendimi inandirmakla ugrasmak istemiyorum

E tamam sorumsuz. Sonuç? Ben sizce kuzenim sorumsuz mu diye mi sormuşum ? Sizce ne yapılmalı demişim? Tamam tespitini yaptın git artık lütfen

Konudan çıkar misiniz? Polemik oluşturmaya çalışıyorsunuz insanları tahrik etmeyin. Çözümünüz yoksa lütfen uzaklaşın

konudan neden çıkayım ki? kuzeninizin hatasını yazdıgım için kötü mü oldum. olsun. sizin bir hukukçu oldugunuz için bildiğiniz şeylerden başka bir çözüm olmadıgını biliyorsunuz zaten

Adamla sevgili değil Kız aşık adam değil
Ne çıkar burdan
Yani ne düşünerek bu yapıldı ne bekliyor korunmada ilişkiye gir bişey olmasın
Korunmalarina rağmen demişim iyi okuyun lütfen

Her ikisinde kötü bana göre çift olarak olsa evlenirler çocukta sağlıklı büyür işi yok adam kaçacak belli

office sence hamile miyim arkadaşım? Sen tanıyorsun beni uzun yıllardır. Şimdi burada bu kadına kendimi inandirmakla ugrasmak istemiyorum
Ay bide milleti sahit gostermis:) sen ol benim yorumum degismez. Evet ne demeliydik? Aferin kuzenine sevgili bile olmadigi adamdan hsmile kalmis. Hayirli ugurlu olsun o zaman. Ne desek bu kulp buluyorsun masallah

Çünkü siz kadını itham etmişsiniz, beni alsın diye yapmış olmasın diyorsunuz. Yani erkeğe hiç toz kondurulmuyor, hep kadınlar suçlanıyor ben buna sinirleniyorum. Sorumluluk sadece kadına yüklenemez.

O zaman çok zor olacak o iş. Allah yardımcısı olsun. Ama nasıl anlamadı o kadar süre. Bence adamı haberdar etsin bir an önce. Adam evli falan değil demi

Ay bide milleti sahit gostermis:) sen ol benim yorumum degismez. Evet ne demeliydik? Aferin kuzenine sevgili bile olmadigi adamdan hsmile kalmis. Hayirli ugurlu olsun o zaman. Ne desek bu kulp buluyorsun masallah
Şikayet ediyorum seni

Her ikisinde kötü bana göre çift olarak olsa evlenirler çocukta sağlıklı büyür işi yok adam kaçacak belli

Hem anne hem cocuk icin cok cok kotu bir durum gercekten.
Yani en basindan, sana deger vermeyen birini sevmek cok cok kotu. Onun duygularini suistimal etmesi cok kotu. Simdiki durum daha da berbat, sen adami seviyorsun, cocugunu da tasiyorsun ama adam seni sevmiyor ve arazi olacak gidip baskalariyla surtecek. Bu kiz da yalniz basina hamilelik gecirecek, yalniz basina cocuk bakacak, cocuk babasiz buyuyecek. Berbat bir durum gercekten dusmanimin basina vermesin Allah.

Burada bile vay nasıl göze almış nasıl cahil diye konuşanlar var. İşi cidden çok zor.
Ahlak bekçileri her yerde. Keşke babası kabul etse ama umutlu degilim

Bunun adı ahlak bekçiliği mi ? Bir çocuğun hayatını etkileyecek. Uzun bir süre belkide düzenli bir aile hayatı olmayacak.

Düzenli bir ilişkisi varsa , " acaba adetim mi gecikti " diye düşünmesi sorumsuzluk.

Madem hukukcusunuz ikinizde yasal süreci biliyorsunuz.

Toplum tepkisini ölçüp ona göre karar vermek için bir sosyal deney olması gerekir sorunuz.

Oysa sizin cevabınız sizin içinizde. Aileniz neyse odur. Biz buradan onların kafa yapısını bilemeyiz.

Ben derim ki , ailesiyle birlikte büyütür birseycik olmaz, bir diğeri başka bir şey der.

O zaman çok zor olacak o iş. Allah yardımcısı olsun. Ama nasıl anlamadı o kadar süre. Bence adamı haberdar etsin bir an önce. Adam evli falan değil demi
Hayır hayır kesinlikle değil. Yani adam sevmiyor dedim ama o benim yorumum. Hani seven kişi böyle yapmaz deriz ya o Tarz bir yorum.
Yoksa kız ilanı aşk ediyor da adam Hayır ben seninle sadece cinsel düşünüyorum gibi bir durum yok. Hani flortluk tarzı durum vardır ama adı bir türlü konmaz uzun süre. O tarz bir şeydi. Uzun süre dediğim 2 yıl. Biz de sevse şimdiye sevgili olurdunuz vs. Derdik hep

Çünkü siz kadını itham etmişsiniz, beni alsın diye yapmış olmasın diyorsunuz. Yani erkeğe hiç toz kondurulmuyor, hep kadınlar suçlanıyor ben buna sinirleniyorum. Sorumluluk sadece kadına yüklenemez.

ay gerçekten ben o erkeği koruyan zihniyetteki kadınlardan değilim, başka konulardaki yorumlarımı bilen bilir.burada kadını sevmeyen bir adam var, bile bile böyle bir şeye kalkışılıyor.demek istediğimi anlayan anlamıştır, polemik olmaması adına başka bir cevap yazmayacağım size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…