- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.361
- 498
- 37
Konu açılma sebebi elbette tepki ölçmek? Basından beri hukuki olarak ne yapabiliriz demedim. Hatta özellikle belirttim yasal prosedürü biliyoruz diye.Galiba sen de böyle düşünüyordun, herifin levelı duyunca bi şaşırdın
bu kadar eğitimli hukukçu bir kadının yasal süreyi geçirecek kadar aklına hamileliği getirmeyip savsaklamış olmasının mantıksız geldiklerinden biri de bendim. o nedenle cevap yazıyorum, kadın aşıkmış illa ki christian grey,bale vs.. olmasına gerek yok murtaza abiye de aşık olabilir sonuçta değil mi?
kadını tanımıyoruz evlenmek için yapmış olabileceği buradaki herkesin aklına geldi zaten ama konu bu değil.süngü düşmek hiç değil, tekrar ediyorum bu kadınlar hukukçu ve ne yapılacagını buradaki herkesten iyi bilirler.konu açılma sebebinin tepki ölçmek olduğunu düşündüğüm ve de konu sahibinin aşırı agresif tavırları sebebiyle yorum yapmadan takip ediyorum.
Başımızda böyle bir durum var olay aileye söylenecek sizce aile ne tepki verir ve tepki nasıl yumuşatılır. 50 kere bunu sorduğumu belirttim bura dışında başka platformlarda da sordum. iyi ki konuyu açmısim bir sürü özel mesaj da geldi bunu yaşayan çok kadın varmış burada