- 4 Ağustos 2016
- 99
- 114
- 23
- 40
Ben hepsi için üzgünüm..farklı açılardayız kesinlikle
Yetişkinlerin aklı fikri var. Çocuklarla aynı kategoriye koyamam. Madem bu kadar büyümüşler yaptıkları şeyin arkasında dursunlar. Tek mağdur olan çocuk burada.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hepsi için üzgünüm..farklı açılardayız kesinlikle
Keşke yorum yapsa dediklerimden birisiniz konuyu görmeniz iyi olmuş.Sorunuz bana biraz tuhaf geldi. Bu durumu en az hasarla atlatmanin bir yolu yok ki. Yani baba adayi anlasmali da olsa evliligi kabul ederse tiyarodan bir evlilik olur sonra biter ama hic sanmam.
Ve aileler de tepki verecek ve o tepkiye gore
Burada sorumluluk kadinin ama. Erkek sevmiyor ve istemiyor kadin asikmis adamla onl yatiyor o kadar. Yani adamin bu tavri biliniyor ki konuyu anlatan adam arazi olur baba olmayi da gecici nikahi da kabul etmez diyor. Bunu bilerek kuzen birlikte olup bi de ustune hamile kaliyorsa o zaman sorumluluk kadinin.
Hayır hayır kesinlikle değil. Yani adam sevmiyor dedim ama o benim yorumum. Hani seven kişi böyle yapmaz deriz ya o Tarz bir yorum.
Yoksa kız ilanı aşk ediyor da adam Hayır ben seninle sadece cinsel düşünüyorum gibi bir durum yok. Hani flortluk tarzı durum vardır ama adı bir türlü konmaz uzun süre. O tarz bir şeydi. Uzun süre dediğim 2 yıl. Biz de sevse şimdiye sevgili olurdunuz vs. Derdik hep
Niye adam kafasında bir beyin taşımıyor mu?Sorunuz bana biraz tuhaf geldi. Bu durumu en az hasarla atlatmanin bir yolu yok ki. Yani baba adayi anlasmali da olsa evliligi kabul ederse tiyarodan bir evlilik olur sonra biter ama hic sanmam.
Ve aileler de tepki verecek ve o tepkiye gore
Burada sorumluluk kadinin ama. Erkek sevmiyor ve istemiyor kadin asikmis adamla yatiyor o kadar. Yani adamin bu tavri biliniyor ki konuyu aktaran diyor ki; adam arazi olur baba olmayi da gecici nikahi da kabul etmez. Bunu bilerek kuzen birlikte olup bi de ustune hamile kaliyorsa o zaman sorumluluk kadinin.
Kim böyle bir şeye evet der ?Kuzenin isi, yasi, meslegi nedir?
Ogrenilince isten atilir mi?
Adam arazi olursa cocuga maddi tek basina yetebilir mi?
Cocugu istiyor mu?
Aileye gelinceye kadar bunlar var bence.
Olmazsa baska, erkek bir kuzeninizle cocuk dogmadan nikah yapsin cocuk soyadsiz durmasin evlilikdisi olmasin sonra bosansinlar.
Annesi yok malesef. Yani öyle ortada kalacak insanlar değiliz kendi ayaklarimizin üzerinde duruyoruz.Bakmayın aslında birçok şeye çok modern bakıyoruz ama hiçbir aile bunu kolay kolay kabul edemez. Çok çok zor bir durum. Önce tabiki bebeğin babasına söylenmeli. Daha sonra kuzeniniz annesine söylenmeli. Bilemiyorum gerçekten çok zor. Umarım adam düşündüğümüz gibi ortada bırakmaz göstermelikte olsa bile, ilerde boşanmak şartıylada(elbette doğru olmaz ama ) olsa bir nikah kıyarda en azından aile kısmında çok büyük problem olmaz.
Duracaklar,en azından konu sahibin kuzeni..şimdilik babayı bilemiyoruz çünkü o da konuyu bilmiyor.Yetişkinlerin aklı fikri var. Çocuklarla aynı kategoriye koyamam. Madem bu kadar büyümüşler yaptıkları şeyin arkasında dursunlar. Tek mağdur olan çocuk burada.
Neyini sevdiğini bilmiyorum ama çok sevdi. Konuşmayı kestiler bunlar bir ara o kadar üzüldü o kadar üzüldü ki. Sonra çocuk tekrar geldi. Keşke hiç gelmeseydiEvet doğru ,kadının sevdiğini bilen bir erkek eğer o da seviyorsa karşılığını verir. Erkeğin amacı belliymiş. Üstelik 2 yıl , neydi onu bu kadar vazgeçilmez kılan ?
Bir yönünü sevmiştir muhakkak. Öyleyse , baba olacaksın dediğinde guvenecegi biri ki bu kadar umarsız davranmış.
Kimse ama Son çare olarak yazılmışKim böyle bir şeye evet der ?
Duracaklar,en azından konu sahibin kuzeni..şimdilik babayı bilemiyoruz çünkü o da konuyu bilmiyor.
Hayırlısı.
Evet 35 yaşında kazık kadar adamların ben hazır değilim deyip bütün telefon hatlarını kapatıp 4 ay arazi olduğunu gördüm yurt arkadaşımdaSizin arkadaşınız cidden onurlu bir erkekmiş.Şimdi çoğu erkek arazi olma peşinde sanki o işi kadın tek yapmış da tek hatalı kadın gibi