- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Hayır zevk alınmasına bu kadar karşı olan biri olsun inanılır gibi değil..Ünlem zehirlenmesi yaşayacağız
Hanımlar lütfen sevişirken zevk almayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır zevk alınmasına bu kadar karşı olan biri olsun inanılır gibi değil..Ünlem zehirlenmesi yaşayacağız
Karşı oldukları zevk değil de işte rahat rahat yazamiyorlar.Hayır zevk alınmasına bu kadar karşı olan biri olsun inanılır gibi değil..
Hanımlar lütfen sevişirken zevk almayın.
Cevremde boyle bisey yasayan olmadi insalah olmaz da cunku cok zor bir durum inanin ne diyecegimi ne yapmasi gerektigini bile bilmiyorum.İyi günler herkese. Kuzenim hamileymis evli değil korunmalarina rağmen olmuş. Karşı taraf sevgilisi değil Uzun süredir görüştükleri biri. Daha net açıklamak gerekirse kuzenim aşık karşı taraf değil ama kızın ilgisinin de farkındaydi.
Adet dönemi düzensiz olduğu için geç farketmis ve yasal süre dolmuş. Dolayısıyla aldiramayacak.
Şimdi sizce izlenmesi gereken yol nedir? Erkeğin henüz haberi yok ama haberi olsa da evleneceğini sanmıyorum olayın içinden sıyrılmaya çalışacak gibi.
Henüz çok yeni öğrendik yarın is olduğu için yanına gidemiyorum şehir dışında. Ailelere ne denir ne yapılır onu da bilmiyoruz. Aile yapımız bu konuda rahat değil. Yani evet öldürmezler ama bilmiyorum ya karışık işte.
Tek başına cocuk doguran kimseyi tanıyor musunuz? Nasıl geçti süreç? Baba daha sonra iletisime geçmek istedi mi ne oldu. ŞaşkınIm baya aslında detay unutmuş olabilirim kısaca sormak istediğim olay sizin başınıza gelse ne yapardınız. Çocuk doğacak o kesin ama aileler, akrabalar, komşular vs. Düşünülürse nasıl kolay atlatılir bu dönem
Ayyy tamam kızma ya.zevk alamıyor olmanın sorumlusu ben değilim ki hayret ya))
Dediğim gibi annemde 2 yolla korunduğu halde zevklerini düşünerek te olsa hamile kalmış..kapis?))
Kesinlikle öyle ama kaza ile hamile kalma olasılığını da kabul etmiyor sanki zevk alınca beyin çalışmayı durduruyor ve o yüzden hamile kalınıyor tamamen sorumsuzluk olarak görüyor.Karşı oldukları zevk değil de işte rahat rahat yazamiyorlar.
Forumda dini yorum yasak ya hani o yüzden dolandirdikca dolandiriyorlar. Asıl sinirlendikleri başka yoksa onların
Adam nasıl biri? Maalesef toplum yapımız bu tür olaylara uygun değil. En medeni olan bile karşısındakine bakmadan nikah masası diyor. Evlenince sonu pişmanlık, ben şimdiki aklımla kendim doğurur evlenmem asla, çevreyi de takmazdım.İyi günler herkese. Kuzenim hamileymis evli değil korunmalarina rağmen olmuş. Karşı taraf sevgilisi değil Uzun süredir görüştükleri biri. Daha net açıklamak gerekirse kuzenim aşık karşı taraf değil ama kızın ilgisinin de farkındaydi.
Adet dönemi düzensiz olduğu için geç farketmis ve yasal süre dolmuş. Dolayısıyla aldiramayacak.
Şimdi sizce izlenmesi gereken yol nedir? Erkeğin henüz haberi yok ama haberi olsa da evleneceğini sanmıyorum olayın içinden sıyrılmaya çalışacak gibi.
Henüz çok yeni öğrendik yarın is olduğu için yanına gidemiyorum şehir dışında. Ailelere ne denir ne yapılır onu da bilmiyoruz. Aile yapımız bu konuda rahat değil. Yani evet öldürmezler ama bilmiyorum ya karışık işte.
Tek başına cocuk doguran kimseyi tanıyor musunuz? Nasıl geçti süreç? Baba daha sonra iletisime geçmek istedi mi ne oldu. ŞaşkınIm baya aslında detay unutmuş olabilirim kısaca sormak istediğim olay sizin başınıza gelse ne yapardınız. Çocuk doğacak o kesin ama aileler, akrabalar, komşular vs. Düşünülürse nasıl kolay atlatılir bu dönem
Arkasında duramadigini nereden cikardiniz ? Gayet duruyor işte. Çocuğu da doğuracak.Arkasında duramayacağı şeyi neden yaşar bir insan? Hep merak etmişimdir. Ailen muhafazakarsa, sen değilsen kendi düşüncelerini savunursun, eğer savunamıyorsan ya gerçekten inanmıyorsundur, ya da o fikirler sana ait değildir. Her koşulda çelişkiye düşmemeye, mantıklı davranmaya çalışırsın. Soruna gelince, kişiye bağlı o. Çok iyi bir şekilde babalık da yapabilir, çocuğun yüzüne de bakmayabilir.
