• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik dışı gebelige nasıl bi yol olmak lazım yorumlariniz cok önemli

evlilik dışı çocuğunu dünyaya getirenler varmı var ise bizimle duygalarinizi paylasirmisiniz ?

• 20

OY: 3 60,0%
  • 50

OY: 2 40,0%

• Ankete Katılan
    5

1505

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
202
41
43
Iyi günler ben bu konuyu hem yakın olan bi arkadaşım hemde evlenip bosanmalar adına açtım , eger aranızda boyle bi durumu yaşayan veya yasayana tanık olan varsa bize bilgi aktarabilirlerse cok tesekkur ederim . Babasız cocuk sahibi olan bekleyen veya bu konuya yorum yapmak isteyenler sizleri bekliyor olucam . Benim ogrenmek istedigim Babasız cocuk doguranlarin yasadigi o zor dönemler bunlari bilip arkadasima aktarmak istiyorum simdiden teşekkür ederim ....

evlenip boşanıp doğurmak ayrı,evlilik dışı babasız doğurmak apayrı..
evlilik dışıysa gerçekten cok zor bir durum.

Evlilik disi dersen, linc edilme korkusuyla bu konuya yazan olacagini sanmiyorum ama arada evlilik olsa dahi her baba sorumlu degil, babasiz cocuk buyuten anne cok.

Son düzenleme:
Ben bu konuyu artık cevremde ve gundemde sıkça görüyorum duyuyorum ve birebir buna sahid olduğum arkadaşım bunu yaşıyor su an aldirmak istemiyor bebegi bende ona yardimci olmak adina sizlerden yardim almak istiyorum bunu yasayanlara tanik olan veya fikirlerini soylemek isteyen olursa anlatsin isterim sevgilisinin istemedigi bi çocuğa nasıl bi gelecek kurabilir ki bu benim düşüncem

olan çocuğa oluyor çoğu zaman...
anne olan hem baba olamadığı için anneliği deyapamıyor...sonradan boşanan çiftlerin çocukları evlilik dışı olan çocuklardan bir nebze daha iyi olduğunu düşünuyorum..
aslında temelde anne baba bilinecek,görüşülecek...kendinize de çocuğunuza da eziyet etmeyin...

Allah ıslah etsin bu ne genişlik...

Evlilik disi, sevgilisinin istemedigi bir cocugu dunyaya getirmek istiyorsa kadin...

Evladina yapabilecegi en buyuk kotulugu yapmis olur.

Buna adami zorla hamilelik nedeniyle evlilige ikna etmek de dahil...

Ben bu konuyu artık cevremde ve gundemde sıkça görüyorum duyuyorum ve birebir buna sahid olduğum arkadaşım bunu yaşıyor su an aldirmak istemiyor bebegi bende ona yardimci olmak adina sizlerden yardim almak istiyorum bunu yasayanlara tanik olan veya fikirlerini soylemek isteyen olursa anlatsin isterim sevgilisinin istemedigi bi çocuğa nasıl bi gelecek kurabilir ki bu benim düşüncem
Bu soruyu kendine sorunca nasıl bir cevap çıkar sence

Bilmiyorum konu acamadim anket sayisi istedi kac cevap istersin soruna diye bende oyle etiketledim yoksa konu acamiyordum

İstiyosan doğurcaksın istemiyosan aldırcaksın

Şahsi fikrim ben olsam aldırırım

Bana kalırsa çocuğa yapılan en büyük kötülük.

Şöyle yapalım ben aldır diyemem arkadaşıma buma hakkim yok aldirmada diyemiyorum benden yardim istiyor tabi bende dogru yardimi yapabilmek adina sizden fikir almak istiyorum yanlis yorumlamis olabilirim kusura bakmayın

Hiii.
Kaç kaç kaç:KK17:

niye ben doğurmam kendimi biliyorum tek başıma büyütmek istemiyorum bebek
olcaksa babası da yanımda olup yardımcı olucak yoksa olmaz
doğurup çöpmüş gibi davranmaktansa doğurmam

İstiyosan doğurcaksın istemiyosan aldırcaksın

Şahsi fikrim ben olsam aldırırım

Bunu söylersem sorumluluk alirmiyim peki hormonsal olarak daginik biri var karsimda sonra beni suclamasindan korkarim ben en iyisi sizin yorumlarinizi ona izah ediyim bu karari o versin

Back
X