Eğer öyleyse biraz göz korkutarak, kuzeninizin en az hasarla atlatması ve ailesinin bu durumu tolere edebilmesi için adamla kağıt üstünde evlenip doğumdan sonra ayrılsınlar.Bizim avantajımız bu noktada adamın utanmayi bilen biri olmasi. Yani rezillik çıkaramaz heralde. Toplum içinde nasıl anildigini önemseyen bir adam. Ailesi filan dikkat eder böyle seylere
Adam bilmiyorum ya yani öyle çok serseri değil . Toplumu önemseyen kendi halinde bir adam. Kazanova degil ama yine de bence nikah diyince korkarAdam nasıl biri? Maalesef toplum yapımız bu tür olaylara uygun değil. En medeni olan bile karşısındakine bakmadan nikah masası diyor. Evlenince sonu pişmanlık, ben şimdiki aklımla kendim doğurur evlenmem asla, çevreyi de takmazdım.
Karşı oldukları zevk değil de işte rahat rahat yazamiyorlar.
Forumda dini yorum yasak ya hani o yüzden dolandirdikca dolandiriyorlar. Asıl sinirlendikleri başka yoksa onların
Ben hepsi için üzgünüm..farklı açılardayız kesinlikleYok, ben çok kızan bir insan değilim. Sadece doğacak çocuk için üzgünüm biraz o kadar.
Çok teşekkürler yorum için.
Hukukcuyum ben kuzenim de öyle yasal prosedürleri biliyoruz daha çok merak ettiğim sosyal ilişkiler noktası. Aile klasik iç anadolu ailesi işte. Yani öyle erkek arkadaş vs. Konuşulmaz aile içinde. zor olacak eminim
O şekilde sözleşme hukuken mümkün değil ama en mantıklı tabiki şu durumda evlenilmesi .Eğer öyleyse biraz göz korkutarak, kuzeninizin en az hasarla atlatması ve ailesinin bu durumu tolere edebilmesi için adamla kağıt üstünde evlenip doğumdan sonra ayrılsınlar.
Hatta evlilik öncesi sözleşme yapılsın eğer mümkünse, şu tarihte boşanma davası açılacaktır gibi.
Keşke demeseydinizŞimdi bişey yazmayım diyorum ama kendimi tutamıyorum.
Evlilik dışı ilişki ailede yasak. Ok.
Evlilik dışı ilişki yaşıyorsun. Ona da ok.
Korunmak aklına gelmiyor. Ona da ok.
Hamile kalma ihtimalin yüksek. Ona da ok.
Aklına hiç mi gelmemiş, korunmadan çocuk olacağı? Adet düzensizliğinin çocuk olmasına engel olmadığı?
Yani demeyim demeyim diyorum da avukat hanımın bu kadar cahil olması... bilemedim.
Allah o sabi’nin de o ana babanında yardımcısı olsun. Büyük imtihan.
Çok teşekkürler.esas olay hukuk falan değil aradaki ilişkiler ve sonrasında en önemlisi çocuğun psikolojk durumu ve gelişimi. Dünyada mutlaka örnekleri çoktur , süreçleri iyi geçirip gayet sağlıklı mutlu hayatlar dürdürülebilir ama Türkiye de bu çok kolay olmayacaktır.
Açıkçası çocuğun babasıyla karşılıklı oturup mantıklı şekilde konuşulması gerekiyor. Sonuçta çocuk sadece annenin değil babanında. İlk başta değişik tepkiler verebilir ama biraz kafasında oturunca beraber mantıklı kararlar verilmesi en önemlisi. Aldırma şansı olsa ve aldırsa bu denklemde büyük ihtimal çocuk için en hayırlısı olabilir ama öyle bir şans yoksa, babası bir şekilde anlayış göstermeli evlilik olmasa bile hayatı boyunca çocuktan kopmamalı ve ilgi göstermeli. Allah kolaylık versin hepinize
Burada sorumluluk kadinin ama. Erkek sevmiyor ve istemiyor kadin asikmis adamla yatiyor o kadar. Yani adamin bu tavri biliniyor ki konuyu aktaran diyor ki; adam arazi olur baba olmayi da gecici nikahi da kabul etmez. Bunu bilerek kuzen birlikte olup bi de ustune hamile kaliyorsa o zaman sorumluluk kadinin.Çünkü siz kadını itham etmişsiniz, beni alsın diye yapmış olmasın diyorsunuz. Yani erkeğe hiç toz kondurulmuyor, hep kadınlar suçlanıyor ben buna sinirleniyorum. Sorumluluk sadece kadına yüklenemez.
Oturun konuşun yasal sürecin geçtiğini zor durumda kalacağını anlatın insansa anlar bir sene evli kalsalar yeter sonuç daO şekilde sözleşme hukuken mümkün değil ama en mantıklı tabiki şu durumda evlenilmesi .
Yine de bilmiyorum ki adam yapar mı? Sizce?
E ozaman buraya kimse konu açmasın ? Her ilişkinin dinamiği farklı sonuçta? Birinin kaynanasi bir şeye kızarken başkasınin ki kızmaz? Bakın burada kıza Şeyma Subaşı dendi, cin olmadan adam çarpmasın dendi. Bu ahlak bekciligidir.
Ve güzel bir örnek oldu. Demek ki kız hakkında böyle düşünenler de olacak. İyi ki acmisim konuyu